2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kaça yaptırdın canım ?
Bu şekilde liste attılar ben 100 tane yaptırdım canim

🔥💥🚚‼️KARGO ÜCRETSİZ‼️🚚💥🔥

🔥💥‼️KOLONYA ŞİŞESİ HEDİYE‼️💥🔥

Fiyat Listesi;

🎉METAL KUTU 🍫 🎉(23cm KUTU)
💫50 ADET 180₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫64 ADET 195₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫80 ADET 210₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫💥100 ADET 235₺💥 (KARGO ÜCRETSİZ)
💫112 ADET 245₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫130 ADET 265₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫150 ADET 285₺ (KARGO ÜCRETSİZ)

🍫Kutusuz Adet olarak isterseniz 1,5₺.

Çikolatalarımız 1. Kalite Elit Sütlü Madlen çikolata efendim.🍫
Ben de sadece pamuk aldim 😅😅😅
Güçlerimizi birleştirebiliriz 🤣
Kızlar dün kontrolüm vardı herşey çok iyi bebeğim 1633 gr 42. cm olmuş. Yanaklarına bakar mısınız:KK200:
Oyyy yanakspor 🤩🥰🧿
Evet dün denedim acı bir şekilde ve yükseltti :olamaz: Zaten arkasındaki şeker oranlarına bakıyorum sade lavaşın şekeri tam buğday lavaştan daha düşük yazıyor mesela. Lavaş da yasaklı listemde artık.
Hamilelikle hayatta zevk aldığım her şey birer birer elimden kaymaya devam ediyordu.:silah:
Ben canımın çektiği şeyleri yiyorum arada, çok zulmetmeye de gerek yok zaten %80 stabil tutmaya çalışıyoruz o kadar kasmayın kızlar CRASRP CRASRP
Kuzum iç çamaşırı giymemek imkansız bir şey. Çünkü evde tek başıma değilim küçük kızım var ona geçme korkusunu çok yüksek yaşıyorum. Tuvalete her gittiğimde ya cifle yada c.suyuyla yıkıyorum her yeri 😮‍💨
Sirkeyi bana dr önermişti bu arada canım. İçeriğindeki faydalı organizmalar çok faydalı olduğu için ilaçtan çok daha etkili
Yok kuzum işbir de çocuk için yatak arıyoruz de zaten tek model var çocuk yatağında. 2 isim olarak geçiyor biri 21 cm yüksekliği diğeri 18 cm. İçeriği aynı malzeme sadece yükseklik farkı olduğu için iki farklı isim kullanmışlar. Mina yatak ve menekşe yatak diye geçiyor. Benim kızın yatağı yavru yataklı olunca üst kısma 21 cm lik alt yavru yatağa 18 cm lik aldık. İkisi de aynı özellikte dediğim gibi tek farki cm yüksekliği. Yay yok ve mesela genelde geceleri felan bizim yatak yanında anne yani karyolada yatıyor. Bazı günler öğle uykusunu beşikte yapmak istiyor. Mesela kartolasinda yatınca mesela 1 saat uyuyorsa odasında ki yatağında 2 saat uyuyor ve çok dinç enerjik kalkıyor. Bende kaç defa öğle uykusunu uyuturken odasındaki yatakta yanına uzandım ve fosur fosur uyuya kaldığımı bilirim 🤣🤣
Ben de bebek yatağını İşbir den aldim inşallah memnun kalır yavrucak 🤗 benim kendi yatağım da visco yatak. Şu hayatta en sevdiğim eşyalarımdan biri olabilir bulutların üzerinde gibi uyuyor insan 🤤
Kızlar hastane çantanızı hazırlarken eşleriniz için pijama, diş fırçası vs. koymayı unutmayın. İzlediğim videolarda hiç görmedim dün aklıma geldi benim de 😅
Ayy ne pijamasi kız uyucaklar mı bi de pantolon tişört otursunlar işte bi de onların keyfini mi düşüncez 🤣 Ben hiç bişey koymadim valla eşime pijama giyip uyuyacağı bi ortam olacağını sanmıyorum zaten. Düşünsene acil bişey olcak hemşireyi çağırmaya çıkacak koridorda pijama ile koşan bi adam hdhshshsh

Hahaha aynısını eşim de sundu bana, kura çekelim diyor🤣
Ben Arya ismini hep çok sevdim hatta Arya isminde karar kıldım ama onun memleketinde erkek ismi🥴
Bari Aryana olsun diyor, hem international bir isim olmuş olurmuş muş muş🤣🙈
Sonuçta bir baba kızına Arya derken erkek hissine kapılmış olurmu diyede düşünüyorum, biraz vicdanım rahatsız doğrusu.
Ya Arya diye erkek ismi mi olur offf bula bula beni bulur böyle şeyler zaten.
Kura çekilişi için hala düşünüyorum :işsiz: :işsiz:
Ya Aryana çıkarsa :KK64::KK48:

