2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Benim de perşembe randevum var bizde o zaman sezaryen gününü ve hastanenin nerede olacağını konuşacağız.
Sagol canım inşallah güzel haberlerle gelirim artık dogumlar yaklaştı heyecen dorukta Allah yardımcımız olsun hepimiz için hayrlısı ve saglıklı olsun

Eşim tutturmuş çık 32 de diye ben 2 ay evde patlarım heralde birde şeker diyetindeyim evde oturursam yemeden duramam işyerinde en azından dikkat edebiliyorum... Bakalım hayırlısı 32 de çalışabilir raporu alacağım zaten Allah korusun bir problem varsa çıkar otururum evde mecburen... Doğum ücretinde son 4 ay hesaplanıyor en azından Ocak şubat brütü yükseltir bayağı tutarı..

merhabalar kızlar 31+0 dan herkese selamlar,

2023 miniklerimizle sağlıkla, huzurla, mutlulukla dolu dolu geçirebileceğimiz bir yıl olsun inşallah

bende yaklaşık 9 kilo aldım bakalım kaç ile bitireceğim bu sefer hamileliğimi ama herkesin de dediği gibi emzirmek efsane kalori yaktıran birşey. kızımda 12,5 kilo aldım yaklaşık 3 ayda fazlasını verdim tabiki emzirme sürecinde de gereksiz sağlıksız beslenmedim diyet yapmadım ama bol su içmek o sürece alışmak ve emzirmek yeterli geldi. inşallah bunda da aynı olur
Kızlar göğüs ucu kremini hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz araştıranlar vardır kesin. Lansinoh ve incia arasında kararsız kaldım.
canım ayva çekirdeği stokladım birde lansinoh aldım ilk gebelikte de bunu kullanmıştım memnun kaldım diye
Çalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim
canım artık zorlanmaya başladım ki çalışmayı seven biriyim evde olunca da hiç dinlenemiyorum. ama 1 haftadır çok zor uyanıyorum ağırlaşmaya başladım galiba ama 5 hafta sonrası için çok önemli olduğu için dayanamaya devam gel 12 şubat 9 ocakta çalışabilir raporu alacağım inşallah
Günaydın, herkese iyi haftalar

Benim için artık işe gittiğim son 3 hafta inşallah sağlıkla huzurla tamamlamak nasip olsun. Herkese kolay gelsin
darısı bize canım 37 hafta 12 şubatta benim de beklemeye devam

Kontrole giden anneler, bebegin pozisyonu ile ilgili yorum yapti mi doktorlariniz? Sanirim yavas yavas pozisyon almasi gerekiyormus...
Evet canım benim doktorum söyledi. Yürüyüşleri ihmal etme bebeğin pozisyona girmesi için çok yardımcı olacak dedi. Her akşam en az 1 saat yürümeye çalışıyorum. Gün içinde de hareketliyim zaten

Ben kıyafetleri bu hafta yıkayıp hazırlayacağım her ihtimale karşı da biberon vs onlar için deterjan alıp yıkayıp sterilize etmeyi düşünüyorum. Acil bir durum olursa diye. Son haftalarda aksilik olmazsa tekrar sterilize makinesine koyup sterilize edeceğim. Evde olacağız zaten çok vaktimizi almaz

Kontrole giden anneler, bebegin pozisyonu ile ilgili yorum yapti mi doktorlariniz? Sanirim yavas yavas pozisyon almasi gerekiyormus...
Benim en son gittiğimde doğum pozisyonundaydi tabi bi daha dönmediyse
Ben evde çok sıkılıyorum hamile olmasam yemekti temizlikti vakit geçer yine ama hamileyken onlari da çok fazla yapamıyorum E bir de rapor parası mevzu var tabi bu ay çıkarsam brütüm düşük hesaplanacak eksik para alacağım devletten. Hem de izinlerimi önden kullanmak istemiyorum bebekle daha çok vaktim olsun diye. Artık dişimi sıkıcam
Kesinlikle ben de sabah kalkmasi öyle zor ki. Bi de dün gece ilk kez bu kadar uykusuz kaldım sabah beni çok zorladı kalkmak. Ah uh yapa yapa çıkıyorum yataktan Analık zor zanaatmiş direnicez gittiği yere kadar Allah yardımcımız olsun.

Ben de ne taç , ne terlik , ne de takım alabildim. Terazi kararsızlığım üstümde

Çalışan anneler ses verin, her pazartesi acaba 32 de mi izne çıksam diye düşünen bi ben miyim
Evde durmak çalışanlara bence daha zor, ben hafta sonu tüm sinir stresimi elimin altındaki eşimden çıkardım. Oysa evi temizleyip, çamaşırları serip toplamıştı. Yine de gözünün üstünde kaşı var gibi geldi ve bu bile beni sinir etti

Benimki sağda, ısrarla da sağda duruyor. 10 günlük kontrol süresinde gece uykusunun %90lık bölümünde sola yatmama rağmen gittik ki hala sağda beyefendi sola doğru gelmesini bekliyorum dedi doktorum.

Ben aldım fotoğraf çekimi için ve normal gireceğim sabahlık gecelik pijama fl. Ama terlik konusunda beyaz rahat edeceğim bir şey arıyorum ama yok
defactonun terliklerinden alıcam ben beyazının indirime girmesini bekliyorum girmezse evdeki kırmızıları koyucam dünyanın en rahat terliği crocs falan halt yemiş yanında hepsiburadada 60-70 tl lere düşüyor ara ara. Ben hastane için şık bi terlik koymayacağım ev için aldım beyaz peluş rahat bi terlik.

Ahh o tuvalet meselesi artık kalkmak istemiyorum, tutsam enfeksiyon derdi çıkar tutmasam sürekli yataktan çıkma derdi zaten kendimizi zor doğrultuyoruz mecburr paşa paşa gidiyoz işte bu sabah 5de uyudum Az kaldı Allahın izniyle bundan sonra tuvalet için değil 2 saatte bir emzirmek için uyanıcaz o zaman da bu dertlerimizden bahsederiz inşaAllah
Sağol canım mutlaka sorucam. Akşam 9a kadar evde tek oluyorum o yüzden tekrar olursa tek başıma ne yapıcam diye korku sardı beni
Çok şükür bi daha olmadı umarım pozisyon değişiminden dolayı olmuştur.

Evet canım az kaldı Allahın izniyle yavrularımıza kavuşmaya inşallah

Ahahahah bende de durum aynı ama hep kendimi ya evde kalmaya gerçekten çok ihtiyacım olduğunda imkanım olmazsa diye durduruyorum zaten ptesiye girince cuma gününe kadar fikrimden caymış oluyorum taki diğer ptesi olana kadar

Evet ya katılıyorum sana Eşimde evi temizledi dün dip köşe halıları falan kaldırıp öyle Bi temizlik sen düşün ama ben sandalyeleri yerine koymadı diye delirdim sinirden bakarmısın saçmalığa Ay kafayı sıyırdık heralde hormonlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…