2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay canim o dusunceye "kiss kiss" de. Kandiriyor seni 😈 evde inan zaman gecmez, oturup yatmaktan kilo odem alir basini gider... Bak 36 da cikinca, birazcik beklicegiz o zaman bile ne kadar zor gelecek! Iyi gelecek seyler yap, arada gezin, bi seyler ic, muhabbet et bol bol daha sonra muhabbet edecek jnsan olmicak olsa da hep bebek konusacaksin :KK70: :KK70: inan bu gunleri aricaksin... Modunu yukselt hemen 😇😇😇
Doğru diyorsun ben de hep onu düşünüyorum eşim iyi hissetmiyorsan zorlanıyorsan çık diyor sürekli ama düşününce evde napıcam 7 hafta ? Hafta sonu bile yapacak işim olmayınca çok sıkılıyorum yat yuvarlan başka bir şey yapası gelmiyor insanın. Dayan diyorum kendime artık napim :110:

Kızlar sayfaları okudum okudum 😂 yaaaa siz ne kadar az kilolar almışsınız maşallahhh 🧿 ben gebelikten bu yana 16 kg aldım şu ana kadar doktorum da söyledi fazla almışsın diye ama yani öyle aşırı fazla da yemiyorum 😅
Diğer yandan uyuyabilen var mı😖 ben ağrı sızı içerisinde uyuyorum,dönüşler imkansıza yakın zorlukta eşimi gece 10 değ kaldırıyorum herhalde beni çevir diye🥺insanlar doğumdan sonrası daha zor filan diyor anne olmadım henüz ama kanaatimce bu kadar zor olamamalı,en azından rahim ağrıları bu kadar olmaz.Bebek ters diye de bu kadar acı çektiğimi düşünüyorum doğrusu
Ben de durum senin gibi ama yapacak bir şey yok, dikkat edemiyorum ben
Kızlar tecrübeli annelere sorum var. Sterilize edilecek ürünleri hastane çantasına nasıl koydunuz daha önce ? Göğüs pompası, emzik, biberon vs. ? Şimdiden kaynatıp koysak sorun olur mu son hafta mı yapmalı?🤔
Emziği kaynatıp emzik kabına koydum, onu da kilitli buzdolabı poşetine.
Biberonu da aynı şekilde yapmayı düşünüyorum

Kızlar bu Banu çiftçinin uygulamasını kullanan kimler vardı hala hata veriyor açılmıyor. Bir sıkımtı oldu herhalde geçici gibi de durmuyor neredeyse 2 haftadır uyuklamaya giremiyorum. Başka bşr uygulama var mı. Happy MoM vardı ama onu beğenmedim. Sanki bebek konuşuyormuş gibi anlatıyorlar 😃 öyle olsun istemiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Banu’nun uygulamasını sileceğim
Momly ve hamilelik + uygulaması var ben de

Çalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim 🥺
Ben hiç düşünmüyorum ama öğretmenim ben 2 hafta fazla dayanırım diyorum sonra zaten yariyil girmiş olacak 🙈 diğer türlü 37. Haftaya kadar çalışabilir mıydım bilemedim

Kızlar bu Banu çiftçinin uygulamasını kullanan kimler vardı hala hata veriyor açılmıyor. Bir sıkımtı oldu herhalde geçici gibi de durmuyor neredeyse 2 haftadır uyuklamaya giremiyorum. Başka bşr uygulama var mı. Happy MoM vardı ama onu beğenmedim. Sanki bebek konuşuyormuş gibi anlatıyorlar 😃 öyle olsun istemiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Banu’nun uygulamasını sileceğim
Banunun uygulama bende de açılmıyor canım sildim yeniden yükledim düzelmedi tamamen sildim artık valla.Uygulama olarak değilde internetten canbebe hafta hafta hamilelik var ordan bakıyorum canım

Kizlar gebeligimin basindan bu Yana bulantili dönemleri de dahil her gun en az bir yumurta yedim. Her gun peynir mutlaka bolca yiyorum. Sut de iciyorum. Meyve muz vs ne varsa, ceviz her gun 3 tane... Avakado surekli yedim hala da... kivi ananas suanda...Kisacasi cidden saglikli besleniyorum. Ancak bebegim 2 ya da 3gun geri cikiyor surekli 🤷🏻‍♀️ Dr kaan kocatepe dio ya, ne yerseniz yiyin genetik neyse o, yemek birazcik etkiler. En iyi kaniti benim :KK70: o yuzden bunlara takilip yiyemiyorum diye kendinizi suclamayin bence... Saglikla gelsinler yeter 🐣🤲🌿
Saol canım :) Bir kaç günün lafı olmaz bu arada :) Sıkıntı yok bence 👍 Maşallah bebişinee :nazar:
Hem olsun.. Kafası güzel çalışır.. Akıllı olur :) Sen yine yemeye devam et böyle sağlıklı sağlıklı.. Biz de elimizden geleni yapıyoruz artık napalım :KK200:
Çalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim 🥺
Canım geçen hamileliğimde, doğumdan sonra çalışmaya ara verecektim. Bu yüzden 32'de çıkmıştım izne. Hiç sıkılmamıştım ve çok rahattım valla. Yapılacak işler bitmiyor zaten. Ay ne güzeldi hehehe :) Şimdi çalışmaya döneceğim gibi görünüyor.. O yüzden sonuna kadar buradayım :KK51: Allah sağlık versin tabi de :) Hallederiz inşallah.. :nazar: İmkanın varsa çık yahu. Evde neden sıkılasın yapılacak iş hep bulunur.. Ay gerekirse de sıkıl yani.. Ohh ne güzel :KK48::KK48: Fırsat olsa asla1 gün bile fazla durmazdım 😁

