2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Q qizemli ve @SEV_tap nasılsınız? nasıl gidiyor nasıl geçiyor günler ? bi kaç gündür aklımdaydınız, sormak bugüne nasip oldu 🌸

Biraz zor geçiyor canım son günler ondan yazamadım buralara sen nasılsın bebisler nasıl 🥰🌸 32+4 olduk bugün en son doktorlar 34 haftalık doğum olsun dedik bakalım 👍 18 ocak ve sonrasında bebeklerin durumuna göre doğum yapılabilirim 😊🌸 senin bebisler icin doktorun hangi tarihleri düşünüyor 👍

Q qizemli canım nasılsın doğurmadın değil mi? :) 33 haftana geldin sen de. :)

Yok canım henüz doğurmadım ama biraz agrım oldu bende doğurcam sandim geçtiğimiz hafta belime cok ağrı girdi 🙈

34+0 18 ocakta oluyor o tarih ve sonrasına gün belirleyeceğiz cuma günü randevum var o zaman kesinleşecek 👍 sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik 😊🌸

Bu pekmez şekeri yükseltir mi tatlım? Benim de kanım 3 hafta önce 5 çıktı🤦🏻‍♀️ Doktorum çok çok düşük 1 ay içinde yükselmezse bi sonraki kontrolde damardan vermek zorunda kalıcaz dedi. Dün aklıma keçiboynuzu özü içmek geldi ama şekerden dolayı çok kararsız kaldım. Haftaya kontrolum var o zamana kadar iyice yükseltmek istiyorum😕
Pekmez yükseltir canım maalesef. İlaç kullanmıyor musun?

Şeker kızlar ben marketten Wasa gevrek ekmek alıyorum şekerimi etkilemiyor bilginize. İnce olanları daha güzel oluyor. Ekmek olarak ya da üstüne peynir fln sürüp atıştırmalık birşeyler arayışında olan varsa diye yazayım.

Biraz zor geçiyor canım son günler ondan yazamadım buralara sen nasılsın bebisler nasıl 🥰🌸 32+4 olduk bugün en son doktorlar 34 haftalık doğum olsun dedik bakalım 👍 18 ocak ve sonrasında bebeklerin durumuna göre doğum yapılabilirim 😊🌸 senin bebisler icin doktorun hangi tarihleri düşünüyor 👍

Yok canım henüz doğurmadım ama biraz agrım oldu bende doğurcam sandim geçtiğimiz hafta belime cok ağrı girdi 🙈

34+0 18 ocakta oluyor o tarih ve sonrasına gün belirleyeceğiz cuma günü randevum var o zaman kesinleşecek 👍 sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik 😊🌸
Hadi hayırlısı olsun bşr sonraki yazışmada doğurmuş olursun herhalde canım. Benim de az kaldı 32+6 oldum 6/7 hafta kaldı gün. Sağlıkla artık doğursakta rahat etsek hepimiz. Ben bile tek bebişle ağırlaştığımı hissediyorum seni düşünemiyorum bile. Biraz yürüyeyim biraz marketten poşetler taşıyayım hemen kollarım ağrıyor belim kalçam her yanım. Uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum uykusuzluğa da hazırlanıyor herhalde vücudumuz :)))

Kullanıyorum tatlım ama belki çok yükselmemiştir diye ek bişeylerde yemek istiyorum😕 halsizliğim falan hiç geçmiyo o yüzden pek yükseldiğini düşünmüyorum. Sürekli kırmızı ette tüketiyorum ama umarım en azından sınıra ulaşırım
Pekmez çok yükseltiyor dediler canım ben o yüzden tüketmedim hiç. İlaç kaç tane içiyorsun yeterli gelmiyor mu acaba

Pekmez çok yükseltiyor dediler canım ben o yüzden tüketmedim hiç. İlaç kaç tane içiyorsun yeterli gelmiyor mu acaba
Gece yatmadan 2 tane içiyorum ardındanda portakal ya da mandalina yiyorum. Yorgunluğum halsizliğim hiç geçmeyince yükselmemiştir diye düşündüm. Perşembe günü öğrenicem bakalım ne durumda

Şeker kızlar ben marketten Wasa gevrek ekmek alıyorum şekerimi etkilemiyor bilginize. İnce olanları daha güzel oluyor. Ekmek olarak ya da üstüne peynir fln sürüp atıştırmalık birşeyler arayışında olan varsa diye yazayım.
Tam şeker kizlara gore bisey bu wasa bnde hep atistirmalik yiyorum ustune peynirle tahin keciboynuzu falan guzel oluyo 😇

Gece yatmadan 2 tane içiyorum ardındanda portakal ya da mandalina yiyorum. Yorgunluğum halsizliğim hiç geçmeyince yükselmemiştir diye düşündüm. Perşembe günü öğrenicem bakalım ne durumda
Benim de gecen ay düşük çıkmıştı ilaci degistirdi ferifer kaşık olanindan verdi daha etkili dedi. gunde 3 kez.

Kızlar karnınızda pıt pıt kalp atımlarına benzer hareketlilik var mı? 1-2 dk kadar sürüyo ben de kıyafetten de çok net belli oluyor. Dün 2 kez başıma geldi neden oluyodur bu başına gelen var mı?

Kızlar karnınızda pıt pıt kalp atımlarına benzer hareketlilik var mı? 1-2 dk kadar sürüyo ben de kıyafetten de çok net belli oluyor. Dün 2 kez başıma geldi neden oluyodur bu başına gelen var mı?
Hıçkırıktır o 😄 benimki gunde 1 2 kez yapiyo bunu. Yani bnce hıçkırıyo minisler😍

Kızlar park yatak aldım üst yatağı da koyunca üst tarafta bir karış yükseklik kalıyor 😑 çocuk düşer mi ordan altta kullanmak da saçma olacak ilk aylar zaten beşik var 6 aydan sonra da park yatak kullanırım dedim 6 aydan sonra anne yanı kullanılmıyor mu ?

Kizlar ya giyim icin aldiklarim ilk aşamada yeterli mi sizce listeyle karsilastirdim yeter g8bi ama hala alasim var 😁

Eklentiler

• Screenshot_20230108-202756_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20230108-202756_Samsung Notes.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 75
X