2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın kızlar bende mideden muzdaribim maalesef..Dün arşa çıkan günlerden birisiydi. Resmen ağzıma geldi her şey. Sankı yemek borumdan boğazıma kadar yangın vardı. Şimdş iyiyim ama henüz kahvaltı yapmadım biliyorum ki yaptıktan sonra başlayacak hep öyle oluyor. Gaviscon şurup aldım geçici olarak biraz iyi geldi sonra yatarkende rennie tablet alıyorum öyle uyuyorum. Ne zaman geçecek bu mide yanmaları göbek aşağıya düşünce mi. 😂
Günde 4 defa iki doz kullanıyorum anca etki ediyor gaviscon. Gaviscon kana karışmıyor besin gibi düşün içiyorsun ve atılıyor tüketebilirsin sıkıntı yok dedi doktorum.

30. Haftaya gelmişsin canım tabii normal,
Benim kocam 8. Haftadan itibaren benimle kardeş gibi takılıyor o kadar yani🤣 bazı günler libidom tavan yapıp yalvardığımı hatırlarım, kahve yapayım temizlik yapayım, iş ver bana onları yapayım ama benden o işi isteme diyordu adam :KK70:
😝 çok güldüm ya. 🤣 Dr bize sıkıntı yok demişti ona rağmen yok yani tık yok 😂

Hahaha aynısını eşim de sundu bana, kura çekelim diyor🤣
Ben Arya ismini hep çok sevdim hatta Arya isminde karar kıldım ama onun memleketinde erkek ismi🥴
Bari Aryana olsun diyor, hem international bir isim olmuş olurmuş muş muş🤣🙈
Sonuçta bir baba kızına Arya derken erkek hissine kapılmış olurmu diyede düşünüyorum, biraz vicdanım rahatsız doğrusu.
Ya Arya diye erkek ismi mi olur offf bula bula beni bulur böyle şeyler zaten.
Kura çekilişi için hala düşünüyorum :işsiz: :işsiz:
Ya Aryana çıkarsa :KK64::KK48:
Canim koy Arya ne olacak. Biizm burada da sonucta bazi isimler kiz ve erkek ortak. Ömur, Asil, Deniz gibi mesela

Ben seni ve senin gibi çalışanları gerçekten tebrik ediyorum👏👏 Bravo kızlar size🧿🧿🧿
Ben daha 18. Haftamda işi bıraktım 🙈🤣 bi ağrım sızımda yoktu aslında ozamanlar ama stresli ortamda bulunmak istemedim, hamileliğimi evimde geçirmek istedim.
Hele ki Bu haftalarda çalışmak oldukça zor geliyordur. Ben 50 kg dan 65 kg oldum yatakta dönemiyorum resmen, kalkıp hazırlanıp işe gittiğimi düşünüyorumda çoook zor olurdu heralde.
Allahım hamileyken çalışanlara kolaylık versin🤲🙏
Canım haklısın ilk 5 ay lekelenmeli kanamalı gecirdim 2 aya yakın rapor alıp yattım süreci atlatınca işe devam ettim cok sukur ,bende çalışıyorum sabah özellikle uyanmak zor gelıyor fakat çalışmadıgımı düşünüyorum günlerim bu kadar cabuk gecmezdi sanırım hele sabırsız ve takıntıya acık bir insan olarak evde bu süreci beklemek beni zorlardı bayagı sanırım calısıp calısmamak göreceli kişiden kişiye yapısına olumlu olumsuz agır basan durumlara göre değişiyor, çalışabılır raporu almakta istiyorum umarım çalışabılırım sonuna kadar hayırlısı olsun 🌸

Bilmiyorum ya belki 8 hafta olacak uzak duruyor benden. Bi sıkıntı mı var diyorum yok diyor. Ama uzak duruyor. Bu benim canımı çok sıkıyor zaten gebelikten dolayı depresifim o da uzak durunca kendimi çok çirkin, değersiz hissediyorum. Duygusal olarak hiç destek değil bana ki çok riskli bi gebelik geçiriyorum. Tamam oğluma bakıyor temizlikte yardım ediyor yemek yapıyor vs ama hiç nasılsın ruh halin nasıl demiyor bi de uzak durunca ben sinir krizi geçiriyorum halbuki gebe kalayım diye ne diller döktü bana ikna etmek için. Hayır şunu da anlamıyorum erkeksin sen ya,senin fırsat kollaman lazım ama tam tersine sırtını dönüp uyuyor ve bu beni çıldırtıyor. Cinsellik çok önemli gerçekten evlilikte araya soğukluk giriyor, ve bu karşı taraf için resmen bir şiddet oluyor. Dün üç defa oturup ağladım 😢 çok duygusalım, kafaya takmıycam diyorum ama yok kafamda bu konuyla geziyorum. Çok can sıkıcı 😔 Doğumdan sonrada ben yok diycem. İlk çocukta da böyle yaptı 4 ay uzak durdu şimdi de aynısını yapıyor.
Güzellikle konuş canım, şuan eşten gelen desteğe cok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz zaten. Cinsellik değil sadece ilgi, bir öpücük bile insanı değerli hissettirebilir
Siz ne düsünüyosunuz isim nerdeyse çocuk doğacak daha ismi yok bizim de 😂😂😂
Biz de çok kararsızız.
Ahahhaha bnimde esim oyle diyo simdilik oğul diyelim buyuyunce isim secsin degistirsin 😀 ben aslinda ömür ismini seviyorum ama esim kesinlikle istemiyo kız ismine daha yatkin oldugu icin. O da surekli ataturkle ilgili olsun diyo ama bnde konulan ismin birini temsil etmesini istemiyorum bakalim ne cikacak
Ömür ismini ben de söylemiştim, eşim istemedi. Aslında çok güzel ve anlamlı bence
O sertleşmeleri bende yaşıyorum iki üç gündür hatta bu akşam öyle bir sertleşti ki elimin altında ufak bir top oldu hatta dedim çıkıyor oradan😀 bir de bugünlerde tekmeden cok dalgalanmalar hissediyorum gerinme esneme hareketleri gibi sizde nasıl?
Evet benim de artık büyük dalgalanma şeklinde artık hareketleri, sertleşmeler artmaya başladı. Gece bazen uyanıyorum sırt üstü yatmışım , karnımda öyle bir ağırlık hissediyorumki yan dönemiyorum

