2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kontrole giden anneler, bebegin pozisyonu ile ilgili yorum yapti mi doktorlariniz? Sanirim yavas yavas pozisyon almasi gerekiyormus...
Benimki hamilelikten beri aynı pozisyonda doktor büyük ihtimal doğuma kadar da böyle devam edecek dedi.Bizimkisi makat geliş pozisyonunda 😢 son dakikada değişmezse ki değişmeyeceğini öngörüyor doktor sezeryan olacakmışım😕

Ahahahah bende de durum aynı ama hep kendimi ya evde kalmaya gerçekten çok ihtiyacım olduğunda imkanım olmazsa diye durduruyorum 😃 zaten ptesiye girince cuma gününe kadar fikrimden caymış oluyorum taki diğer ptesi olana kadar 😅
aynen aynen her pazartesiye küfürler ve yakarışla açıyorum :KK70: 6 pazartesim daha kalmış ya allah bismillah :KK70:

Benimki hamilelikten beri aynı pozisyonda doktor büyük ihtimal doğuma kadar da böyle devam edecek dedi.Bizimkisi makat geliş pozisyonunda 😢 son dakikada değişmezse ki değişmeyeceğini öngörüyor doktor sezeryan olacakmışım😕
Dönmesi için bazı hareketler varmış canım onları yapsana belki işe yarar

Kontrole giden anneler, bebegin pozisyonu ile ilgili yorum yapti mi doktorlariniz? Sanirim yavas yavas pozisyon almasi gerekiyormus...
Canım en son iki gittiğimdede baş aşağı pozisyondaydı bizimki. O yüzden bazen vajinada ağrı oluyor bende 😔

merhabalar kızlar 31+0 dan herkese selamlar,

2023 miniklerimizle sağlıkla, huzurla, mutlulukla dolu dolu geçirebileceğimiz bir yıl olsun inşallah :dua::KK200::nazar:

bende yaklaşık 9 kilo aldım bakalım kaç ile bitireceğim bu sefer hamileliğimi ama herkesin de dediği gibi emzirmek efsane kalori yaktıran birşey. kızımda 12,5 kilo aldım yaklaşık 3 ayda fazlasını verdim tabiki emzirme sürecinde de gereksiz sağlıksız beslenmedim diyet yapmadım ama bol su içmek o sürece alışmak ve emzirmek yeterli geldi.:super: inşallah bunda da aynı olur :KK70::dua:

canım ayva çekirdeği stokladım birde lansinoh aldım ilk gebelikte de bunu kullanmıştım memnun kaldım diye :super:

canım artık zorlanmaya başladım ki çalışmayı seven biriyim evde olunca da hiç dinlenemiyorum. ama 1 haftadır çok zor uyanıyorum ağırlaşmaya başladım galiba ama 5 hafta sonrası için çok önemli olduğu için dayanamaya devam gel 12 şubat :KK70:9 ocakta çalışabilir raporu alacağım inşallah :super:

darısı bize canım 37 hafta 12 şubatta benim de beklemeye devam :halay:

Benimde 8 şubatta 37 haftayı dolduruyorum inşallah ☺️ 6 şubatta okullar açılıyor, aradaki 2 günü rapor alırım inşallah

defactonun terliklerinden alıcam ben beyazının indirime girmesini bekliyorum girmezse evdeki kırmızıları koyucam dünyanın en rahat terliği crocs falan halt yemiş yanında :KK70: hepsiburadada 60-70 tl lere düşüyor ara ara. Ben hastane için şık bi terlik koymayacağım ev için aldım beyaz peluş rahat bi terlik.

Bende hastane için bunların beyazını düşünüyorum. Benim vardı zaten, bi yıkarsam tamamdır.

Ben ev için terlik bulamadım hala

Evet canım benim doktorum söyledi. Yürüyüşleri ihmal etme bebeğin pozisyona girmesi için çok yardımcı olacak dedi. Her akşam en az 1 saat yürümeye çalışıyorum. Gün içinde de hareketliyim zaten

Maşallah günde 1 saat güzel yürüyormuşsun canım, ben şuan asla yürüyemem sanırım. Dün 15 dk yürüdüm, kasılmalar sertleşmeler.. eskiden günde 7 bin adım atardım, 2 bin zor attım. 37 den sonra biraz daha fazla yürürüm inşallah, şimdi kendimi yormak istemiyorum galiba 😅

Bende hastane için bunların beyazını düşünüyorum. Benim vardı zaten, bi yıkarsam tamamdır.

Ben ev için terlik bulamadım hala
çok rahat ya kırmızısı var bende senelerdir giyiyorum kaç kere yıkadım eskimiyor da hastane sonrası evde de kullanılır hem, bak ben bunları aldım bi de şu kapalı olanlardan istiyordum ama numarası kalmamış onu da takipteyim

116 tl ye almıştım ben

bu terlikler de çok hoşuma gidiyor ama numarası yok ne zamandır

Bizimki ters duruyordu, geçen hafta gittiğim de dönmüş çok şükür. Hamileliğin konforu içinde baş aşağıda daha iyi, çünkü mideme baskı yapıyordu ve hiç dik oturamıyordum.

