2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben 2 aydır falan günde 2 alıyorum, hem ikiz hemde riskli gebeligim olduğu için, arada soda da içiyorum ama aynen yeterli emilim olmadı sanırım. Kasılma benim icin çok tehlikeli onun için ekstra ilaç da alıyorum hatta. İlginç olanı magnezyum oksit asidik o midemi yakmıyor, hem mg oksit hem mg karbonat olan midemi.yakiyor ki o hem asidik hem bazik 🤔
benim de aynı günde 2 magosit bazen üstüne soda da içiyorum ben. kasılma önleme için de günde 6 nidicard alıyorum ama yine oluyor. benim kesnlikle bağırsak ve mesanemi boş tutmam gerekiyor. en az kasılmam o zaman oluyor. ama doktorum günde 6-8 kasılmaya “ benim için” normal saydı artık.
hangi kasılma önleyici ilacı kullanıyorsun ?

Ahh ben kalçamdan başlayıp baldırıma kdar giren kramptan uyumadım özellikle sağ tarafımda. Yürüdüm ettim ama geçmedi yine de. Kızımda da dizlerimin arkasına çok giriyordu kramp son zamanlarımda oluyordu 2 yastık kokuyordum altına sırt üstü uzanıyordum o biraz iyi geliyordu. Mide yanmam ve kramp şuan bunlarla uğraşıyorum
Benimki de bi tuhaf yürüyorum hareket ediyorum geciyo oturup uzandigim ayaga kalkiyorum sanki yeniden kramp girmis oyle bi agri var 😒

Siz bir izne çıkın 😀 kendim çıkmış gibi sevineceğim inşallah 🤲😀
hahahah sağol canım eksik olma :KK70:
Benim doktorum ilk devletin ilacını veriyoruz, eğer yaramazsa özel ilaç tavsiye ediyorum demişti bana prosedür gibi mi acaba. Ben dedim bana en iyi neyse onu verin hocam hiç kendimizi kasmayalım demiştim artık öyle devam ediyoruz
olabilir canım maddi açıdan zorlamasın diyedir ama devlet destekli ilaçların %90 u bomboş içerik olduğu için mecbur yine özele dönüyoruz
Benimkisi de geldi tadına da baktım çok güzel oldu. Anahtarlıklar da bitmiş video yollamış kadın yarın kargoya verecek. minseo minseo nun dediği yerden de 30 tane de mama yaptırıyorum onu da önümüzdeki hafta yollayacaklardır herhalde. Onu da atarım size hepsinin baskısını aynı yaptım mamalarında öyle kutunun üzerinde ki baskı olacak kartlarında. Şimdiden heyecanlandımx haftaya ds valizimi hazırlarım benim telaşım biter Allah’ın izniyle :))))
çok güzel olmuş hepsi canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :dua:
Ben de çikolatanın o aradaki boşluğuna yani ortasına draje koyacağım pembe ve beyaz canım şerbet yapacağım olmaZsa kurabiye de koyarım gerisi kolay 100 kişi de gelmez hastaneye sanmam. 🤣
benim eşim sağlıkçı ya doktorlar, çalışanlar baya kalabalık ondan fazladan yaptır dedi :KK70:

Son düzenleme:
Kızlar resim çekimi için almak isteyen varsa, ben böyle bir şey buldum. Fiyatı aşırı uygun geldiEki Görüntüle 3190809
Yorumlarda bunların çok küçük olduğu yazıyordu diye ben şunu aldım.

benim de aynı günde 2 magosit bazen üstüne soda da içiyorum ben. kasılma önleme için de günde 6 nidicard alıyorum ama yine oluyor. benim kesnlikle bağırsak ve mesanemi boş tutmam gerekiyor. en az kasılmam o zaman oluyor. ama doktorum günde 6-8 kasılmaya “ benim için” normal saydı artık.
hangi kasılma önleyici ilacı kullanıyorsun ?
Benimde oluyor canım hatta bazen 8den fazla olduğu bile oluyor dediğin gibi tuvalete sık gitmek gerekiyor, bana adalat verdi doktorum onu kullanıyorum

Benimki de bi tuhaf yürüyorum hareket ediyorum geciyo oturup uzandigim ayaga kalkiyorum sanki yeniden kramp girmis oyle bi agri var 😒
İdare edeceğiz artık canım kramplar normal diyorlar kimisi az kimimizde şiddetli yaşıyoruz. Bitecek Allah’ın izniyl bu ağır günlerimiz 🙏
hahahah sağol canım eksik olma :KK70:

olabilir canım maddi açıdan zorlamasın diyedir ama devlet destekli ilaçların %90 u bomboş içerik olduğu için mecbur yine özele dönüyoruz

