2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canim methaba emzirirken icilir mi bu magnezyum sulfat post actim goren olmadi tesekkurler

Ben de kasinti olmadi. Kizimda minicik ya da bir kac catlak vardi belli bile degildi. Bunda hic kasinmadan gobek deligi cevrem dogrudan morardi yani catladi. Insallah devami gelmez. Suanda kadar 3.kutu lieractayim

Ben de kasinti olmadi. Kizimda minicik ya da bir kac catlak vardi belli bile degildi. Bunda hic kasinmadan gobek deligi cevrem dogrudan morardi yani catladi. Insallah devami gelmez. Suanda kadar 3.kutu lieractayim
Çatlak değil İmzaymış onlar minseo öyle diyor
Canım benim yağlar hariç 4. Lierac bitecek, 2 tane daha sipariş ettim.
Önceki gebeliğinde olmadıysa şimdi olması üzücü olacak, Göbek çevrendeki morarma çatlak değildir belki. Genelde kenarlardan çatlamaya başlar diye biliyorum. Acaba bu durumun bebeğin uzun süre pozisyonuyla bir alakası da varmıdır ki. En az şekilde çatlamamız dileğiyle

Kapali ve hasema giyen biri olarak cok ama cok rahat oldugunu soyleyebilirim
Kuzum sakın yanlış anlama ha bizim gelinde haşema giyer ben kapalı değilim ve evim plaja 200 metre yakında, bu evi almamdaki sebep bile bu adada yaşadığım için bebekliğimden beridir yazları sürekli denizdeyim. Denizi çokta severim, denizsiz bir yaz düşünemeyen tiplerdenim. Benim için bu konu bu yüzden biraz önemli.

ayy ne güzel seneye yaza sendeyiz

Bebeğim ben hep kullanıyorum doktoruma sordum, birsorun olmaz dedi. Ballı limonlu bi pastil kullanıyorum öğretmenim ben pastil benim elim ayağım canım ciğerim

canım petekler havayı çok kurutuyor hava nemlendiricisi gibi bir şey varsa kullan mutlaka. pastil sıkıntı olacağını sanmam ama dr una bi yaz sen yine de ilaç değil neticede. bir de cold mix damla nefesi güzel açıyor bilgin olsun

Haklısın hep dilimizde bi Kıbrıs'a gidelim var ama senelerdir gerçekleştiremedik valla
İnsanların kafasında genelde Kumar oynamak için bir ada olarak yer etmiş, oysa yazın hiçte öyle sadece Kumar için gelinecek bir yer değil, her bir koyu tertemiz harika manzaraları var, hemde işlem görmemiş orijinal haliyle kumsalı bile çok farklı. Denizde taş kayalık yok. 2 metre çıplak gözle yukarıdan bakarsan denizin dibini görürsün. Bunlar reklam değil gerçek İnşallah bir gün gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…