Benim büyük kızımda Arya, nerde erkek ismiymiş :) Ben tamamen müzikle ilgili bir anlamı olduğu için Arya koydum kızımın adını :KK75:

Multivitaminlerin içinde d vitamini olsa da onlar çok etkili olmuyor d yi yükseltmeye. Saglikliyasiyoruz sayfasını takip ediyorum ben, orda görmüştüm d nin k2 ile birlikte alınmasının daha yararlı olduğunu. Onların ürettirdigi marka var belki biliyorsundur venatura, onu kullanıyorum. Hamile kalmadan önce kullanmaya başladım hatta 6.hafta tahllilerimde 75 üst sınır çıkınca bir süre biraktirmisti doktorum. Aylik ampul kullanmak yerine günlük alman gereken d yi almak daha faydaliymis çünkü d vitamini vücutta depolanan bir vitamin değil. Gebelikte de d vitamini eksikliği hem annede hem bebekte sağlık sorunlarına sebep olabiliyor mutlaka takip ettir canim
canım o sayfayı bende takip ediyorum tüm vitaminlerim venatura idi...d3k2de kullandım ama damla dünezli içemeyince ayda bir ampul almaya başlamıştım, hamilelikte bıraktım doktor benim verdiğim ve demir yeter diye, ama bence benim yine düştü d vitaminim...ben bir kanıma baktırayım dediğin gibi....senin doktoruna da bir görünmek istiyorum, nasipse 15 şubatta uçuyorum canım 35. hafta içinde olacağım, o zamana bir doktor daha görsün istiyorum, tam tetkik ile gitmek istiyorum yurt dışında ekstra masraf olmasın diye...kan uyuşmazlığım var hiç sorun olmadı ama yine de bir doktor daha görse daha bir rahat olacağım sanki...

Bu şekilde liste attılar ben 100 tane yaptırdım canim

🔥💥🚚‼️KARGO ÜCRETSİZ‼️🚚💥🔥

🔥💥‼️KOLONYA ŞİŞESİ HEDİYE‼️💥🔥

Fiyat Listesi;

🎉METAL KUTU 🍫 🎉(23cm KUTU)
💫50 ADET 180₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫64 ADET 195₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫80 ADET 210₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫💥100 ADET 235₺💥 (KARGO ÜCRETSİZ)
💫112 ADET 245₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫130 ADET 265₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
💫150 ADET 285₺ (KARGO ÜCRETSİZ)

🍫Kutusuz Adet olarak isterseniz 1,5₺.

Çikolatalarımız 1. Kalite Elit Sütlü Madlen çikolata efendim.🍫

Güçlerimizi birleştirebiliriz 🤣

Oyyy yanakspor 🤩🥰🧿

Ben canımın çektiği şeyleri yiyorum arada, çok zulmetmeye de gerek yok zaten %80 stabil tutmaya çalışıyoruz o kadar kasmayın kızlar CRASRP CRASRP

Sirkeyi bana dr önermişti bu arada canım. İçeriğindeki faydalı organizmalar çok faydalı olduğu için ilaçtan çok daha etkili

Ben de bebek yatağını İşbir den aldim inşallah memnun kalır yavrucak 🤗 benim kendi yatağım da visco yatak. Şu hayatta en sevdiğim eşyalarımdan biri olabilir bulutların üzerinde gibi uyuyor insan 🤤

Ayy ne pijamasi kız uyucaklar mı bi de pantolon tişört otursunlar işte bi de onların keyfini mi düşüncez 🤣 Ben hiç bişey koymadim valla eşime pijama giyip uyuyacağı bi ortam olacağını sanmıyorum zaten. Düşünsene acil bişey olcak hemşireyi çağırmaya çıkacak koridorda pijama ile koşan bi adam hdhshshsh
Yani pijama olması şart değil eşofman takımı falan da olabilir uyuyacağından değil aslında 😅 nasıl fotoğraf çekilmek için kıyafetini düşünüyosam rahatını da düşünüyorum tabiki. Sezeryan olabilir, hastanede kalma süremiz uzayabilir. Evimiz çok yakın sayılmaz hastaneye. Eşim için çantaya bi pijama takımı koymak beni yormuyor açıkçası. Herkesin kendi tercihi ben koymak isteyenler unutmasın diye yazmak istedim 👍

canım o sayfayı bende takip ediyorum tüm vitaminlerim venatura idi...d3k2de kullandım ama damla dünezli içemeyince ayda bir ampul almaya başlamıştım, hamilelikte bıraktım doktor benim verdiğim ve demir yeter diye, ama bence benim yine düştü d vitaminim...ben bir kanıma baktırayım dediğin gibi....senin doktoruna da bir görünmek istiyorum, nasipse 15 şubatta uçuyorum canım 35. hafta içinde olacağım, o zamana bir doktor daha görsün istiyorum, tam tetkik ile gitmek istiyorum yurt dışında ekstra masraf olmasın diye...kan uyuşmazlığım var hiç sorun olmadı ama yine de bir doktor daha görse daha bir rahat olacağım sanki...
Yurtdışında mı doguracaksin canım 🤩

lazım olursa kendisi eve gider alır ya onu da ben düşünmeyeyim, zaten bebegin tonla ıvır zıvırı var :)
Eviniz yakınsa olur tabi. Ama ben hastanede beni yalnız bırakıp evden ihtiyacını almaya gitme ihtimalini sıfırlıyorum :) Dolaptan bi takım alıp çantaya koymak 2 dakikamı almayacak bi şey. Tercih meselesi 👍

