Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahh ne güzel bir bebeksin sen sağlıkla gelKızlar dün kontrolüm vardı herşey çok iyi bebeğim 1633 gr 42. cm olmuş. Yanaklarına bakar mısınız
Kızlar dün kontrolüm vardı herşey çok iyi bebeğim 1633 gr 42. cm olmuş. Yanaklarına bakar mısınız
Sanırım mantar canım. Çünkü doktoruma kontrolüm ayın 20 sinde benim yazdım aşırı kaşıntı var diye verdiği krem içeriği mantar çünkü. Yine baya yatistirdi krem. Canım surekli yıkasanda kaşındı mi öyle bir kaşınıyor ki. Yok cnim herhangi bir ilaç hap fitil vs kullanmıyorum. Birkaç defa disarda tuvalete gitmek zorunda kaldım kalabalık mekanda belkide orda tetiklendi bir gün hiçbir şey yokken ertesi sabah kalkınca çıldırır gibi kaşıntı pek olası değil yani.Mantar falan olmadın değil mi canım. Doktor bakmış gerçi. Kaşıntı dışardansa jilet fakan kullanıyorsan o da çok etkiliyor canım.. Ben Progestan kullanıyorum o yüzden çok akıntım oluyor sürekli değiştiriyorum ama kaşıntı yapıyır illaki kalıyor her ıslanmada değiştiremiyorum. Mesela gece değiştiriyorum sabaha kdar zaten ıslanmış oluyor hele bazen çok yoğun oluyor inanamazsın. Dışım bile ıslanıyor. Kaşıntı içinde yıkıyorum sadece başka bişey gelmiyor elimden ama sirkeli suyla yıka dayanamazsan o da iyi geliyormuş
İnce ve kalın battaniyeAynen yptm bir adet pijama hastane cikisi bez bineron emzik islak mendil zibin alt ust takim bebege agiz mendili baska ne almam lazm
Evet dün denedim acı bir şekilde ve yükseltti Zaten arkasındaki şeker oranlarına bakıyorum sade lavaşın şekeri tam buğday lavaştan daha düşük yazıyor mesela. Lavaş da yasaklı listemde artık.benim diyetisyenim yazmıştı tam buğdaylı lavaş içine avakado peynir ama şekerimi uçurdu diyetisyenime yazdım bidaha eklemedi listelerime
Cnm doğru söylüyorsun lakin adam soyutlamış kendini benden. Duygusal anlamda bir şey yok hiç. Bi sarılayım gerçek anlamda nasılsın diyeyim vs yok. Oğlumda bu kadar duygusal değildim kız çocuğa gebeyim ondan mı bilmiyorum ama manevi desteğe ihtiyacım var oda en yakınım olduğu için ondan bekliyorum. Eskiden böyle değildi ama gün geçtikçe içine daha bi öküz giriyor.Canım işsizlik maaşını kovulursan alıyorsun sen ayrıldığın zaman alamıyorsun. Evet işsizlik maaşında son 4 ay baz alınıyor ama bizim alacağımız işsizlik parası değil doğum parası yani aslında rapor parası. Hesaplama siteleri var ordan hesaplayabilirsin alacağın tutarı.
32. haftada doktorundan çalışabilir raporu alıyorsun onu işverenine veriyorsun. Sonra 37. haftada ise rapor alıp onu işverenine veriyorsun süreç öyle başlıyor.
canım e devlette sgk hizmet dökümünde 2022 altında gün ve tutar toplamı var . Henüz yansımayan aylar var o ayları kafadan hesaplayıp yazabilirsin. yani doğum martta Şubatta ayrılcağın için şubattan şubata hesaplanıyor. Geçen yıl Ocak Şubatta asgarinin brütü 5004 tü. Şuan ocak şubatta 10008 o şekilde ekleme çıkarma yaparsın. Net sonuç çıkar
Aynen canım ve çok ağırlaştığımı hissediyorum umarım 37. haftaya kadar dayanırım. Hava buz gibi sabah kalkmak çok zor geliyor işler çok yoğun kafamı kaldıramıyorum..
Canım bizde hiç risk yok ona rağmen ayda 1 var yada yok . Hareketlerini hissetmeden önce daha rahattık ikimizde eşimle ama hareketlerini hissetmeye başlayınca duygusal olarak bana çok garip geliyor cinsellik eşimede aynı şekilde bu iyi birşey bence. Ya eşin haline durumuna riskine bakmadan devamlı bunu isteseydi senden.. Bence kafana takıp dert etme az bir zaman kaldı zaten...
benim diyetisyenim yazmıştı tam buğdaylı lavaş içine avakado peynir ama şekerimi uçurdu diyetisyenime yazdım bidaha eklemedi listelerime
Teşekkür ederim Canım gerçekten Allah kolaylık versin şahsen ben çok zorlanıyorum yüksek ihtimalle 37 den önce ayrılacağım izne..
