2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canım ben dahiliyeci ile konuştum 160 a kadar yolu var o kadar da kasma dedi biz önlem amaçlı 120 deriz ki dikkat edilsin dedi. Literatüre de öyle geçmiş tabi 120 nin altında olması sağlıklı ama 3-5 fazla çıkarsa da hiç takılma o kadardan bişey olmaz
Ay oylemi valla cok stres yaptim ikinci saat 127 cikinca sabaha kadar agzima lokma sokmadim sabah 70 cikti sekerim.Ben yine de dikkat edeyim ama azicik yuksek cikincada kendime stres yapmayayim.

Ay oylemi valla cok stres yaptim ikinci saat 127 cikinca sabaha kadar agzima lokma sokmadim sabah 70 cikti sekerim.Ben yine de dikkat edeyim ama azicik yuksek cikincada kendime stres yapmayayim.
yok canım ya o kadar stres olma ki stres şekeri çok etkiliyor. ben artık her gün ölçmüyorum arada ölçüm yapıyorum zaten ortalama bi seviyede gidiyor o belli kendime de stres yapmamış oluyorum böylelikle. çok şükür kontrollerde de aksi bi durum yok az haftamız kaldı zaten sabredicez

ödem bende cok vardı ilkinde, 37 haftaya kadar calısmama ragmen. hiç de yatmıyordum ama bu sefer daha da dikkat edicem her gün yürüyüş şart.
benim de oglum 1 mart dogumlu, ikisi aynı gün olsun istemiyorum ama bakalım nasıl denk gelecek :)
Benim doğum tarihimde 30-03-2023 gözüküyor ama sezeryan olacaksa 23-03-2023 olsun istiyorum sırf uyumlu olduğu için😅

Kızlar resim çekimi için almak isteyen varsa, ben böyle bir şey buldum. Fiyatı aşırı uygun geldi Screenshot_2023-01-12-16-44-02-587_trendyol.com.jpg

Ben normalde antibiyotik dahi kullanmam maşallah hamilelikte her sıkıntıyı yaşadım,Covid, domuz gribi, ülser, tiroid… içmediğim kadar ilaç aldım lansor, antibiyotik… geçen hafta da idearda enfeksiyon çıktı hastanede sonra doktoruma dedim ilaç kullanmak istemiyorum ağrım fl da yok ama sonuç böyle diye. O da bazen yanlış olabiliyor akıntı olunca enfeksiyon gözükebilir tekrar ölçelim dedi tekrar ölçtürdüm sıkıntı yoktu. Bence tekrar ölçtür imkanın varsa ya da aklında bulunsun.
Domuz gribi nasil atlattiniz ilaç kullandınız mi

Gümüş kapak hava almadığı için negatif yorumları çok fazla, istersen diğer kızlarda yazsın ama ben ilk oğlum da lansinoh kullandım sıfır yara ile
bende almıcaktım aslında kafamdan o yüzden silmişim demekki. ama şimdi yakın zmanda doğum yapan ikki arkadaşımla konuştum kesinlikle al dediler

Kızlar biiey sorucam 34.haftada nst giricem mormsl doğum için sancı ve açılma çıkmalı mı yoksa çıkarsa erken mi
Çıkmaz canım erken daha
Gunaydın kizlar 🌸 ya dun sabah hic kramp girmeyen sol baldir kenarina kramp girdi masaj yapayim derken dokunmamla acı cekmem bir oldu. Agriyan bacakla hastaneye gittim kan vermeye o kadar yürüdüm ettim gecti sandim. Eve gelip uyuyup dinlendim kalktigimda kramp yerinde agri devam ediyodu hareket ettikce dagilip yattikca agriyan bi sey oldu her an kramp gircek gibi. Bunu yasayan var mi? Yatakta donerken bile temkinli oluyorum. Dunki yorgunlukla magnezyum hapini da icmedim. Dun sabah sicak suyla biraz masaj da yaptim. Daha ne yapabilirim
Magnezyum ne zaman içmesem alt baldır kramp ile uyandırıyor beni ama bildiğin kıvranıyorum

bende almıcaktım aslında kafamdan o yüzden silmişim demekki. ama şimdi yakın zmanda doğum yapan ikki arkadaşımla konuştum kesinlikle al dediler
Ben de acaba mı dedim ama sonra burada kızlardan gördüm göğüs kalkanı gördüm silikon ondan aldım hem hava alıyor delikleri var