Maşallah günde 1 saat güzel yürüyormuşsun canım, ben şuan asla yürüyemem sanırım. Dün 15 dk yürüdüm, kasılmalar sertleşmeler.. eskiden günde 7 bin adım atardım, 2 bin zor attım. 37 den sonra biraz daha fazla yürürüm inşallah, şimdi kendimi yormak istemiyorum galiba 😅
ben evin içinde biraz yürüyüp süpürge falan yapınca bile çatı kemiklerim feci ağrıyor ya...

çok rahat ya kırmızısı var bende senelerdir giyiyorum kaç kere yıkadım eskimiyor da hastane sonrası evde de kullanılır hem, bak ben bunları aldım bi de şu kapalı olanlardan istiyordum ama numarası kalmamış onu da takipteyim

116 tl ye almıştım ben

bu terlikler de çok hoşuma gidiyor ama numarası yok ne zamandır

Sağolasın canım 😘 benim bi ev terliği bi de bebek bakım çantası kaldı. İkisine de asla karar veremiyorum

Bizimki ters duruyordu, geçen hafta gittiğim de dönmüş çok şükür. Hamileliğin konforu içinde baş aşağıda daha iyi, çünkü mideme baskı yapıyordu ve hiç dik oturamıyordum.
kesinlikle döndüğünden beri ben de çok rahatım mide konusunda demek onun etkisi varmış

defactonun terliklerinden alıcam ben beyazının indirime girmesini bekliyorum girmezse evdeki kırmızıları koyucam dünyanın en rahat terliği crocs falan halt yemiş yanında :KK70: hepsiburadada 60-70 tl lere düşüyor ara ara. Ben hastane için şık bi terlik koymayacağım ev için aldım beyaz peluş rahat bi terlik.

Aaa evet ben eve bahçeye de aldım bazıları daha güzel çıktı 😃

Ben organikle doguma yakin boyatacagim, sonrasinda da devam ederim. Gebelikte boyatmadim hic ama huzursuz ediyor...
Ben de doğuma yakın dibine fazla değdirmeden sadece beyaz yerlere sürmeyi düşünüyorum. Zaten belli yerlerimde yoğunluk var. İdare edecek gibi.
Ben evde çok sıkılıyorum hamile olmasam yemekti temizlikti vakit geçer yine ama hamileyken onlari da çok fazla yapamıyorum 🥲 E bir de rapor parası mevzu var tabi bu ay çıkarsam brütüm düşük hesaplanacak eksik para alacağım devletten. Hem de izinlerimi önden kullanmak istemiyorum bebekle daha çok vaktim olsun diye. Artık dişimi sıkıcam🥴

Kesinlikle ben de sabah kalkmasi öyle zor ki. Bi de dün gece ilk kez bu kadar uykusuz kaldım sabah beni çok zorladı kalkmak. Ah uh yapa yapa çıkıyorum yataktan🥲 Analık zor zanaatmiş😅 direnicez gittiği yere kadar Allah yardımcımız olsun.🙏🌝
Ay geçen hamileliğimde her şeyleri yapıyordum valla. Doğuma 3 gün kala falan hala yok mevlütte kullancağım bebek battaniyesinin etrafına dantel süs alsam falan diye tuhafiye tuhafiye gezmiştim. Şimdi pek öyle olacağımı sanmam ama :) Hastenede şerbet ikram edeceğimiz plastik bardaklara silikonla süs falan yapıştırıyordum.. Bir de hediyelik bir şey almıştım onda da eksik mi vardı ne. Yine ona da silikonla hoşgeldin yazısı falan yapıştırıyordum.. ay nelerle uğraştım yaa :)) Evde olacağım için hazırlıkları da son zamanlara bırakmıştım.
Maddi açıdan ve işte çocukla zaman geçirmek için falan düşünüyorsan zaten sabret tabi.. Ben de hem maddi hem de işte çocukla maksimum beraber olabilmek için mecbur sabredeceğim. Sen öyle deyince hani başka sorun yok sadece keyfi soruyorsun sandım. Öyleyse sabır kardeeşş :)

Ay geçen hamileliğimde her şeyleri yapıyordum valla. Doğuma 3 gün kala falan hala yok mevlütte kullancağım bebek battaniyesinin etrafına dantel süs alsam falan diye tuhafiye tuhafiye gezmiştim. Şimdi pek öyle oalcağımı sanmam ama :) Hastenede şerbet ikram edeceğimiz plastik bardaklara silikonla süs falan yapıştırıyordum.. Bir de hediyelik bir şey almıştım onda da eksik mi vardı ne. Yine ona da silikonla hoşgeldin yazısı falan yapıştırıyordum.. ay nelerle uğraştım yaa :)) Evde olacağım için hazırlıkları da son zamanlara bırakmıştım.
Maddi açıdan ve işte çocukla zaman geçirmek için falan düşünüyorsan zaten sabret tabi.. Ben de hem maddi hem de işte çocukla maksimum beraber olabilmek için mecbur sabredeceğim. Sen öyle deyince hani başka sorun yok sadece keyfi soruyorsun sandım. Öyleyse sabır kardeeşş :)
sen hayatı baya seviyormuşsun :KK70: ben markete gitmeye üşenir haldeyim :KK70: gerekli şeyler tamamlansın gerisi hallolur diyorum hep :KK70: ay bakalım az kaldı sabıııır :KK70:

X