Evet canım bebekken yapılıyor kızamık. Salgınlar çok fena resmen bütün hastaliklar hortladıAy yok artik bir kizamik eksikti,coxuklara asi yapilmiyor muyduzaturre salgini da varmis,bir ogrencimiz hastaydi uc aylik kardesine bulastirmis bebek yogunbakimdaymis,ortalik cok fena
Ben doğumdan sonra kullandım canım, eğer sezeryan olacaksan ve günün belli ise öncesi kullanılabilir. Şimdi çantaya attım hastanede baslarim diyeBu bestlak damlayı ve çayı ben de duydum ya alsam mı? Doğumdan sonra mı kullanılıyor acaba canım doğumdan önce kullanılmaz mı
Kesinlikle sana katılıyorum, görümce de masumane değilAllahımm bu nasıl bişey okudukca ben deliriyorumİyi bi patlama anı yaşamamışsın, açık açık görümcene söyle olmazsa zaten stresli zor bi hamilelik geçiriyorum bi de bunları düşünmek istemiyorum diye söyle tabi ne kadar anlar bilmiyorum
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla da kesinlikle görümceniz sizi kıskanıyor aksi bi durumu düşünemiyorum. Kızı da zaten kıskanç birbirlerini gaza getirip kv ye yükleniyolar. Hayır kv nasıl bişey diyemiyo ona şaşırıyorum.
Bi de diğer arkadaşların da dediği gibi bebeğini sakın bu çocukla yalnız bırakma çok tehlikeli gerçekten neyseki eşin seninle aynı düşüncede bu konuda şanslısın
Gördüm ve şoku üstümden atamadım.Kızlar Adriana Lima'yı gördünüz mü ya ?Diyecek söz bulamıyorum; hepimiz aynı durumdayız kesinlikle saygı duyuyorum ama çok şaşkınım
Valla bende sizin gibiyim hergün tatlı pasta alıyorum pastaneden yemeklerden sonra yiyorum üstüne yetmiyor gece yatarken.. kuru kayısı falan gün boyu elimde. Meyveye hiç girmiyorumYaaa ben de koca paket çikolata, nutella… dün ne güzel beslenmiştim 9 dan sonra ekmek arası Nutella yetmedi üstüne koca paket çikolata yedim tek başıma. Gerçekten vicdan azabı çekiyorum
O olayı izledim ve sinirden yerimde duramadım, onunla ilgili baska haber gördüm hatta çocuğun resmi de var kameraya alan çocuğu bir güzel dovmusler, diğerleri de tehdit alıyormuş.Kizlar Şimdi ki genclik, şimdi ki çocuklar bana çok urkutucu geliyorlar. Çocuklarim adina çok endiseli ve kaygiliyim. Bizden sonra ki nesil gercekten ama gecrcekten aşiri degisti. Doyumsuzluk her sey hat safada. Kötuluk moda olmus resmen. Eskiden iyilik modaydi simdi kotuluk moda olmus. Sosyal medya bir nesle yazik etti. Zonguldakta yasanan haberi duymussunuzdur engelli bir cocuga arkadaslari resmen eziyet ediyor bir digeri de video ya cekiyor yok Z kusagi bilmem ne kusagi diye diye iyice simardilar. Rabbim cocuklarimizi her seyden once guzel ahlak, merhamet nasip etsin.