Saol canım, ama sirke güvenli bir yöntem mi bilemiyorumÇok geçmiş olsun, denermisin bilmiyorum canım ama günde birkaç kere suyla seyreltilmiş elma sirkesi ile yıkamak bence çok rahatlatacaktır.
Kuzum iç çamaşırı giymemek imkansız bir şey. Çünkü evde tek başıma değilim küçük kızım var ona geçme korkusunu çok yüksek yaşıyorum. Tuvalete her gittiğimde ya cifle yada c.suyuyla yıkıyorum her yeriOfff geçmiş olsun daha dün uygulamada vajinal kaşıntılar başlayabilir diye yazıyordu. Bi pamuğa organik sirke döküp her wc çıkışı sirke ile sil. En iyi gelen o bence bir de çok dar iç çamaşırı giyme hatta mümkünse hiç giyme etek falan giy altına
Yok kuzum işbir de çocuk için yatak arıyoruz de zaten tek model var çocuk yatağında. 2 isim olarak geçiyor biri 21 cm yüksekliği diğeri 18 cm. İçeriği aynı malzeme sadece yükseklik farkı olduğu için iki farklı isim kullanmışlar. Mina yatak ve menekşe yatak diye geçiyor. Benim kızın yatağı yavru yataklı olunca üst kısma 21 cm lik alt yavru yatağa 18 cm lik aldık. İkisi de aynı özellikte dediğim gibi tek farki cm yüksekliği. Yay yok ve mesela genelde geceleri felan bizim yatak yanında anne yani karyolada yatıyor. Bazı günler öğle uykusunu beşikte yapmak istiyor. Mesela kartolasinda yatınca mesela 1 saat uyuyorsa odasında ki yatağında 2 saat uyuyor ve çok dinç enerjik kalkıyor. Bende kaç defa öğle uykusunu uyuturken odasındaki yatakta yanına uzandım ve fosur fosur uyuya kaldığımı bilirimHangi modeli canım bugün oraya bakayım, yataşta çocuk yatağı dedim gayet yaylı yatak gösterdiler
Oy maşallah canım yaa Nasıl da tatlı Sağlıkla gelsinKızlar dün kontrolüm vardı herşey çok iyi bebeğim 1633 gr 42. cm olmuş. Yanaklarına bakar mısınız
Çok geçmiş olsun.. İnşallah bir sıkıntı olmadan son ana kadar ilerlersiniz Kontrol ediyorsun zaten sürekli. Gerekirse gidersin. İnşallah da gerek olmazSelam kızlar,
Geçen hafta şeker yükleme testinde şekerim yüksek çıkmıştı. Cihaz aldım düzenli olarak ölçüyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Şekerim şu an geçen haftaki kadar yüksek değil. 24 saatlik idrar toplama istemişlerdi. Dün götürdüm sonucu çıktı. İdrarda protein kaçağı varmış. Kadın doğum uzmanı olan bir tanıdığımıza sorduk yüksek tansiyon varsa gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. Tansiyon yüksek olmadığı için protein ağırlıklı beslen dedi. Tansiyonumu da düzenli ölçüyorum. 11 in üstüne çıkmıyor. Tansiyonum yüksek değil ama şeker ve protein kaçağı var. Erken doğuma sebep olur diye korkuyorum. Doktorumla konuşsam hemen hastaneye yaptırabilir. Ama ben hastane ortamını steril bulmadığım için yatmak istemiyorum. Hastaneye yatınca refakatçi de almıyorlar kesinlikle. Hastaneye her gittiğimde muayene için sabahtan akşama kadar bekliyorum ve döndüğümde de idrar yolu enfeksiyonu kapmış oluyorum. O yüzden çok ciddi bir durum olmadıkça hastanede yatmak istemiyorum.
Tansiyonum bir anda yükselirse mecburen yatarım. Çok tuhaf bir durumum var. Şeker ve protein kaçağı olan kişilerde genelde tansiyon da yüksek oluyor.
Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah geçer çabucak Ne zor bir şey..Sanırım mantar canım. Çünkü doktoruma kontrolüm ayın 20 sinde benim yazdım aşırı kaşıntı var diye verdiği krem içeriği mantar çünkü. Yine baya yatistirdi krem. Canım surekli yıkasanda kaşındı mi öyle bir kaşınıyor ki. Yok cnim herhangi bir ilaç hap fitil vs kullanmıyorum. Birkaç defa disarda tuvalete gitmek zorunda kaldım kalabalık mekanda belkide orda tetiklendi bir gün hiçbir şey yokken ertesi sabah kalkınca çıldırır gibi kaşıntı pek olası değil yani.
