Ya ne kadar dogru bilemem de babam da soyler cocuklar isimlerini tasilarmis bazilarina agir gelirmis vs. Esim de bana.Kaan tavsiye etmisti de ben kabul etmedimGünaydın kızlar yazamadım, doğru düzgün bakamıyorum kız kardeşimdeyim 2 gündür. Yeğenimin içine şeytan kaçmış sanki. Karı koca bir olmuşlar deccalı doğurmuşlar gibinormal konuşma yok sürekli bağırarak konuşuyor tavanlarda perdelerde falan geziyor avizelerde sallanıyor değişik bi çocuk ama sevdiriyor kendisini Kaan ismini koyacaklar duyurulur. Kardeşimin karşı komşunun oğlunun adı Kaanmış. Kardeşim hamileyken adı ne olacak demiş bu da Kaan demiş. Kaanlar çok fena oluyor yaramaz olurlar bezdirirler seni demiş. O da her çocuk bir olmaz ya ben zaten Mustafa Kaan koyacağım iki ismi olacak demiş. Şimdş diyor ki keşke Kaan koymasydım gidip ismini değiştirsem mi diyor bide karşı komşusu da emekli hemşire çyle tatlı kadın tam bşr istanbul hanımefendisi. Artık bağırıyordum çocuğa. Konuşurken sesi çıkmayan kadın. Hayattan soğumuş Allahtan ilk çocuk kızdı yapmıştım Kaan’dan sonra aşk çocuk yapmak istemedim dedi. Ama kaanlarda çok yakışıklı oluyorlar bizim yeğende öyle maşallah çok yakışıklı. Kaan ismini koyacak olan varsa bi düşünsün derim
Evet canım özel muayenesi var. Doktorum istediğiniz yerde yaparız dedi. Bu bölgedeki hastanelerin hepsine rica etsek yaptırırlar. Tanıdık çok var. Evet öyle bir prosedür çıktı bu sene ama hastanelerde para kazandığı için bir yolunu buluyorlar her türlü. Atıyorum ameliyathanesini kullanacağı için ve 1 gün yatış yapılsa o hastene en az 5000 kazanıyor canım. Hastanelerinde işine geliyor açıkçası.Bence de canim 1 saatte hallederler sen malzemeyi al çok balon alacaksan bi de balon şişirme aletleri oluyor basit bişey onlardan al hızlıca hallolur. Bu arada doğum yapacağınız hastaneyi nasıl seçiyorsunuz. Doktorun özel muayenehaneydi di mi? Özel dr lara staff uygulamasi getirildi, artık eskisi gibi her istedikleri hastaneye gidemiyorlar tek bi hastane ile anlaşma sağlayıp orda doğum yaptirabiliyorlar. İzmir'de şuan durum bu. Benim seçim şansım yok mesela doktorumun anlaştığı hastanede olucam mecburen. Sen nasıl hastane seçeceksin nasıl olacak ?
Kesinlikle bazı isimler bazı çıcuklara ağır gelir bende inanıyorum buna canımYa ne kadar dogru bilemem de babam da soyler cocuklar isimlerini tasilarmis bazilarina agir gelirmis vs. Esim de bana.Kaan tavsiye etmisti de ben kabul etmedim
Anladım canım bizim burda hastaneler kabul etmiyor hepsi 1 dış dr ile anlaşıp sözleşme yapmışlar sıkı bir denetim olduğu söyleniyor o yüzden ben hastane seçemicemEvet canım özel muayenesi var. Doktorum istediğiniz yerde yaparız dedi. Bu bölgedeki hastanelerin hepsine rica etsek yaptırırlar. Tanıdık çok var. Evet öyle bir prosedür çıktı bu sene ama hastanelerde para kazandığı için bir yolunu buluyorlar her türlü. Atıyorum ameliyathanesini kullanacağı için ve 1 gün yatış yapılsa o hastene en az 5000 kazanıyor canım. Hastanelerinde işine geliyor açıkçası.
