- 12 Kasım 2018
- 5.165
- 7.772
Alaninda iyiyse neden olmasin. Ben tanidik doktor diye devlete gectim. En azindan bildigim daha gyzel ilgilenir diye. Ozel de kalacaksin 1 gece dunya para boyle bir firsatin varsa degerlendir derim. Normal de cekiniyordum devletten ama tanidik olunca icim rahatYa kızlar kafama takılan bir durum var danısmak istediğim ilk doğumum olacak öncelikle Allah izin verirse , 1 kürtajım var öncesinde . Şöyle yakın arkdasımın aynı zamanda iş arkadaşımın babası devlet hastanesinde op dr kadın doğum uzmanı sagolsun kürtajımıda o yapmıstı cok özenliydi cok ilgiliydi doktor tanıdıgı olarak özel odaya alınmıstım doktor ilede telefonla iletişim halinde idik hhep, basından beri doc dr olan özelde bir doktora gidiyorum yeni yılda doğum ücretini öğrenince şok oldum ve arkadaşımın babasında doğum yapabilir mıyım diye dusunuyorum riskli dönemide atlattım cok sukur her sey guzel ilerlıyor artık kontrollerime gitsem boyle devlette tanıdık doktora gitmek mantıklı olur mu şimdiden sonra diye dusunuyorum arkadasımın doktor babası ve arkadaşım olumlu yaklastılar sizce kontrollerime orada devam edip doğumu orada gerceklestirmek mantıklı bir karar olur mu