- 12 Kasım 2018
- 5.160
- 7.771
Nerden aldin canim link atar misin?Ebebegin pamuklari guzel canim babymeKızlar bakın ben bundan aldım kullanıcam ama pamuk önerisine açığım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden aldin canim link atar misin?Ebebegin pamuklari guzel canim babymeKızlar bakın ben bundan aldım kullanıcam ama pamuk önerisine açığım
Çıkmamalı çıkarsa ilaç verir kasılma önleyiciKızlar biiey sorucam 34.haftada nst giricem mormsl doğum için sancı ve açılma çıkmalı mı yoksa çıkarsa erken mi
Ben de kızıma buna benzer kutu almıştım ıslak mendilleri sıcak suyla yıkayıp bunun içine koymuştuk öyle kullanıyordum günlük yapıyordum ve kızım hiç pişik olmadı diyebilirim belki 1/2 defa o da çok hafif. O yönden çok şanslıydım. Pamuk yerine sıcak yıkanmış ıslak mendil bana daha avantajlı geldi. Şimdi de aynısını yapacağım çok rahat etmiştim çünkü.Kızlar bakın ben bundan aldım kullanıcam ama pamuk önerisine açığım
Duru Islak Mendil Kutusu Yeşil Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu hayatımNerden aldin canim link atar misin?Ebebegin pamuklari guzel canim babyme
Ben yaptırmayacağım, zaten yokmuş dr geçen instagramda soru cevap yaparken söylemiş biz çekiyoruz elimizden geldiğince diyeKızlar fotoğraf çekimş yaptıracak mısınız hastanede ? Ya da daha önce tecrübe eden oldu mu?
Kararsızım, geçen gün gittik baktım baktımm almadım yine başka şeyleri aldım eksiği bitmiyor Eşimi her sabah çöple işe uğurluyorum onu da diğer eline tutuşturacağım gibi duruyorKızlar çöp kovası alacak mısınız şu korbell olandan? Çok övüyolar mutlaka al dedi çevremdekiler ama bi de size danışmak istedim. E-bebekte 330 tl değer mi sizce?
Ben de kararsızım valla keşke bu kadar pahalı olmasaydı alt tarafı plastik yaniBen yaptırmayacağım, zaten yokmuş dr geçen instagramda soru cevap yaparken söylemiş biz çekiyoruz elimizden geldiğince diye
Kararsızım, geçen gün gittik baktım baktımm almadım yine başka şeyleri aldım eksiği bitmiyor Eşimi her sabah çöple işe uğurluyorum onu da diğer eline tutuşturacağım gibi duruyor
Yaa ben de bundan yaptırıyorum dün siparişini verdim gelince paylaşırım inşallah çok sevimliKapı süsü geldi kızlar Her gün kargolar geliyor minişkoma her akşam bir eksiği tamamlanıyor,çok az kaldııı gözyaşım pıt
Dogrudur, hatirlayamadim ben ama dediginiz gibi kolay bi islemdiİsıtılınca asiti çıkıyor diye biliyorum ben
Benim de dun kalsiyum magnezyum hapim bitti gecesine hemen kramp girdi. Parmak ucundan kendime dogru çekiyorum ben bu durum olduğunda sonra ileri doğru esneme hareketi. Tam olarak geçmesi zaman alıyor. Duşta sıcak su tutabilirsin canimGunaydın kizlar ya dun sabah hic kramp girmeyen sol baldir kenarina kramp girdi masaj yapayim derken dokunmamla acı cekmem bir oldu. Agriyan bacakla hastaneye gittim kan vermeye o kadar yürüdüm ettim gecti sandim. Eve gelip uyuyup dinlendim kalktigimda kramp yerinde agri devam ediyodu hareket ettikce dagilip yattikca agriyan bi sey oldu her an kramp gircek gibi. Bunu yasayan var mi? Yatakta donerken bile temkinli oluyorum. Dunki yorgunlukla magnezyum hapini da icmedim. Dun sabah sicak suyla biraz masaj da yaptim. Daha ne yapabilirim
Tek çaresi magnezyum içmek canım kasılan yer bı süre ağrı yapar ben kramp girecek gibi olunca direk ayağımı dikiyorum gerdirerek kramp girmeden geçiyorGunaydın kizlar ya dun sabah hic kramp girmeyen sol baldir kenarina kramp girdi masaj yapayim derken dokunmamla acı cekmem bir oldu. Agriyan bacakla hastaneye gittim kan vermeye o kadar yürüdüm ettim gecti sandim. Eve gelip uyuyup dinlendim kalktigimda kramp yerinde agri devam ediyodu hareket ettikce dagilip yattikca agriyan bi sey oldu her an kramp gircek gibi. Bunu yasayan var mi? Yatakta donerken bile temkinli oluyorum. Dunki yorgunlukla magnezyum hapini da icmedim. Dun sabah sicak suyla biraz masaj da yaptim. Daha ne yapabilirim
