2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
sen hayatı baya seviyormuşsun :KK70: ben markete gitmeye üşenir haldeyim :KK70: gerekli şeyler tamamlansın gerisi hallolur diyorum hep :KK70: ay bakalım az kaldı sabıııır :KK70:
Hahahah :-) Eee miss gibi erkenden erkenden izne çıkmıştım yaa.. Bir sıkıntım da yoktu şükür. Şimdiki gibi nefes nefese kalmıyordum 10 dakikada :KK48: Çok yoruluyordum bu arada ama aman güzel olsun diye baya uğraşmıştım.
Ben de tam tersi detaycı başak 😁 Büyük şeyler kalır, ben ıncık cıncıkla uğraşırım:KK48:

Hahahah :-) Eee miss gibi erkenden erkenden izne çıkmıştım yaa.. Bir sıkıntım da yoktu şükür. Şimdiki gibi nefes nefese kalmıyordum 10 dakikada :KK48: Çok yoruluyordum bu arada ama aman güzel olsun diye baya uğraşmıştım.
Ben de tam tersi detaycı başak 😁 Büyük şeyler kalır, ben ıncık cıncıkla uğraşırım:KK48:
Başakların detaycılığı zaten nazar değmesin :KK70: :nazar:

merak etme canım yalnız değilsin. Bende 54 le hamile kaldım şuan 72 kg oldum. Doktorum az ye diyor az yediğim halde. Daha az yersen uyuyamam İnan gece bazen aç yatıyorum 8 de yemek yediysem 12 de muz yiyip yatıyorum 5 gibi açlıktan uyanıyorum. Midem kazınıyor resmen. Doktora da söyledim açlıktan ölüyorum diye:))) valla yiyeceğim de yapacak bişi yok. Şekerden şüphelenmişti şekerde çıkmadı hamileyken çok kile alıyoruz biz ailece. Kızımda da 30 kg almıştım 2 ayda vermiştim hem de fazlasıyla. İnşallah bunda da çyle olur. Sağlıklı olsunlarda yeter bana:))
ben ilk 3 ay hiç kilo almadım 57 ile başlamıştım şu ana kadar 16 kilo aldım, kesinlikle çok yemiyorum, nasıl bu kadar aldım onu da bilmiyorum.ilk doğumumda toplam 14 kg almıştım bunda hiç öyle gitmiyor....
Yedim ben ama azalttım yediklerimi canım benim. Zaten ilk 4,5 ay zaten yiyemedim hiç bişey bulantılardan sonrasında çok fazla yedim baktım çok fazla kg alıyorum o yüzden azalttım biraz yeme işini yine hızla kilo almaya devam ediyorum tabiki de :) ama mide yanmasına bir çözüm bulamadım ben aldıysam ne yaptıysam geçici çözüm oldu. Zaten doktorda mideye baskı oldukta bunlar olavak dedi
ben kahvaltı bile yapmıyorum doğru düzgün, 2 ana bir ara öğün yiyorum, buna rağmen böyleyim...anlamadım ben bu işi...öncesinde çok dikkat ediyordum aralıklı oruç besleniyorduk, haftada 3-4 fitness yapıyordum belki de ondan bir anda bırakınca vücut neye uğradığını şaşırdı...
Merhaba ben daha tek bir toka bile almadım kızıma. Eşimde 32. Haftadan sonra alalım diyor bilemiyorum ne alsam ki ya sanki ilk çocuğum gibi hiç bir şey hatırlamıyorum. Kaç zıbın,kaç takım almalı, 0-3 ay mı 3-6 ay mı almalı, bebek bezi markası ne almalı vs...
bu ağlama krizleri sizde de varmış bende bir tek bende var zannediyordum sebepsiz yere oturup ağlıyorum 🤣 duygusallık zirvede.
canım ben de almadım...hediye de şimdiden gelmeye başladı yenidoğan seti falan, yılbaşı hediyesi falan bile kimse bana birşey almamış herkes bebişe getiriyor...ne zaman rahat edersen o zaman al bence...zaten hastanede bile bebeği giydirdiler ettiler, bana bir hastane geceliği giydirdiler, ben bavulu bile açamadan bir tane birşey kullanamadan geri dönmüştüm...üstümdeki doğuma girdiğim hastane geceliğini bile 2 gün çıkaramadım...
Kızlar tecrübeli annelere sorum var. Sterilize edilecek ürünleri hastane çantasına nasıl koydunuz daha önce ? Göğüs pompası, emzik, biberon vs. ? Şimdiden kaynatıp koysak sorun olur mu son hafta mı yapmalı?🤔
canım sterilize edip buzdolabı poşetine koyup götüreceğim...
Çalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim 🥺
canım benim hiç öyle bir ihtimalim olmadığı için aklıma getiremiyorum ya...
Selam kızlar :KK3:

:21:Mutlu haftalar mutlu yıllaarr:KK68::KK200::KK51:

Sağlıkla ve kolaylıkla, tam zamanında bebeklerimize kavuşacağımız şahane bir yıl olur umarım :anne::emir_bebek: Her şey gönlümüzce olsuunn 🥰🥰💕🙏:nazar::nazar:
canım mutlu yıllar, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah....
Ben de doğuma yakın dibine fazla değdirmeden sadece beyaz yerlere sürmeyi düşünüyorum. Zaten belli yerlerimde yoğunluk var. İdare edecek gibi.

