Zıbın, alt üst takım, tulumlar, çorap, ağız mendili vs. daha kendi kişisel şeylerimi koymadan doldu valiz büyük valize geçmem şart oldu galibaİyi yapmışsın canım neler koydun valizin küçük müydü?
Geldik valla. İyi ki kışa denk gelmiş şuan bile zorluyor yaz sıcağını düşünemiyorum
Dün gece hiç uyumadım desem yeridir sert ve seri hareketler artık iyice belli etmeye başladı kendini
Canım ben kaynatıp koymuştum temiz bir kutunun içine ayrı bir şekilde kaynattıktan sonra sıkıntı olmaz. Gerçi hastanede hiçbirisini kullanmama gerek kalmadı. Kızım hemen emmeye başladı. Onlar o kutuda kaldı 40 ı çıktı yine oradaydı kullanmamıştım. Ne zaman ki tahriş yara, kanama oldu o zaman kullanmak zorunda kalmıştım.Kızlar tecrübeli annelere sorum var. Sterilize edilecek ürünleri hastane çantasına nasıl koydunuz daha önce ? Göğüs pompası, emzik, biberon vs. ? Şimdiden kaynatıp koysak sorun olur mu son hafta mı yapmalı?
Kesinlikle hepimiz. ve ben cuma günü izne çıkmış bulunmaktayımÇalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim
Doktoruna sor istersen ona danış canım. Bizde de baskı oluyor ama hiç gözümü karartacak bşr şekilde olmadı. Kimseden de duymadım açıkçası. Kasılma kaşık ağrısı idrara baskı kalp ritminin değişmesi hepsini duydum. Keza bende yaşıyorum hep nefes darlığı ama dediğim gibi göğüs arası şişmedi nefesim kesilmedi gözüm kararmadı. Doktoruna sor o takibini yaptığı için daha iyi bilir. Geçmiş olsunKızlar az önce uzanırken bebeğimin hareketinden dolayı nefesim tamamen kesildi, gözüm karardı, hareket edemedim, eşim de hemen doğrultup ayağa kaldırdı o da çok korktu.
İki göğsümün arası şişti taş kesildi bi an da ilk kez bu kadar baskı hissettim.
Normal bi durum mudur bu acaba şuan hafifledi ama orda ki baskıyı hala hissediyorum
Yine olur diye korku içinde bekliyorum şuan. Riskli bişey değilse de böyle bi durumda ne yapılması lazım acaba başına gelen var mı
Evet canım sgk anlaşmalı tüm hastanelerde özeller hep fazla alıyor çalıştığım hastanelerde buna dahil. Çok sıkıntı yaşanıyordu hastayla. Hatta sgk üzerinden işlem yapılıyorsa fatura istendiği taktirde ya onu özele çeviriyorlar ya da vermiyorlar. Faturada özellikle özel hizmet bedeli diye yazıyorlar kesmemeleri gereken kısmı da özel hizmet bedeline yazıyorlar. Yani bir şekilde o parayı yine senden tahsil ediyorlar. Gittiğin hastanede sgklı 250 TL muayene verdin diyelim ama senden alması gereken en fazla 110/120 dir. Fatura alıp şikayet edersen sgk ya geri verirler ya da dediğim gibi özel hizmet bedeli diye yansıtırlar.Aynen hatta bununla ilgili yine bu forumda(yanlış hatirlamiyorsam) bir yerde biri ama kim olduğunu hatırlamıyorum kendisi avukatmis bunun ile ilgili bir olayını paylasmisti. Ondan da istemişler tahlil ücretlerini ama vermeyi reddedip kanunda maddesi mi yokmuş tabi onlar daha iyi bilirlero tarzda birseyler olmuş tahlil ücreti vermemiş hiçbirine. Tabi ben bunu okuduğumda daha kızıma hamileydim şimdi ara ki bulasın ozeller her türlü istiyor canım çoğu kişi de haklarını bilmediği için hiç ardına bakmadan ödemesini yapıyor, bende dahil, o zaman okudygumda eee yani ben boşuna mı para verdim demiştim
Valla kara kara düşünüyorum... ama doğum parasını yeni brütten alabilmek için bekeleyeceğim martın 3 üne kadar. benim 37. hafta martın 3ündeÇalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim
Bende giremiyorum çok sevdiğim bir programdı güncelleme oldu bidaha açılmadı..Kızlar bu Banu çiftçinin uygulamasını kullanan kimler vardı hala hata veriyor açılmıyor. Bir sıkımtı oldu herhalde geçici gibi de durmuyor neredeyse 2 haftadır uyuklamaya giremiyorum. Başka bşr uygulama var mı. Happy MoM vardı ama onu beğenmedim. Sanki bebek konuşuyormuş gibi anlatıyorlaröyle olsun istemiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Banu’nun uygulamasını sileceğim
Gunaydin herkese,Merhaba ben daha tek bir toka bile almadım kızıma. Eşimde 32. Haftadan sonra alalım diyor bilemiyorum ne alsam ki ya sanki ilk çocuğum gibi hiç bir şey hatırlamıyorum. Kaç zıbın,kaç takım almalı, 0-3 ay mı 3-6 ay mı almalı, bebek bezi markası ne almalı vs...
bu ağlama krizleri sizde de varmış bende bir tek bende var zannediyordum sebepsiz yere oturup ağlıyorumduygusallık zirvede.