Yaaa ben de koca paket çikolata, nutella… dün ne güzel beslenmiştim 9 dan sonra ekmek arası Nutella yetmedi üstüne koca paket çikolata yedim tek başıma. Gerçekten vicdan azabı çekiyorum
Ben de çok tatlı yiyorum hiç vicdan azabı da çekmiyorumValla bende sizin gibiyim hergün tatlı pasta alıyorum pastaneden yemeklerden sonra yiyorum üstüne yetmiyor gece yatarken.. kuru kayısı falan gün boyu elimde. Meyveye hiç girmiyorumama tatlı yemezsem sıfır enerji vucudum istiyor
El birligiyle kizi bu hale getirmisler cok net.Tabi kizin da kodlarinda varmis.Kayinvalideniz uzmemek icin yapiyor belliki ama kizin yararina degil bu.Ben de yerinizde olsam dogumda istemezdim,zaten en hassas ve ozel bir surecte cocuk tripleri cekemezdim.Bende öyle söyledim kayınvalidemde ona bebekmiş gibi davranıyor. Bişi bugün burda kalayım yarın sende kalırım kızım izin veriyorsun değil mi diyor mesela. Ben de diyorum anne sen neden izin istiyorsun kızdan zaten açıklama yapıyorsun bu çocuğu neden böyle yetiştiriyorsunuz siz dedim. Gitmişler pedagogla konuşmuşlar hatta kadın anneannesiyle fazla görüştürmeyin demiş. Ama tabi yine umurlarında değil aynı şekilde devam ediyorlar. Bilmiyorum başla baktım doğumda daha çok takıntı oluyor o zaman diyeceğim getirmeyin buraya diye. Gerçekten evimde ağlamaklı duruyor annesiyle kv me düşmanmış gibi bakıyor sanki elinden
gelse koşup dövecek gibi ben de kaldıramıyorum artık. Aynı yaşta benimde kızm var. Yani eve geliyorlar içeriye girer girmez kv e ne zaman geldin kaç gündür buradasın o da hep yalan söylüyor yeni geldim daha. Yalan söyleme bana yalancısın sen falan diyor ama sessizde değil bağırarak konuşuyor. Vallahi kendimi tutabildiğim kadar tutuyorum sadece
Merhaba yorumunuz için çok teşekkürlerBir de şöyle bir şey var; bebekler anne karnında sizdeki rezervleri tüketiyor. Tüm vitamin mineral deponuzu ister istemez kullanıyor. Beslenmedeki dikkat aslında kendimiz için. Doktorumda söylemişti yıllar süren Sovyet kuşatmalarında savaş sırasında hamile olan anneler üzerinde bir çalışma yapılmış; doğan bebeklerin sağlık durumları uzun bir süre izlenilmiş. Hepsi sağlıklı bireyler olarak yaşamlarına devam etmiş. Doğumdan sonra rezervleri 0 a düşen annelere olmuş olan.
Yoğun bakımda serumla beslenen ve 9 ayı bilinçsizce tamamlayan gebelerde de doğum sonrası bebeklerin sağlıklı olduğu bir çok kez kanıtlanmış.
Siz yine de beslenirken ; bebeğinize beslenme yatkınlığı oluşturacağınızı ihmal etmeden, onu obeziteye sürükleyecek alt yapıyı oluşturmamaya özen göstererek beslenin. Bunlar benim şahsi görüşlerim; dikkatli ve hassas olduğumuz şu süreçte ince eleyip sık dokuyarak bildiklerimi size aktarmak istedim. Umarım içiniz rahatlamıştır.