Eşine söylesen hislerini.. Biz de ara ara kavga ediyoruz. En son artık ne var ne yok söyledim. He 2 gün sonra yine unutabilir ama olsun.. Sonuçta biz elimizden geleni yapmış olalım da.. Seni anlar bence yaaCnm doğru söylüyorsun lakin adam soyutlamış kendini benden. Duygusal anlamda bir şey yok hiç. Bi sarılayım gerçek anlamda nasılsın diyeyim vs yok. Oğlumda bu kadar duygusal değildim kız çocuğa gebeyim ondan mı bilmiyorum ama manevi desteğe ihtiyacım var oda en yakınım olduğu için ondan bekliyorum. Eskiden böyle değildi ama gün geçtikçe içine daha bi öküz giriyor.
Evet ya bakalim cekilise yazdirirsa onsallah cikar snn bebis adi belli mi yoksa hala araniyor muGüzellikle konuş canım, şuan eşten gelen desteğe cok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz zaten. Cinsellik değil sadece ilgi, bir öpücük bile insanı değerli hissettirebilir
Biz de çok kararsızız.
Ömür ismini ben de söylemiştim, eşim istemedi. Aslında çok güzel ve anlamlı bence
Evet benim de artık büyük dalgalanma şeklinde artık hareketleri, sertleşmeler artmaya başladı. Gece bazen uyanıyorum sırt üstü yatmışım , karnımda öyle bir ağırlık hissediyorumki yan dönemiyorum
Canim cok geçmiş olsun tansiyonu tek aletle olcme bnce ne olur ne olmaz eger protein kacaginda tansiyon bi etkense onu net ogrenmen lazim. Hastane yatma konusunda hakli olabilirsin ama yine de riske atmamk gerekSelam kızlar,
Geçen hafta şeker yükleme testinde şekerim yüksek çıkmıştı. Cihaz aldım düzenli olarak ölçüyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Şekerim şu an geçen haftaki kadar yüksek değil. 24 saatlik idrar toplama istemişlerdi. Dün götürdüm sonucu çıktı. İdrarda protein kaçağı varmış. Kadın doğum uzmanı olan bir tanıdığımıza sorduk yüksek tansiyon varsa gebelik zehirlenmesi olabilir dedi. Tansiyon yüksek olmadığı için protein ağırlıklı beslen dedi. Tansiyonumu da düzenli ölçüyorum. 11 in üstüne çıkmıyor. Tansiyonum yüksek değil ama şeker ve protein kaçağı var. Erken doğuma sebep olur diye korkuyorum. Doktorumla konuşsam hemen hastaneye yaptırabilir. Ama ben hastane ortamını steril bulmadığım için yatmak istemiyorum. Hastaneye yatınca refakatçi de almıyorlar kesinlikle. Hastaneye her gittiğimde muayene için sabahtan akşama kadar bekliyorum ve döndüğümde de idrar yolu enfeksiyonu kapmış oluyorum. O yüzden çok ciddi bir durum olmadıkça hastanede yatmak istemiyorum.
Tansiyonum bir anda yükselirse mecburen yatarım. Çok tuhaf bir durumum var. Şeker ve protein kaçağı olan kişilerde genelde tansiyon da yüksek oluyor.
Kız ona ayrı çanta yapalım benceKızlar hastane çantanızı hazırlarken eşleriniz için pijama, diş fırçası vs. koymayı unutmayın. İzlediğim videolarda hiç görmedim dün aklıma geldi benim de
Sakin kafayla tekrar yaparimcanım e devlette sgk hizmet dökümünde 2022 altında gün ve tutar toplamı var . Henüz yansımayan aylar var o ayları kafadan hesaplayıp yazabilirsin. yani doğum martta Şubatta ayrılcağın için şubattan şubata hesaplanıyor. Geçen yıl Ocak Şubatta asgarinin brütü 5004 tü. Şuan ocak şubatta 10008 o şekilde ekleme çıkarma yaparsın. Net sonuç çıkar
Unutulması yüksek ihtimalKız ona ayrı çanta yapalım bence
Henüz karar verilmedi bizim isim tam bir muammaEvet ya bakalim cekilise yazdirirsa onsallah cikar snn bebis adi belli mi yoksa hala araniyor mu
Canim cok geçmiş olsun tansiyonu tek aletle olcme bnce ne olur ne olmaz eger protein kacaginda tansiyon bi etkense onu net ogrenmen lazim. Hastane yatma konusunda hakli olabilirsin ama yine de riske atmamk gerek
Protein.kaçagi şekerle de alakali değil mi canim. Baktin olacak gibi degil mecbur yatmalisin canim. Bir.hafta gozetim altinda olsan her seyin daha yoluna girer. Artik durumuna gore bak.Allah yardimcin.olsunSelam kızlar,
lazım olursa kendisi eve gider alır ya onu da ben düşünmeyeyim, zaten bebegin tonla ıvır zıvırı var :)Kızlar hastane çantanızı hazırlarken eşleriniz için pijama, diş fırçası vs. koymayı unutmayın. İzlediğim videolarda hiç görmedim dün aklıma geldi benim de