Benim de dun kalsiyum magnezyum hapim bitti gecesine hemen kramp girdi. Parmak ucundan kendime dogru çekiyorum ben bu durum olduğunda sonra ileri doğru esneme hareketi. Tam olarak geçmesi zaman alıyor. Duşta sıcak su tutabilirsin canim
Tek çaresi magnezyum içmek canım kasılan yer bı süre ağrı yapar ben kramp girecek gibi olunca direk ayağımı dikiyorum gerdirerek kramp girmeden geçiyor
Bebekler cekiyor hepsini canım aksatmadan içtiğim tek şey Magnezyum diyebilirim içmedigim gün yamuluyorum resmenOnca ictigimiz magnezyuma bi gecede ne oluyor ya. Bende sekilden sekle giriyorum kramp girmesin diye bazen geciyo bazen bana misin demiyo. Bi havlu ütü yapip koycam dusta yine sicak su yapicam. Daha once de olurdu ama bu bi tuhaf. Kahvalti yapip magnezyumu da iceyim.
Icimizde magnezyum canavari var demek ki o degil de simdi en ufak gerilmede kramp giriyo ya dogumda ıkınırken ne oluyor kramp giren var mıdır acaba hep aklima geliyoBebekler cekiyor hepsini canım aksatmadan içtiğim tek şey Magnezyum diyebilirim içmedigim gün yamuluyorum resmen
girse de anlamayız bence dikişi bile hissetmiyorlarmış krampı hiç sanmıyorumIcimizde magnezyum canavari var demek ki o degil de simdi en ufak gerilmede kramp giriyo ya dogumda ıkınırken ne oluyor kramp giren var mıdır acaba hep aklima geliyo
canım ben evde pamuk su dışarı içinde sleepy yenidoğan aldım kızımda da kullandım hiç sıkıntı yaşamadım yıkayıp kullanabilirsin bez için 3 farklı marka aldım pişik ya da alerjik olabilir diye ama temiz içerikli ıslak mendillerde sıkıntı olmaz pişik özellikle ek gıda ile başlayan bir süreç bebek alerjik değilsekızlar ıslak mendil alırken ortaya karışık biraz water wipes biraz uni baby biraz sleepy alıp sırayla kullanıp bebeğin cildinin tepkisine göre karar versem olur mu yoksa zırt pırt değiştirince sıkıntı olur mu?
37 den sonra sancı çıkması beklenir canım öncesi çok da istenen bir durum değil.Kızlar biiey sorucam 34.haftada nst giricem mormsl doğum için sancı ve açılma çıkmalı mı yoksa çıkarsa erken mi
canım bebekler artık hızlı kilo aldığı için ondan kaynaklı da olabilir benim karnım son 1 haftadır çok gergin sanki yarılıp bebiş çıkacakmış gibi oda arada ağrı sancı yapıyor malesefKızlar ya benım midem cok kötü bu ara bulantıyla karısık değişik dolu bir his agzıma gelıyor cogu zaman yemekten sonra özellikle arada az az bas agrımda oluyor normal mi birde göbeğim büyüdü baya ama annemde sıyor normalden buyuk diyo bebeğim önde gidiyor normalde ama sağlıklı mıdır acaba bu durum kiloda aldıgımı hissediyorum bu ara şişkinlikte olabılır bu ara daha mı hızlı kilo alıyoruz acaba
çok tatlış iyi günlerde kullanın sağlıkla gelsin minik kuzucukKapı süsü geldi kızlar Her gün kargolar geliyor minişkoma her akşam bir eksiği tamamlanıyor,çok az kaldııı gözyaşım pıt
doğumda öyle bir sıkıntı yaşamadım canım doğumdaki sıkıntılar daha farklı yatarken arada ayak parmaklarıma yada bacağıma uzatırken girecek gibi oluyor hemen geriyorum girmeden geçiyor çok şükür yoksa damar çok fena şişiyor.Icimizde magnezyum canavari var demek ki o degil de simdi en ufak gerilmede kramp giriyo ya dogumda ıkınırken ne oluyor kramp giren var mıdır acaba hep aklima geliyo