2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba,

İmza Sorunu yaşayanlar için çözüm :

Profil sayfanızda "Forum Seçenekleri" linkine tıklayın
veya https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences bu adrese direk gidebilirsiniz.

Eki Görüntüle 3169467

Girdiğiniz sayfada "İçerik Seçenekleri" başlığı altında "Başkalarının mesaj altındaki imzaları görüntüle" seçeneğinin seçildiğinden emin olun.
Eki Görüntüle 3169469

Son olarak sayfanın en altındaki "Kaydet" e bastığınızdan emin olun.
İmzaları görmeye başlayacaksınız.

Eki Görüntüle 3169470
Doğum takvimlerine ne oldu neden kalktı onlar ne güzel bakıyorduk :KK43:
Bu şekilde düzeltmen lazım canım

dediğin ürünleri bilmiyorum ama aylardır bunu kullanıyorum ben çok memnunum içeriği çok zengin

magnimore plus kullandım ben canım hiç yanma yapmadı. sonrasında hem kalsiyum hem magnezyum içerdigi icin osteocare e basladım onda da bir sorun yasamadım
sagolun kızlar doktorumla bi görüşeyim ne diyecek, kendisi hem fakültede hem özelde çalışıyor, doçent, bana hiç özel ilaç vermedi hep devletin ödediği ilaçları verir, realist biri pek popülarite sevmiyor, bakalım ne diyecek

sagolun kızlar doktorumla bi görüşeyim ne diyecek, kendisi hem fakültede hem özelde çalışıyor, doçent, bana hiç özel ilaç vermedi hep devletin ödediği ilaçları verir, realist biri pek popülarite sevmiyor, bakalım ne diyecek
Böyle takıntıları da hiç anlamıyorum ver işte hasta rahat edecekse🙄

Hamilelik oncesi onermis miydi şuan mi onerdi. evet brezilya cevizinde de baya bir selenyum var. Korkma cok yuksek degil 30 40 olanlar var.
Merhabalar canım. Bugün TSH 6 görünce doktorumda hemen 100 mg ilaç yazdı ama kan tahlili yapılmıştı sonuçlar çıkmış. 3.45 çıkmış TSH şükürler olsun ki. Doktor aynı hapı 50 mg devam et dedi. Şimdi TSH bitti folik asit başladı. Çünkü değerim çok yüksek çıkmış >23.60 çıkmış. Doktor bana bugün baska folik asit vermişti ve günde 2 defa iç dedi. İçicem ama korkuyorum bu değere rağmen devam et verdiklerime dedi. Doktordan iyi bilemeyiz tabi ama. Herseyin fazlası zarar.

Birinci saat tokluk icin 127 normal ama 2. Saat icin yuksek,birinci saatin 140 alti,ikinci saatin 120 alti olmasi lazimm
Ben 2. Saatte ölçüyorum 140 altıysa normal kabul ediyoruz benim doktorum demedi öyle bir şey bana ama turşu benim şekerimi yükseltmiyor bünyeye göre fark edebilir belki

Ben 2. Saatte ölçüyorum 140 altıysa normal kabul ediyoruz benim doktorum demedi öyle bir şey bana ama turşu benim şekerimi yükseltmiyor bünyeye göre fark edebilir belki
Bilen arkadaslar yazsinlar ama benim hem kadin dogum doktorum hem dahiliye doktoru ikinci saatin 120 alti olmasini istiyorlar.

ben efervesan tüketmekte zorlandığım için efermag yerine magosit alıyorum. magnezyum oksit o da. magnezyum karbonat yok. efermag a ek olarak magnezyum değeri yüksek sodyum değeri düşük olan 1 soda içebilirsin akşamına. ( kızılay erzincan , beypazarı )
ya da önceki magnezyuma döneceksin. magnezyum oksit formu günde 1 yeterli gelmiyor demek ki vücuduna.

Gunaydın kizlar 🌸 ya dun sabah hic kramp girmeyen sol baldir kenarina kramp girdi masaj yapayim derken dokunmamla acı cekmem bir oldu. Agriyan bacakla hastaneye gittim kan vermeye o kadar yürüdüm ettim gecti sandim. Eve gelip uyuyup dinlendim kalktigimda kramp yerinde agri devam ediyodu hareket ettikce dagilip yattikca agriyan bi sey oldu her an kramp gircek gibi. Bunu yasayan var mi? Yatakta donerken bile temkinli oluyorum. Dunki yorgunlukla magnezyum hapini da icmedim. Dun sabah sicak suyla biraz masaj da yaptim. Daha ne yapabilirim
Ahh ben kalçamdan başlayıp baldırıma kdar giren kramptan uyumadım özellikle sağ tarafımda. Yürüdüm ettim ama geçmedi yine de. Kızımda da dizlerimin arkasına çok giriyordu kramp son zamanlarımda oluyordu 2 yastık kokuyordum altına sırt üstü uzanıyordum o biraz iyi geliyordu. Mide yanmam ve kramp şuan bunlarla uğraşıyorum işte maalesef

Bilen arkadaslar yazsinlar ama benim hem kadin dogum doktorum hem dahiliye doktoru ikinci saatin 120 alti olmasini istiyorlar.
canım ben dahiliyeci ile konuştum 160 a kadar yolu var o kadar da kasma dedi biz önlem amaçlı 120 deriz ki dikkat edilsin dedi. Literatüre de öyle geçmiş tabi 120 nin altında olması sağlıklı ama 3-5 fazla çıkarsa da hiç takılma o kadardan bişey olmaz

X