Ay geçen hamileliğimde her şeyleri yapıyordum valla. Doğuma 3 gün kala falan hala yok mevlütte kullancağım bebek battaniyesinin etrafına dantel süs alsam falan diye tuhafiye tuhafiye gezmiştim. Şimdi pek öyle olacağımı sanmam ama :) Hastenede şerbet ikram edeceğimiz plastik bardaklara silikonla süs falan yapıştırıyordum.. Bir de hediyelik bir şey almıştım onda da eksik mi vardı ne. Yine ona da silikonla hoşgeldin yazısı falan yapıştırıyordum.. ay nelerle uğraştım yaa :)) Evde olacağım için hazırlıkları da son zamanlara bırakmıştım.
Maddi açıdan ve işte çocukla zaman geçirmek için falan düşünüyorsan zaten sabret tabi.. Ben de hem maddi hem de işte çocukla maksimum beraber olabilmek için mecbur sabredeceğim. Sen öyle deyince hani başka sorun yok sadece keyfi soruyorsun sandım. Öyleyse sabır kardeeşş :)
ben de ilk hamileliğimde baby showerlar, çeşit çeşit takımlar onlar bunlar acayip bir hevesli idim...bu sefer 2.ciler böyle oluyor sanırım doğsunda bir şekilde olur modundayız kim bakacak nasıl bakılacak o bile muallak :KK70:

Kızlar tecrübeli annelere sorum var. Sterilize edilecek ürünleri hastane çantasına nasıl koydunuz daha önce ? Göğüs pompası, emzik, biberon vs. ? Şimdiden kaynatıp koysak sorun olur mu son hafta mı yapmalı?🤔
Geçen gün doğumdan son bir kaç hafta hazırlayım doğum çantamı dedim. Herşey yeni yıkanmış olsun strelize olsun vs diye.Ocak annelerinin paylaşım alanında son ana bırakanların stres olduğu iş de pek yapamadıklarını yazmışlar dün okudum.. o gazla bugün başladım hazırlamaya çamaşırları organizeleri yıkıyorum. Yarın ütüler hafta sonu da son kalan eksikleri alır hazırlığı bitiririm dedim.

Geçen gün doğumdan son bir kaç hafta hazırlayım doğum çantamı dedim. Herşey yeni yıkanmış olsun strelize olsun vs diye.Ocak annelerinin paylaşım alanında son ana bırakanların stres olduğu iş de pek yapamadıklarını yazmışlar dün okudum.. o gazla bugün başladım hazırlamaya çamaşırları organizeleri yıkıyorum. Yarın ütüler hafta sonu da son kalan eksikleri alır hazırlığı bitiririm dedim.
İyi yapmışsın kafanı kurcalayacağına hazır dursun bence kenarda

Ben de ne taç , ne terlik , ne de takım alabildim. Terazi kararsızlığım üstümde :110:
Bende de ikizler gel gitleri var😁 diyorum çekim için geceliğin altına lohusa terliği yaptırayım sonra diyorum gereksiz bir şey daha giymem de atarım onun yerine kaliteli bir şey alayım sonra da giyerim. Sonra diyorum şık olsun. Kaldık öyle bi eksik terlik ve taç kaldı 😅

Kızlar şimdi doktordan çıktım 1.800 olmuş kilosu nst iyi güzel dedi 2 hafta sonra kan tahlili ve nst ye tekrar giricekmişim elini yüzünden çekmedi yanı bir kulagını birde agzını görebildik agzı açık bir şekilde gülüyordu 😁 artık tüm yüzünü görebilmek için 2 hafta beklicez oda gösterirse☺️

Kızlar şimdi doktordan çıktım 1.800 olmuş kilosu nst iyi güzel dedi 2 hafta sonra kan tahlili ve nst ye tekrar giricekmişim elini yüzünden çekmedi yanı bir kulagını birde agzını görebildik agzı açık bir şekilde gülüyordu 😁 artık tüm yüzünü görebilmek için 2 hafta beklicez oda gösterirse☺️
maşallahhh :nazar: son kontrollerde bebeler yüz saklar oldu :KK70:

X