Anladım canım sen bütün işleri yaptiriyorsun ben sadece temizlik olarak düşünmüştüm.Tabi haftada 1500 verince insan her şey 4-4lük olsun ister haklı olarak.
Offf geçmiş olsun daha dün uygulamada vajinal kaşıntılar başlayabilir diye yazıyordu. Bi pamuğa organik sirke döküp her wc çıkışı sirke ile sil. En iyi gelen o bence bir de çok dar iç çamaşırı giyme hatta mümkünse hiç giyme etek falan giy altına
Şuan öyle bi organizasyon için kredi çekmemiz gerekli
Bi de beni çağırdı onu çağırmadi diye trip atacaklar direk düğün salonu tutmak lazim bizim ülkede. İyisi mi en güzeli kırk mevlidi adı altında sokakta lokma döktürmek
Ay çok zor gelmeye başladı canım cidden insan ağırlaşıyormuş. Annem de beni gördükçe 37 yi bekleme erken çık diyip duruyor. Eşim desen o da iyi değilsen çık diye ısrar ediyor ama ben dayanabildigim kadar dayanayim kafasindayim. Bi yandan da ev derli toplu olsun bi anda dogururum bi sey olur eve giren çıkan olur diye tribe giriyorum. Hem iş hem ev yorucu oluyor gerçekten
Bence Aryana da güzel ya sen Arya dersin eşin tarafı Aryana der ikinizin de içinde kalmamış olur