2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu arada arkadaşım molfixin 1 nosu sleepy bir nosundan büyük dedi ben molfix 1 numara almıştım iki üç paket şimdi sleepy 1 numaradan da bir paket aldım ilk doğduğunda sleepy kullanırım muhtemelen

Kızlar benimde böyle aşırı böyle kapılardan sığmayacak kadar değil. Hala S sweatshirtlerimi üstüne kapatınca belli olmuyor bence evham yapmayın normal. bu arada masallah
Aynı durumu paylaştığım kişileri görünce duyunca bi rahatladım canım son 1 ay kala çok şişiyormuş karın diyenlerde var, bakalım o zman ne durumda olacaz Allah o günleri göstersin bizlere inşallah

Suanda 1 kg ortalama. 1 ay sonra 2 ortalama. 2 ay sonra 3 son ay Ben kendim korkuyordum gobegimden

Böyle süslemeler vs konusulunca benim hiç süslemeye vs hevesim yok ya kızımda hiç oda süsü işine girmemiştim şimdi de hiç girmeyi düşünmüyorum acaba benim içim geçmiş olabilir mi
Sen ziyaretçi kabul etmediğin için yaptırmamıştın şimdi de aynısını yapacaksın büyük ihtimalle :))) ben kimseye gelmeyin diyemeyeceğim zaten aile olarakta çok kalabalığız 5 kardeşiz hepsi eşleriyle gelecek. Kv tarafı da gelmek isteyecektir mutlaka. Tabi bebeği sevmeme ve maske şartıyla görüp takısını takıp çıkacaklar onlarda eşimle otururlar bekleme salonunda falan canım.

Bana yenilerde doğum yapan arkadaşım 1 no hiç alma, pramture bebekler için o, bebeğin göbeği daha düşmeden sıkı bez kullanılmaz dedi hepiniz almışsınız kafam karıştı şimdi.
Hayır canım prematüre bezleri ayri yenidogana 2 no büyük gelir yani anca cocuk 4,5-5 kilo doğarsa 2 no kullanırsın

Evet 3 no en çok gidenmiş canım, ben de 2 paket 1, 2 paket 2, 4 paket 3 no aldim indirimlerde sözde stok yapmicaktim ama eşim alalim alalim zam gelecek diyip duruyor
Zam gelcek diye her şeyi tamamladık nerdeyse iyi yapmışsın canım güle güle kullansın minnos

Bana yenilerde doğum yapan arkadaşım 1 no hiç alma, pramture bebekler için o, bebeğin göbeği daha düşmeden sıkı bez kullanılmaz dedi hepiniz almışsınız kafam karıştı şimdi.
Ilk hafta 1 no iyidir... Benim kizim kilolu idi, hem de hizli kilo aldi ona ragmen ilk haftalarda 1 kullandim. Kimisi bir defa altina yapinca degistirmiyor. Hatta duydum cogu 3 defa yapinca aliyorum demisti. O zaman buyuk kullanabilirler. Ben bir defa yapti mi degistiririm. Pisik vs yapmasin. Minicik bebek, ne kadar huzursuz bi sey... Bence 1 no kullanilir

Dış etlerin için kanamadan korkma cnm hatta kanadikca daha iyi demişti dontor bana ne kadar kanasada endişe etme fircala zamanla geçer demişti o yüzden kanı görmemeye çalış sadece ama yinede doktora dais tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…