2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bende dün yaptırdım şeker yüklemesi. Yarın doktorumu arayıp söyleyeceğim sonucu. Netten araştırdığm kadarıyla normal gibi görünüyordu ama sizin yorumları okuyunca korktum benim de mi yüksek acaba. Ama yüklemenin dozuna göre değer hesaplanıyor dimi? Bana 75 mg yükleme yaptılar.

Günaydin kizlarSabah kiloma baktim 61.900 grm. 57 ile baslamistim. Aralik ayini 5 kilo ile kapattimDupe duz son 3 ayim kaldi. Son 3 ay da ayda 2 kilo alirsam kapanis oğlumda aldigim kilolar kadar olacak. Bir kac kilo daha alabilirim doğum sonrasi çok eriyorumEvlenmeden once zayiftim evlenince gorursun kilolari dediler evlendim yine zayiftim. Sonra dogum yapinca gorusun dediler dogum yaptim yine dedikleri cikmadi. Bu defa 2. Yi dogur ilk hamilelikteki gibi kilolar gitmez dedilerbakalim hakli cikmasinlar sakin

şeker sorununuz yoksa yiyin.benim yerime de yiyin. hasret kaldım tatlıya ben.normal zamanda zaten çok severdim tatlı hamurişlerini. hamilelikte daha çok. ama malesef şeker yüksekliğinden yiyemiyorum

Ay ne guzelmis hem de bebekkeriniz iri doguyor sizin dimi? Cok hos ya, boyle bos konusanlari yaniltmak cok hosuma gidiyor... Demek ki milleti onemsememek lazimmis Ben kiloyu takmiyorum. 28 deyim 8 kg dayim. 2 haftadir almiyorum. Elimden bi makale var bitsin, gebeligimi daha guzel yasamak istiyorum insallah
Ben ilkinde 20 aldigim halde 2 ayda hic bir sey yapmadim 22 kg verdim. Simdi de iyi gidiyor sanki doktorum da memnun... Suan tek istegim bebegimi sagliklica dogurmak, kendi sagligimi korumak... Kizim var esim var, bir bebek olacak, benim sagligim da onemli... Hepimiz insallah saglikla kavusuruz, bunu tum kalbimle istiyorum

Kızlar emzirirken saç boyatmak da sorun var mı? Rüyalarımda saçımı boyatıyorum güzel güzel jeanlerimi giyiyorum topuklu botlarım falan çok komik bidaha giyebilicez dimi
Emzirirken de hamile gibi dikkat wtmek gerekiyor,kimyasal boyalar kullanilmiyor sute karisma ihtimali var.Ama guvenilir organik boyalar kullanilabilir.

Ben de takmiyorum bunyeme guveniyorum zorluga da gelemedigim icin her turlu veririm diyorumYa cok haklisin insanin.kafasini mesgul eden bir iş olunca insan hamileligine tam odaklanamiyor bir an once biter umarim. Oglum iyi dogmustu 5 ocakta kontrolum var bakalim bu ne alemde. Bence ufak dogan bebekler de dogunca cok hizli gelisim gosteriyolar cevrem de hep oyle oldu genelde. Aman oyle.ya da boyle buyuyorlar ya her turlu. Once saglik Rabbim sagliklariyla sinamasin insallah. Bu arada super ya 22 kiloyu o kadar kisa sure de vermissin

Son düzenleme:
Ben de 6sinda gidecegim kontrole. 28+ 3 te. Bakalim 1200 gecmis olacak mi, cok merak ediyorum. Bu ay 2 yumurta yedim her gun

Sutum boldu, kizim cok iyi emiyordu, gazli oldugu icin dogru durust uyuyamadik ve hep ayakta kucaktaydi... Sonuc hizli kilo verdim. Bir sey yapmadim. Ama sut icin saglikli seyler yiyip gereksiz seylerden kacindim :) bende zayif biriyim. Hayatimda hic kilolu olmadim. Bunye iste... :)

Zaten insanlar zayıf olsan çocuk beslenmeyecek kilo al diyor kilo alsan zayıfla doğumdan sonra veremeyecesin diyor memnun edemiyorsun Ben de doğum sonrası hızla vereceğimize inanıyorum inşallah senle kilo alimlarimiz benzer ilerliyor ben de 56 ile kaldim 28 de 61 dim yarin sabah tartilicam bakalim

Emzirmek çok iyi kalori yaktiriyormus emzirmemiz lazım

Kızlar emzirirken saç boyatmak da sorun var mı? Rüyalarımda saçımı boyatıyorum güzel güzel jeanlerimi giyiyorum topuklu botlarım falan çok komik bidaha giyebilicez dimi
Boya işini hiç bilmiyorum boya yapmadığım için ama organik boyalarlar boyayanlar var canım. Giycez inşallah yaza zımba gibi oluruz

Ben organikle doguma yakin boyatacagim, sonrasinda da devam ederim. Gebelikte boyatmadim hic ama huzursuz ediyor...

Aynen canimYasli bir kadin bana diyordu sen emziriyor musun yani sutun var sasiriyordu

Emzirmek çok iyi kalori yaktiriyormus emzirmemiz lazım
Emzirmek benim en zorlanacagimi dusundugum seydi. Kendi kendime deneyimsizken bir canli geliyor ve beni somuruyor ne garip bir sey, kendimi yaratik gibi hissettiriyor dusunmek diyorken aman Allah im ne mucizevi bir duyguymus! Anlatamam ... Insani huzur kapliyor, cok cok guzel, tarifsiz... Iste 18 aydan sonra beni zorladi artik biraksin istiyordum. 20de biraktik... Gayet guzeldi surec aynisindan istiyorum insallah

Kızlar doktorumu aradım şeker sonuçlarını sormak için. Maalesef yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi
Açlık 104
1.saat 183
2.saat 150
Bana diyet listesimi verecekler bi tek. Yoksa sürekli şeker takibi falan da yapıyor muyuz? Bilenler yazabilir mi...

Bende de şeker çıktı endoktirine ve diyetisyene gittim. Dr (endoktirin) 5 gün boyunca günde 6 defa açlık ve yemekten 1 saat sonra test yapmamı istedi yaptım 2-3 değerim biraz yüksek çıktı diğer değerler normaldi. Diyetle devam edelim 2 hafta daha dedi sonuçlara bakacak yüksek çıkarsa insülin başlarız dedi çıkmazsa da diyete devam dedi 2 gün oldu Dr geleli diyete birebir uyuyorum ama yine de bi tık yüksek çıkıyor anlamadım bu işi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…