ben efervesan tüketmekte zorlandığım için efermag yerine magosit alıyorum. magnezyum oksit o da. magnezyum karbonat yok. efermag a ek olarak magnezyum değeri yüksek sodyum değeri düşük olan 1 soda içebilirsin akşamına. ( kızılay erzincan , beypazarı )
ya da önceki magnezyuma döneceksin. magnezyum oksit formu günde 1 yeterli gelmiyor demek ki vücuduna.
Ben 2 aydır falan günde 2 alıyorum, hem ikiz hemde riskli gebeligim olduğu için, arada soda da içiyorum ama aynen yeterli emilim olmadı sanırım. Kasılma benim icin çok tehlikeli onun için ekstra ilaç da alıyorum hatta. İlginç olanı magnezyum oksit asidik o midemi yakmıyor, hem mg oksit hem mg karbonat olan midemi.yakiyor ki o hem asidik hem bazik 🤔

ahhh çok az kaldı çooook izne de çıkaydık bi an önce :KK70: Ben 1 martta doğurucam gibi hissediyorum bakalım nolcak :KK70:
Siz bir izne çıkın 😀 kendim çıkmış gibi sevineceğim inşallah 🤲😀
sagolun kızlar doktorumla bi görüşeyim ne diyecek, kendisi hem fakültede hem özelde çalışıyor, doçent, bana hiç özel ilaç vermedi hep devletin ödediği ilaçları verir, realist biri pek popülarite sevmiyor, bakalım ne diyecek

Böyle takıntıları da hiç anlamıyorum ver işte hasta rahat edecekse🙄
Benim doktorum ilk devletin ilacını veriyoruz, eğer yaramazsa özel ilaç tavsiye ediyorum demişti bana prosedür gibi mi acaba. Ben dedim bana en iyi neyse onu verin hocam hiç kendimizi kasmayalım demiştim artık öyle devam ediyoruz

evet benim de aksatmadığım tek ilaç :KK39: ben Newday kullanıyorum her gün 2 tane içiyorum eskiden annelerimiz ne yapıyordu acaba çok zor kramplar.

bu arada bugün çikolatalar geldi. Çok güzeller :KK200: bende çikolata madeni sayfasına yaptırdım salı akşam sipariş verdim bugün geldi :)Eki Görüntüle 3190668
Benimkisi de geldi tadına da baktım çok güzel oldu. Anahtarlıklar da bitmiş video yollamış kadın yarın kargoya verecek. minseo minseo nun dediği yerden de 30 tane de mama yaptırıyorum onu da önümüzdeki hafta yollayacaklardır herhalde. Onu da atarım size hepsinin baskısını aynı yaptım mamalarında öyle kutunun üzerinde ki baskı olacak kartlarında. Şimdiden heyecanlandımx haftaya ds valizimi hazırlarım benim telaşım biter Allah’ın izniyle :))))

Eklentiler

• 3FCF4AE2-EAC3-40F8-9287-D86997FECF60.jpeg
    3FCF4AE2-EAC3-40F8-9287-D86997FECF60.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 76
  • 13848055-DE5F-4009-947A-CF1F1CC2AB61.jpeg
    13848055-DE5F-4009-947A-CF1F1CC2AB61.jpeg
    146,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 7A5E0D20-DB4E-4326-80E1-278AE5C69E27.jpeg
    7A5E0D20-DB4E-4326-80E1-278AE5C69E27.jpeg
    146,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 7E28A7E5-654E-4BCC-94A6-0F6E53462856.jpeg
    7E28A7E5-654E-4BCC-94A6-0F6E53462856.jpeg
    148,4 KB · Görüntüleme: 65
Valla ben 100 yeter demiştim ama eşim 100 tane daha yaptır çikolatadan mı kaçcaz bol bol olsun herkes yesin dedi ben de ilave ettim :KK70:
Ben de çikolatanın o aradaki boşluğuna yani ortasına draje koyacağım pembe ve beyaz canım şerbet yapacağım olmaZsa kurabiye de koyarım gerisi kolay 100 kişi de gelmez hastaneye sanmam. 🤣

X