çok güzel olmuş hepsi canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :dua:

benim eşim hastanede çalışıyor ya doktolar, çalışanlar baya kalabalık ondan fazladan yaptır dedi :KK70:
teşekkür ederim canım benim. Sen elimin çalıştığı hastanede yaptıracaksın o yüzden normal canım senin kalabalığın. Ben ne eşimin çalıştığı hastanede yaptıracağım ne de kendi çalıştığım yerlerde onlar tıp merkezleri çünkü tam kapsamlı değil.o yüzden 100 kişi olamayacağım 😅

İdare edeceğiz artık canım kramplar normal diyorlar kimisi az kimimizde şiddetli yaşıyoruz. Bitecek Allah’ın izniyl bu ağır günlerimiz 🙏

teşekkür ederim canım benim. Sen elimin çalıştığı hastanede yaptıracaksın o yüzden normal canım senin kalabalığın. Ben ne eşimin çalıştığı hastanede yaptıracağım ne de kendi çalıştığım yerlerde onlar tıp merkezleri çünkü tam kapsamlı değil.o yüzden 100 kişi olamayacağım 😅
ben kayınvalide ile bursa ya da göndereceğim ona tebriğe gelenlere vermesi için o yüzden canım anca yeter

Benimkisi de geldi tadına da baktım çok güzel oldu. Anahtarlıklar da bitmiş video yollamış kadın yarın kargoya verecek. minseo minseo nun dediği yerden de 30 tane de mama yaptırıyorum onu da önümüzdeki hafta yollayacaklardır herhalde. Onu da atarım size hepsinin baskısını aynı yaptım mamalarında öyle kutunun üzerinde ki baskı olacak kartlarında. Şimdiden heyecanlandımx haftaya ds valizimi hazırlarım benim telaşım biter Allah’ın izniyle :))))
Anahtarlik cok guzelmis tanesini kaca yaptirdiniz?

Bugun 32+1 oldum takvime göre son 55 gün, ortalama 50 diyorum bizimki daha erken gelecek muhtemelen, calisma icin son 5 hafta, resmen gün sayıyorum 🤪
karindaki kasılmalar toplanmalar bende de var, uzun süre ayakta kalmamaya çalışıyorum ama bir yandan hareketli de olmak lazim ödem olmaması için, son düzlükteyiz kızlar az kaldi :)
Bizim haftamız aynı ozman canım seninle 🙈

ben kayınvalide ile bursa ya da göndereceğim ona tebriğe gelenlere vermesi için o yüzden canım anca yeter
Benimkiler ben de olavak 40 ına kadar zaten aynı şehirde olduğumuz için gelenler buraya gelecekmiş zaten 40 ında da Mevlüt yapacağım o da bütün arkadaşlarını çağıracakmış o zaman da hem bebek hem ben toparlanmış oluruz Allah’ın izniyle canım.

Günaydın kızlar🙋🏼‍♀️🌸

Tamam canım bekliyoruzz☺️ Çok teşekkürler

Ah bana da bazen giriyor hatta çimdikliyorum uyanınca vuruyorum falan sonra ağrısı iki gün sürüyor sonra geçiyor. Ama ben magnezyumu hala gün aşırı alıyorum dr öyle demişti bir gün vitamin bir gün magnezyum böyle yapan var mı? Gidince bunu soracağım bir de başından beri aspirin içiyorum ne zaman bitecek artık içen var mı?
Benimki vucudu rahat bırakınca rahatliyo anca ama agrisi noooo 😶 bn gunde 1 kullaniyorum magnezyumu. Coraspirini detaylidan sonra kullanmaya basladim ilk dr um 32.haftaya kadar demisti simdi ki dr 36 ya kadar kullanicaksin dedi hala devam. Kendi dr un bilir ona danis mutlaka

Benimkiler ben de olavak 40 ına kadar zaten aynı şehirde olduğumuz için gelenler buraya gelecekmiş zaten 40 ında da Mevlüt yapacağım o da bütün arkadaşlarını çağıracakmış o zaman da hem bebek hem ben toparlanmış oluruz Allah’ın izniyle canım.
Hayırlısı olsun canım benim kv maksimum 1 hafta kalabilir, eşimin babaannesine bakıyor yatalak mecbur dönecekler anca ara ara gelip giderler komşuları da ona gelir izmire gelemezler

bende almıcaktım aslında kafamdan o yüzden silmişim demekki. ama şimdi yakın zmanda doğum yapan ikki arkadaşımla konuştum kesinlikle al dediler
Canım bizim gelin de hiçbirşey almazsan gümüş kapağı al, beni o kurtardı yoksa emziremicektim demişti, o yüzden ilk alışverişlerimde ne olur ne olmaz diye almıştım ben. (Sanırım bu yara olursa erken iyileşme maksatlı kullanılıyor)
Bu arda bir doktor diyordu ki, bebeği doğru pozisyonda memeyi tutturursanız göğüs ucu ağrısı-yarası olmaz, ama eğer yanlış duruşta memeyi tam ağzına tutturamazsanız meme ucu yarası kaçınılmaz diyordu.
Bana önerilen ürün buydu canım bunu aldım.

