2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Diyet ile takip büyük ihtimalle.benim açlık 101, 1. Saat 210, 2. Saat 177, çıkmıştı

Geçmiş olsun canım sana da. Endokrin ayrı bi bölüm mü. Oraya mı gitmem gerekiyor. Bana dahiliye dedi ama? Ay inşallah ölçüm falan vermez de sadece diyet der ya. Şu şeker ölçümü beni çok korkutuyor. Ufacık iğne ama işte psikolojik olarak korkuyorum ya. Bakalım ne diyecek bana.

Bı arkadaş daha vardı burda onada yazmistim karpal tünel sendromu çok kötü oluyor ve dediğiniz gibi bilek parmak el hatta gece uyurken kol uyuşuyor parmaklarınıza kan gitmiyor resmen bende de oldu bişey tutmak çok zor ve bunun ilaç ve krem tedavisi başarılı değil sadece kolluklar var eczanede içinde demir oluyor onlar agiryi alıyor ama çıkardığı iz an aynı agrilar ben sıcak kuma gömerek fayda buldum sıcak tutun

Endoktirin bakıyor şeker hastalarına. Çok acıtmıyor iğne. Muhtemelen test yapmanı ister

Emzirme çok güzel kilo verdiriyor, ben 16 kilo almıştım ilk 3 ay 20 kilo geri verdim. Diyet vs hiç yapmadım

Bu dediğiniz sadece hamilelikte olabilir mi, çünkü; benim her gece bir elim uyuşuk kalkıyorum sanki üzerine yatmisim gibi.

Aynen tamda bende öyleydim. İlk kızımda 20kg aldım bir iki aya hiç bişey kalmadı. Uykusuz ağlayan bi bebekti o çok yordu ama hemen kilo verdirdi :) şimdi de 13kg almışım ama hiçde umrumda değil 28+3üm bende 4 ocakta gideceğim bakalım minnak kızım ne durumda :)

Bu dediğiniz sadece hamilelikte olabilir mi, çünkü; benim her gece bir elim uyuşuk kalkıyorum sanki üzerine yatmisim gibi.
Yok canım ben ilk hamilelikte hiç yasamadim sonradan oldu uyusukluk nasıl desem öyle.ustune yatıp uyuşma gibi değil daha ağır bı uyuşukluk var bide ağrı var mutlaka genelde kol uyuşuyor elde parmak ve bilekte ağrı oluyor

Herkese Mutlu seneler diliyorum kızçeler. Bu sene bebişlerimzşle birlikte sağlıklı huzur dolu bir sene olsun… bu arasa formdan yazışmalar silinmiş mi? 1870 lerdeydi şuan 1407.sayfadayım. 400 küsür sayfa ortadan kalkmış gibi. Benim sayfamlamı alakalı bilemedim ama

Hepinize teker teker Mutlu Yıllar Dilerim Kızlar
İnşallah bu sene yuvamızda bebeklerimizle beraber sımsıcak olur
Sağlıklı sıhhatli doğumlarımız zamanında gerçekleşsin inşallah
Allahım bebeklerimizi bizleri tüm kötülüklerden kazalardan belalardan korusun
2023 hepimiz için çok güzel olacak

Masallah diyelim , kendimize nazar etmiyelim insallah gene veririz. Iyi haberleri bekliyorum bebisten

Emzirmek harika bir his gibi geliyor şimdiden Rüyamda bile o kadar huzur doldum ki. İnşallah nasip olur da tadariz hepimiz bunu

Mutlu seneler canım. Bende de 1406 sayfa görünüyor, önceden daha mı fazlaydı hiç dikkat etmemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…