Ayy biz de Ali Kaan koyacaktık iyiki vazgeçmişizGünaydın kızlar yazamadım, doğru düzgün bakamıyorum kız kardeşimdeyim 2 gündür. Yeğenimin içine şeytan kaçmış sanki. Karı koca bir olmuşlar deccalı doğurmuşlar gibinormal konuşma yok sürekli bağırarak konuşuyor tavanlarda perdelerde falan geziyor avizelerde sallanıyor değişik bi çocuk ama sevdiriyor kendisini Kaan ismini koyacaklar duyurulur. Kardeşimin karşı komşunun oğlunun adı Kaanmış. Kardeşim hamileyken adı ne olacak demiş bu da Kaan demiş. Kaanlar çok fena oluyor yaramaz olurlar bezdirirler seni demiş. O da her çocuk bir olmaz ya ben zaten Mustafa Kaan koyacağım iki ismi olacak demiş. Şimdş diyor ki keşke Kaan koymasydım gidip ismini değiştirsem mi diyor bide karşı komşusu da emekli hemşire çyle tatlı kadın tam bşr istanbul hanımefendisi. Artık bağırıyordum çocuğa. Konuşurken sesi çıkmayan kadın. Hayattan soğumuş Allahtan ilk çocuk kızdı yapmıştım Kaan’dan sonra aşk çocuk yapmak istemedim dedi. Ama kaanlarda çok yakışıklı oluyorlar bizim yeğende öyle maşallah çok yakışıklı. Kaan ismini koyacak olan varsa bi düşünsün derim
Burada bir hastane var sadece tek bir dış hekimle anlaşma yapan canım. Bi de nazımız geçiyor birazda tanıdık araya girince. Bakalım hayırlısıyla güzel bir hastane bulurum abartmayacakları şekildeAnladım canım bizim burda hastaneler kabul etmiyor hepsi 1 dış dr ile anlaşıp sözleşme yapmışlar sıkı bir denetim olduğu söyleniyor o yüzden ben hastane seçemicem
Kizlar iyi aksamlar, benim nabzim çok yüksek çıkıyor biraz önce 126 çıktı bu normal mi
Bende evde sürekli dinlenme halindeyim ve o zaman oldu, Allah korusun inşallah önemli bisi değildirCanım Iwatch saatim var ve çarpıntılarım olmaya başlayınca saatten sürekli kontrole başladım. Gün içinde bazen 140 a çıktığını bile gördüm. Hemen eski grafikleri incelemeye başladım. Gördüm ki son 2-3 gündür bu şekilde dengesiz. Üstelik evdeyken ve iş yapmıyorken. Doktorumu aradım. 120 sonrasını araştırmak lazım dedi. Kardiyolojiye git dedi. Hemen gittim. Ekg çekildi. Holter takıldı. Holter sonucu yarın görüşülecek ama ekg ve normal kontrollere göre doktor dedi ki normalmiş. Holter artı bi kontrol olarak takıldı. Sadece kansızlığın çok olabilir dedi. Gerçekten de öyle. Yarın bakalım ne olacak
Metal kutuda isimli çikolatayı bende yaptıracağım, inşallah çikolataları güzeldirKızlar bende takı yastığı yaptırdım. Zevk meselesi tabi ama benim hoşuma gitti. Bir de metal kutuda isimli çikolata yaptıracağım. Kutusu hatıra kalır. Annem hediyelik dağıtalım dediği için tohumlu kalem diye birşey beğendim. Ondan yaptıracağım. Çiçekleri çok severim. Kalemi saksıya batırıp sulayınca çiçek oluyormuş. Fikir güzel geldi. (Eke fotoları koymaya çalışacağım. )
Sözde Pelit in çikolatalarıymış. Raf ömrü 6 ay-1 yıl arası oluyormuş. Yani şimdiden sipariş verebilirsiniz dediler. Ben ocak sonunda vermeyi düşünüyorum.Metal kutuda isimli çikolatayı bende yaptıracağım, inşallah çikolataları güzeldir
Herkese selamlar,hastalık beni de devirdi sonunda bu kadar direnebildimBahçede ders yap içeri gir sıcak odada otur derken baya fena üşüttüm. Dinleniyorum yarın da rapor alacağım, hemen ayağa kaldırıp iyileştirecek tavsiyelere açığım
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz iğne ve ilaçlarla durdururlar haber ver mutlaka bize deKızlar benim kanamam başladı. Acile gidiyorum şuan..
Cok gecmis olsun,bir kac arkadasta daha olmustu,insallah onemli bir durum degildir.Kızlar benim kanamam başladı. Acile gidiyorum şuan..
Ben 2 hafta neler çektim, daha öksürük atlatamadim.Herkese selamlar,hastalık beni de devirdi sonunda bu kadar direnebildimBahçede ders yap içeri gir sıcak odada otur derken baya fena üşüttüm. Dinleniyorum yarın da rapor alacağım, hemen ayağa kaldırıp iyileştirecek tavsiyelere açığım
İnşallah bebekte sen de iyisinizdir, Allaha emanetsinizKızlar benim kanamam başladı. Acile gidiyorum şuan..
Habersiz bırakma grubu. İnşallah biraz daha dururlarKızlar benim kanamam başladı. Acile gidiyorum şuan..
Eminim yağışlar Kaanlar kadar olmaz. Bizzat gözlerimde görüyorumAyy biz de Ali Kaan koyacaktık iyiki vazgeçmişizGerçi Yağızlar için de çok yaramaz oluyorlar diyenler var ama bakalım başa gelen çekilir artık