Benimki vucudu rahat bırakınca rahatliyo anca ama agrisi noooo 😶 bn gunde 1 kullaniyorum magnezyumu. Coraspirini detaylidan sonra kullanmaya basladim ilk dr um 32.haftaya kadar demisti simdi ki dr 36 ya kadar kullanicaksin dedi hala devam. Kendi dr un bilir ona danis mutlaka
ay asprini iyi hatırlattın ben de cumartesi sorayım onu

Ben 2. Saatte ölçüyorum 140 altıysa normal kabul ediyoruz benim doktorum demedi öyle bir şey bana ama turşu benim şekerimi yükseltmiyor bünyeye göre fark edebilir belki
Acaba yanlış anlamış olabilir misiniz. İkinci saat için sınır 120 iken 127 çıkması çok yüksek degil gerçi ama dikkat etmekte yarar var

Bende bugun kontrole gittim bebek fazla kilo almamis dr biraz kizdi beslenmene dikkat et diye. Haftada 4 defa balik mutlaka ye haftaya normal kilosuna gelir dedi gulumsedi 😃 bakti benim surat dustu. Esime en az 4 kez tekrarladi haftada 4 balik yenicek evde pismesin disardan soyle hamilelere kokusu guzel gelmez dedi 😀 bnde zaten yemek yapacak hal pek kalmiyo isin sinir stresi tum enerjimi aliyo. Bi an once izne cikmak istiyorum vallahi . Gelisiminde cok sukur sorun yok haftasiyla uyumlu 31 haftalik olmusuz. Bas asagi duruyo. Kan degerim pek yukselmemis. Omega yi değiştirdi baska bi vitamin verdi. Idrarda kan var dedi tahlilde eritrosit 3 gorunuyo gecen ay verdigim idrar da 3 dü ve normal deger 0-3 arası yaziyo siz de ne yaziyor? Monurol diye ilac verdi sase seklinde onu kullanicam. Haftaya persembe de calisabilir raporu icin gidicem kontrole. Bnde son durumlar bu 🥰

Bende bugun kontrole gittim bebek fazla kilo almamis dr biraz kizdi beslenmene dikkat et diye. Haftada 4 defa balik mutlaka ye haftaya normal kilosuna gelir dedi gulumsedi 😃 bakti benim surat dustu. Esime en az 4 kez tekrarladi haftada 4 balik yenicek evde pismesin disardan soyle hamilelere kokusu guzel gelmez dedi 😀 bnde zaten yemek yapacak hal pek kalmiyo isin sinir stresi tum enerjimi aliyo. Bi an once izne cikmak istiyorum vallahi . Gelisiminde cok sukur sorun yok haftasiyla uyumlu 31 haftalik olmusuz. Bas asagi duruyo. Kan degerim pek yukselmemis. Omega yi değiştirdi baska bi vitamin verdi. Idrarda kan var dedi tahlilde eritrosit 3 gorunuyo gecen ay verdigim idrar da 3 dü ve normal deger 0-3 arası yaziyo siz de ne yaziyor? Monurol diye ilac verdi sase seklinde onu kullanicam. Haftaya persembe de calisabilir raporu icin gidicem kontrole. Bnde son durumlar bu 🥰
Gelişimi haftasiyla uyumlu çıkmış hiç moralini bozma canım. Valla benim de aklımdan ne yemekler geçiyor ama onları yapacak enerji yok, cok zaman almayan yemekler yapiyorum. Biz de balığı dışarıdan söylüyoruz eşim evde pisirtmiyor benim de işime geliyor :) hadi senin de az kalmış çalışabilir raporuna, dişimizi sıkalım geçecek bu günler

Merhabalar canım. Bugün TSH 6 görünce doktorumda hemen 100 mg ilaç yazdı ama kan tahlili yapılmıştı sonuçlar çıkmış. 3.45 çıkmış TSH şükürler olsun ki. Doktor aynı hapı 50 mg devam et dedi. Şimdi TSH bitti folik asit başladı. Çünkü değerim çok yüksek çıkmış >23.60 çıkmış. Doktor bana bugün baska folik asit vermişti ve günde 2 defa iç dedi. İçicem ama korkuyorum bu değere rağmen devam et verdiklerime dedi. Doktordan iyi bilemeyiz tabi ama. Herseyin fazlası zarar.
Tsh icin sevindim canim. Ben folik asiti hic bir zaman gunde 2 icmedim. Arkadaslarimdan.icen var mi bilmiyorum. B12 degerin nasil. Genelde folikasiti yuksek cikanlarin B12 degeri dusuk olur.

X