Eviniz yakınsa olur tabi. Ama ben hastanede beni yalnız bırakıp evden ihtiyacını almaya gitme ihtimalini sıfırlıyorum :) Dolaptan bi takım alıp çantaya koymak 2 dakikamı almayacak bi şey. Tercih meselesi 👍
Eşiniz mi kalacak yanında rafakatcı olarak, benim oğlum olmasa ben de onun kalmasını isterdim.

haklısın yurtdısında bunlara koşturmak daha külfetli olabilir. kan uyuşmazlıgı bizde varmı diye her kontrolde doktorum mutlaka bakıyor sistemden, zaten o da sorun olan bişey degil sanırım koruyucu iğne yapıyorlar. doktorumu tavsiye ederim, çok detaylı bilgilendiriyor, çok güleryüzlü ve sormak istediklerin varmı diye mutlaka zaman ayırıyor. yurtdısında nelere dikkat ediyorlar biliyorsundur zaten, hakkınızda hayırlısı olsun canım

Yurtdışında mı doguracaksin canım 🤩
canım benim ilk oğlum yurt dışında doğmuştu 8 yıl önce, şimdikini o yüzden biraz mecbur gibi olacak....bu kurlarla zor ama artık başka şeylerden kısıp buna vereceğiz, ikinci de çifte vatandaş olsun diye...eşim istersen gitmeyelim ama büyüyünce sorarsa annen istemedi derim dedi, ben de o riski göze alamadım çocuk bana büyüyünce kızarsa diye :S

Eşiniz mi kalacak yanında rafakatcı olarak, benim oğlum olmasa ben de onun kalmasını isterdim.
ben de eşimin kalmasını tercih ederim aslında ama annem gelecek refakatçi olarak, aynı şekilde oğlumla ilgilenecek biri olması lazım. belki bir gece annem bir gece eşim kalsın diyebilirim duruma göre ama eşimle konusmadım henüz :)

haklısın yurtdısında bunlara koşturmak daha külfetli olabilir. kan uyuşmazlıgı bizde varmı diye her kontrolde doktorum mutlaka bakıyor sistemden, zaten o da sorun olan bişey degil sanırım koruyucu iğne yapıyorlar. doktorumu tavsiye ederim, çok detaylı bilgilendiriyor, çok güleryüzlü ve sormak istediklerin varmı diye mutlaka zaman ayırıyor. yurtdısında nelere dikkat ediyorlar biliyorsundur zaten, hakkınızda hayırlısı olsun canım
canım ben de ataşehirde oturuyorum zaten, ne kaybederim ki zaten özel sağlık sigortam var bir de o görsün, daha garanti olur...senin doktorun ingilizce biliyor mudur bir fikrin var mı acaba? bu doktoruma genel durumumla ilgili bir rapor verir misiniz dedim, çünkü yabancı doktor bulduk amerikada maulm....doktoru baya araştırıp bulduk fiyat performans malum iyi bir doktor olsun diye, ben bile hazrlarım raporu sadece genel durumla ilgili bir rapor versin istiyorum aslında, benim doktor da işte zaten tüm testler latince ultrason görüntüleri yeter falan dedi...pek uğraşası yok gibi, senin doktor belki daha yardımcı davranır canım....

canım benim ilk oğlum yurt dışında doğmuştu 8 yıl önce, şimdikini o yüzden biraz mecbur gibi olacak....bu kurlarla zor ama artık başka şeylerden kısıp buna vereceğiz, ikinci de çifte vatandaş olsun diye...eşim istersen gitmeyelim ama büyüyünce sorarsa annen istemedi derim dedi, ben de o riski göze alamadım çocuk bana büyüyünce kızarsa diye :S
İmkan varsa bence mantıklı canım. Çocuklar ilerde rahat ederler sonuçta her şey onların geleceği için 🤍

ben de eşimin kalmasını tercih ederim aslında ama annem gelecek refakatçi olarak, aynı şekilde oğlumla ilgilenecek biri olması lazım. belki bir gece annem bir gece eşim kalsın diyebilirim duruma göre ama eşimle konusmadım henüz :)
Ben annemle eşim arasında gidip geliyorum ilk bebek olacak ya ikimiz de tecrübesiziz acaba annem kalsa daha mi faydali olur. Annem genç,atik elinden her iş geliyor becerikli daha mı çok faydası olur acaba çok kararsızım 😅

X