Ben bu uygulamayı kullanıyorum canım Gün gün gebelikKızlar bu Banu çiftçinin uygulamasını kullanan kimler vardı hala hata veriyor açılmıyor. Bir sıkımtı oldu herhalde geçici gibi de durmuyor neredeyse 2 haftadır uyuklamaya giremiyorum. Başka bşr uygulama var mı. Happy MoM vardı ama onu beğenmedim. Sanki bebek konuşuyormuş gibi anlatıyorlaröyle olsun istemiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Banu’nun uygulamasını sileceğim
yani aslında olması gerekenleri koymuşsun canım demek çanta küçük geldi organizerler de yer kaplıyor, büyük valize geç en iyisi daha rahat olurZıbın, alt üst takım, tulumlar, çorap, ağız mendili vs. daha kendi kişisel şeylerimi koymadan doldu valiz büyük valize geçmem şart oldu galiba
Bende belim ve sırtımın ağrısından uyuyamadım gece 2 de yattım sabah 7 de uyandım şaka gibi
Günaydın, herkese iyi haftalar
Benim için artık işe gittiğim son 3 hafta inşallahsağlıkla huzurla tamamlamak nasip olsun. Herkese kolay gelsin
Ayy ne güzel kızlar çıkamayanların yerine de izne çıkınKesinlikle hepimiz. ve ben cuma günü izne çıkmış bulunmaktayım
tamam canım sağol ben de o tarz bir çözüm bulayım inşallah gerek kalmaz ama tedbir amaçlı hazırda bulundururum artıkCanım ben kaynatıp koymuştum temiz bir kutunun içine ayrı bir şekilde kaynattıktan sonra sıkıntı olmaz. Gerçi hastanede hiçbirisini kullanmama gerek kalmadı. Kızım hemen emmeye başladı. Onlar o kutuda kaldı 40 ı çıktı yine oradaydı kullanmamıştım. Ne zaman ki tahriş yara, kanama oldu o zaman kullanmak zorunda kalmıştım.
aynı ben de öyle benim de 16 şubatta 37. hafta gittiği yere kadar gitsin de işime yarasın hem doğum sonrasına iznim daha çok kalsın hem yeni maaş üzerinden faydalanayım istiyorumValla kara kara düşünüyorum... ama doğum parasını yeni brütten alabilmek için bekeleyeceğim martın 3 üne kadar. benim 37. hafta martın 3ünde
Ben hic kullanmadim o kremlerden. Ayva cekirdegi yeterli gelmisti. Zaten aksamdan suya koyunca jel gibi oluyor.Kızlar göğüs ucu kremini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz araştıranlar vardır kesin. Lansinoh ve incia arasında kararsız kaldım.
Ben Happy Mom u çok seviyorum hem bebek gelişimi hem anne ile ilgili nokta atışı bilgiler veriyor bence bir de günlük olarak vermesini seviyorum. Diğer uygulamalar hep haftalık yazıyor. Ben banu çiftçiyi beğenmedim mesela çok dandik geldi bana ara yüzü falan. Onun dışında Hamilelik+ uygulamasını beğeniyorum bir de FloKızlar bu Banu çiftçinin uygulamasını kullanan kimler vardı hala hata veriyor açılmıyor. Bir sıkımtı oldu herhalde geçici gibi de durmuyor neredeyse 2 haftadır uyuklamaya giremiyorum. Başka bşr uygulama var mı. Happy MoM vardı ama onu beğenmedim. Sanki bebek konuşuyormuş gibi anlatıyorlaröyle olsun istemiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Banu’nun uygulamasını sileceğim
Ay canim o dusunceye "kiss kiss" de. Kandiriyor seniÇalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim
ben incia almıştım indirimde olduğu için içeriği de hoşuma gitti. ama etkisi nasıl olur bilemem. lansinohta beğeniliyor ama kremlerden ziyade benim işe yarayacağını düşündüğüm ürün bu memelyn bence hangi kremi alırsan al bunu mutlaka elinin altında bulundur saf balmumu meme uçlarının sürekli nemli kalmasını sağlayan bir ürünKızlar göğüs ucu kremini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz araştıranlar vardır kesin. Lansinoh ve incia arasında kararsız kaldım.
Öyle yapacağım canım aynen büyüğe geçeceğimyani aslında olması gerekenleri koymuşsun canım demek çanta küçük geldi organizerler de yer kaplıyor, büyük valize geç en iyisi daha rahat olur
Ayy ne güzel kızlar çıkamayanların yerine de izne çıkınbenim de 16 şubat çetele tutmaya başladım
tamam canım sağol ben de o tarz bir çözüm bulayım inşallah gerek kalmaz ama tedbir amaçlı hazırda bulundururum artık
aynı ben de öyle benim de 16 şubatta 37. hafta gittiği yere kadar gitsin de işime yarasın hem doğum sonrasına iznim daha çok kalsın hem yeni maaş üzerinden faydalanayım istiyorum
İncia aldım canım benKızlar göğüs ucu kremini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz araştıranlar vardır kesin. Lansinoh ve incia arasında kararsız kaldım.