Listeye uygun yaşıyorum ve hep açım üstüne çalışıyorum 30 saat dersim var ne yapılan bilmiyorum biraz idare etseydim izne ayrılanakadar yeterdi bana. Ama pilav ve kuru fasulye çok tok tutuyor beni yediğim gün rahatımmerhaba
ben de de şeker çıktı.50gr yüklemede açlık 96 tokluk 199 çıktı. diyetisyene yönlendirdiler. diyet listesi verdi ve yürüyüş yap dedi. 10 gündür bu şekilde uyguluyorum.verdiği listeye uyuyorum ama kendimi zor tutuyorum yememek için.yemek yesem de karnım çok acıkıyo.bu şekilde nasıl sonuna kadr devam edicem bilmiyorum.siz neler yapıyosunuz şekeri dengede tutabilmek için
Geçmiş olsun canım evet çoğumuzda var dikkat edince düzene giriyor. Karpal tünel bende var ama Magnezyum ile şikayetlerim azaldı ara ara ağrım oluyor sol elim benim bi de orta parmağım istemsizce atıyor o da karpal tünelden sanırım. Sen de kullan magnezyum iyi geliyorMerhaba hanımlar uzun süreden sonra ancak bakabiliyorum buralaraherkes iyi umarim. Şeker yüklemesi yaptım ve 1. Saatim 210, geldi ikinci saaat 177 diyet ile gidiyorum şimdilik okudum biraz burdakilerin çoğu şekerden muzdarip sanırım. Açlık şekerim yüksek çıkıyor 104 100, 98, minumum sanırım gece uzun süre aç kalmaktan. Size bişey daha danışmak istiyorum sag parmaklarım elim bileğim bir aydir çok fena kalsiyum mahnezyum eksik çıktı 1 haftayi aşkındır vitamin ilaç almama ragmen hicbir fark yok ve sol parmaklarım da da olmaya başladı geceleri bir işkence adeta..karpal tünel sendromu olabilir mi acaba dedim bu hafta dr danisicam tekrardan.yasayan varmı ayni sorunu?
Diyetisyene gittim beyaz ekmek, makarna,pirinç,patates yok.merhaba
ben de de şeker çıktı.50gr yüklemede açlık 96 tokluk 199 çıktı. diyetisyene yönlendirdiler. diyet listesi verdi ve yürüyüş yap dedi. 10 gündür bu şekilde uyguluyorum.verdiği listeye uyuyorum ama kendimi zor tutuyorum yememek için.yemek yesem de karnım çok acıkıyo.bu şekilde nasıl sonuna kadr devam edicem bilmiyorum.siz neler yapıyosunuz şekeri dengede tutabilmek için
Bir haftayi aşkın suredir kullanıyorum ama fenayim hala hele geceleriGeçmiş olsun canım evet çoğumuzda var dikkat edince düzene giriyor. Karpal tünel bende var ama Magnezyum ile şikayetlerim azaldı ara ara ağrım oluyor sol elim benim bi de orta parmağım istemsizce atıyor o da karpal tünelden sanırım. Sen de kullan magnezyum iyi geliyor
Senin kaclarda canım şekerin.Geçmiş olsun canım evet çoğumuzda var dikkat edince düzene giriyor. Karpal tünel bende var ama Magnezyum ile şikayetlerim azaldı ara ara ağrım oluyor sol elim benim bi de orta parmağım istemsizce atıyor o da karpal tünelden sanırım. Sen de kullan magnezyum iyi geliyor
Benim de 30 saat dersim var,ben de diyetisyene gidiyorum ve aclik yasamiyorum cok sukur menulerim su sekildeListeye uygun yaşıyorum ve hep açım üstüne çalışıyorum 30 saat dersim var ne yapılan bilmiyorum biraz idare etseydim izne ayrılanakadar yeterdi bana. Ama pilav ve kuru fasulye çok tok tutuyor beni yediğim gün rahatım
Çok mantıklı
Zaten vende diyorum yanlış yetiştiriyorlar diye kv yede söyledim hatta görümceme söyledim. Çocuğu yanlış yönlendiriyorsunuz ileride çok çekersiniz dedim daha ne diyim banane gerçekten yoruluyorumEl birligiyle kizi bu hale getirmisler cok net.Tabi kizin da kodlarinda varmis.Kayinvalideniz uzmemek icin yapiyor belliki ama kizin yararina degil bu.Ben de yerinizde olsam dogumda istemezdim,zaten en hassas ve ozel bir surecte cocuk tripleri cekemezdim.
Aklima bir kac hafta once bir okulda yasanan olay geldi,on iki yasindaki bir kiz ogrenci kendisiyle alay ettigi gerekcesiyle ayni yasta sinif arkadasini tuvalette öldürdüKiskanclik,bencillik,simariklik her seyi yaptiriyor malesef,Allahim boyle cocuklardan,genclerden,yetiskinlerden bizleri evlatlarimizi korusun.