Bende giremiyorum çok sevdiğim bir programdı güncelleme oldu bidaha açılmadı..
Aynen öyle bugün yarın bugün yarın diye diye 2 hafta oldu. Bende beğeniyorduk haftamı günümü ordan takip ediyordum 😃
Ben bu uygulamayı kullanıyorum canım Gün gün gebelik
tamam canım buna da bakayım bi.🌸
Ben Happy Mom u çok seviyorum hem bebek gelişimi hem anne ile ilgili nokta atışı bilgiler veriyor bence bir de günlük olarak vermesini seviyorum. Diğer uygulamalar hep haftalık yazıyor. Ben banu çiftçiyi beğenmedim mesela çok dandik geldi bana ara yüzü falan. Onun dışında Hamilelik+ uygulamasını beğeniyorum bir de Flo
ben sadece haftamı günümü takip ediyorum ya haftalık okuyorum gün gün gerek duymadım açıkçası 😂 haftamı ve günümü unutmamak için onu kullandım. Genelde haftalık olacakları hep internetten okuyorum farklı farklı sitelerden.happy MoM I yüklemiştim ama silmiştim sonrasından ilk zamanlarda bebekle konuşuyor gibi yazmışlardı sonunun ne olacağını bilmediğim için kendimi bağlamak istemedim canımm. Annecim şu yapıyorum bu oluştu şuan falan filan heleki düşük riski yaşayanlar için hiç iyi bir uygulama değil. İnsanı daha çok bağlıyor ben de kullanmak istemedim. Şuan 32+0 olmuş olmam lazım diye düşünüyorum 😂 ah Banu ah yaktın beni seni de bir daha yüklemeyeceğim 😃😃

Selam kızlar yeni yılınız kutlu olsunn saglık mutluluk huzur sizinle olsun🙏💐yılın ilk doktor randevusu na gidicem bugun nst ye baglıcaklar ve sezeryan tarihini konuşucaz çok heyecanlıyım ve bebişide görücem☺️
Ne mutlu canıımm :KK68: Hadi sağlıcakla git.. Güzel haberlerle geeel 🙏
Sezaryen tarihi ayyyy :rolleyes: Çok heyecanlııı :KK71:

Musmutlu yılllaarr :KK200: :nazar: 😍

Banunun uygulama bende de açılmıyor canım sildim yeniden yükledim düzelmedi tamamen sildim artık valla.Uygulama olarak değilde internetten canbebe hafta hafta hamilelik var ordan bakıyorum canım
Bende öyle bakıyorum ama günleri unutuyorum bazen 31+3 mü 4 mu karışıyor illaki ordan bakınca güzel oluyordı :)

ben incia almıştım indirimde olduğu için içeriği de hoşuma gitti. ama etkisi nasıl olur bilemem. lansinohta beğeniliyor ama kremlerden ziyade benim işe yarayacağını düşündüğüm ürün bu memelyn bence hangi kremi alırsan al bunu mutlaka elinin altında bulundur saf balmumu meme uçlarının sürekli nemli kalmasını sağlayan bir ürün
Hemen bundan da alayim canım çok sağol ablam çok çekmişti çünkü emzirirken bi 9 yıl önce hiç hatırlamıyorum neler yaptığımızı ama aynı şeyleri yasamak istemediğim için ne varsa tüm önlemleri alayim diyorum 😀

Ne mutlu canıımm :KK68: Hadi sağlıcakla git.. Güzel haberlerle geeel 🙏
Sezaryen tarihi ayyyy :rolleyes: Çok heyecanlııı :KK71:
Aminn canım inşallah güzel haberlerle gelirim valla canım farklı bir duygu bu çok heyecanlıyım saatini zor bekliyorum😁

Selam kızlar yeni yılınız kutlu olsunn saglık mutluluk huzur sizinle olsun🙏💐yılın ilk doktor randevusu na gidicem bugun nst ye baglıcaklar ve sezeryan tarihini konuşucaz çok heyecanlıyım ve bebişide görücem☺️
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Benim de perşembe randevum var bizde o zaman sezaryen gününü ve hastanenin nerede olacağını konuşacağız.

X