Kızlar üc gündür çok fenalardayım anlatmam mümkün değil. Bu nasıl bir kasintidir resmen cildiricam o seviyede. Birde elim kolum olsa hani birseyler süreceğiz de çok yoğun vajinal bir kaşıntı. Doktor krem verdi sabah aksam sür diye ama o kadar cok sık tuvalete çıkıyorum ki 😮‍💨 krem 1 saat durmuyor yerinde , hepsinde yıka güzelce vs eeee krem gitti ne ise yaradı sürmem... Bir fikri bir önerisi olan var mı
Bende de vardı, resmen cidlirma derecesine gelmiştim. İlac, krem asla fayda etmedi. Sonra tuvAlet kağıdım kokulu olanlardandı onu değiştirdim. Seyreltilmiş sirkeli su ile yıkıyorum sabah akşam, peçete ile kuruladım. Her gün iç çamaşırı utuleyip degsitirdim çok şükür 2 güne geçti

Selam kızlar..
Bugun yine zor nefes aldığım bir gün.. Sanki aldığım nefes yetmiyor.. Zorlanıyorum yaa.. ara ara böyle oluyor sonra geçiyor ama şimdi baya kötü hissettim. Umarım geçer ya çabuk.. Kalbim de durduğum yerde 110 falan atıyor zaten. Sizin de böyle oluyor mu..?

İş yerinde denetim var haftaya, stresliyim de biraz. Yarın şehir dışına gideceğim. 1 gece kalmalı. Haftaya denetimde yine orada olacağım. Muhtemelen yine 1 gece kalırım. Allah sağlık versin ama bakalım daha 8 hafta nasıl geçecek.. Biraz temiz hava alayım bari ben de..

Günaydın kızlar bende mideden muzdaribim maalesef..Dün arşa çıkan günlerden birisiydi. Resmen ağzıma geldi her şey. Sankı yemek borumdan boğazıma kadar yangın vardı. Şimdş iyiyim ama henüz kahvaltı yapmadım biliyorum ki yaptıktan sonra başlayacak hep öyle oluyor. Gaviscon şurup aldım geçici olarak biraz iyi geldi sonra yatarkende rennie tablet alıyorum öyle uyuyorum. Ne zaman geçecek bu mide yanmaları göbek aşağıya düşünce mi. 😂
Sanki kibrit yutmusum gibi bazen 😀

28+6 benim de kıyafetler bebek arabası ana kucağı oto koltuğu park yatak vs büyük şeyler tamam ufak tefek şeyler kaldı birkaç tane ve kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi falan kaldı
O maşallah büyük şeyler halolmuş ufaklarda halolur inş

canım bunu yanlıs hesaplamış olabilirmisin acaba
bu linkten hesapladım ben, aylık maaşım kadar cıktı alacagım aylık ücret

olabilir calisirken yaptim bi yerde bi hata var belli 🤭

Kızlar bebybilerin isimler bellimi
Bizimki "Nil" olacak kısmetse 🥰🙏🏻🦄💫
Benim daha evlenmeden önce düşündüğüm isim. Oğlumuz da kız olsa Nil koyacaktık. Başka şeyler düşünelim istersen dedim eşime ya da çok kısa ise yanına bir şey daha koyalım.. Gerek yok 7 yıldır belli zaten dedi 😊 Kısa ve öz oldu🌸 Oğlum bir ara Yağmur olsun diyordu ama o da beğendi şükür.

Rheaa Rheaa daha önce yazmış mıydım acaba unuttum. "Nil" yazabilirsin canım 🐣🥰

Bizimki "Nil" olacak kısmetse 🥰🙏🏻🦄💫
Benim daha evlenmeden önce düşündüğüm isim. Oğlumuz da kız olsa Nil koyacaktık. Başka şeyler düşünelim istersen dedim eşime ya da çok kısa ise yanına bir şey daha koyalım.. Gerek yok 7 yıldır belli zaten dedi 😊 Kısa ve öz oldu🌸 Oğlum bir ara Yağmur olsun diyordu ama o da beğendi şükür.

Rheaa Rheaa daha önce yazmış mıydım acaba unuttum. "Nil" yazabilirsin canım 🐣🥰
Benimkide asmin olacak inş

X