2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok artık ya cidden suyunu çıkardılar 40 bin lira nedir 10 dk lik bir işlem ya Herkes soyguncu oldu resmen enflasyonu fırsat bilip
Aynen öyle oldu. Ocak ayıyla birlikte yeni fiyatlar da gelecekmiş. Birde hastane dışardan oda süsleme kabul etmiyormuş . Kendş bünyelerinde yapılıyormuş o da şuan 7000 bin lira mesela ben internetten fiyat aldım size yolladıklarını 2400/3000 arası. Bunlar resmen soyguncu olmuş gerçekten de. Doğumu nerede yapacağım henüz belli değil daha. Bakalım inşallah güzel bir hastane ayarlarız

Ben de bugün gidip tek doz olacaktım ebe geç kaldığı için. Gitmeyeyim o zaman

ben okudum ama mantıklı bir açıklama yok hastalık mı yan etki mi ne olmuşta mesela geri çekecek kadar, hiç güven vermedi hiç.
Aynen saglik sorunlarinin ciktigi ve muhtemel.durumlar demis ben yanlis okumusum sinirle ama yine ne oldugu belli degil. Zaten 1 ay gecmis halen kolum agriyor

Çok sevindim canım rabbim bir daha göstermesin. Kimsenin evladına göstermesin inşallah hadi artık kendş heyecanlarını yaşama vaktin geldi. Stresi sıkıntıyı geride bıraktın artık genişinin güzel şeylerine odaklanma zamanı

Kızlar ben de bu kadarını biliyorum ebe de bilmiyor neden geri çekildiğini, onların gruplarına atılmış dün akşam bilgilendirme. Kimseyi panik yapmak istemem ama henüz olmayanlar varsa uyarmam gerekiyordu o yüzden yazdım çünkü her ebe her sağlık ocağı bilmeyebilir durumu, hiç birine güvenmiyorum ben malum.

Hem maddi hem de manevi yönden çok şanslısın diyebilirim o zaman. Bana fiyat aldığım yerler çok pahali geldi. Ben o parayla çocuğun kaç yaşına kadar bütün ihtiyaçlarını karşılarım. Ocak ayında araştıracağım artık başka yerlere de sorduracağım canım .

Ben zaten 2.doz için söylediklerinde istemediğimi söylemiştim. Aile hekimim yaptırdığın tek dozun 1 yıl koruyuculuğu var dedi. Ben de ikincisini yaptırmak istemedim. Tamam dediler. Kızımda da tek doz yaptırmıştım canım.

Evet diş etlerim yara yara ve kanıyor… sanıyorum pek bişey yapılmıyor

çok teşekkür ederim canım benim son 10 gündür kendimi unutmuştum valla.. Dün gece uzandım hareketlerini izledim kızımın konuştum bol bol .. yarın 28. Haftaya giriyorum Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi

Kendin yapmanda mı yasakmış? Çok abartılı bişey yapmayacaksan süslemeci aileden biri gibi gelip balon vs takabilir. Ona da karışmazlar heralde
İnşallah bu kadar masumdur

maşallah canım nasılda büyümüş bende haftaya gideceğim bakalım ne kadar oldu acaba
sen kendini strese sokma canım 2. de olsa insan düşünüyor bu seferde 2 sini nasıl idare edeceğim kaygıları başlıyor ama lohusa sendromu herkeste olacak diye birşey yok her anının tadını çıkarmaya bak zaman çok hızlı geçiyor ve bir bakmışssın minikler hemencecik büyümüş
ayy evet şu anda anlattıklarınla ilk doğumumu tekrar yaşamış gibi hissettim bilmek bence çok da iyi birşey değil ama bu bir süreç ve Allah ın yardımıyla insan dayanıyor ve sonunda muhteşem olan bebeğine kavuşuyorsun bende 37 den sonra yürüyüşü artırdım özellikle hergün hurma yemeye gayret gösterdim bunda da yapacağım inşallah
canım stres yapma ben ilk kızımda da bunda da oksapar kullanıyorum 4000 lik ilk kızımda normal doğum oldu ve sonrasında da bir 10 gün kadar kalan iğnelerimi vurmamı söylemişti doktorum vücut pıhtı falan atmasın diye doktorun seni sürece göre yönlendirecektir merak etme şu anda kullanan çok insan var bu iğneyi.
diş eti kanaması ve diş eti çekilmesi çok normal hamilelikte canım bende yaşıyorum malesef geçen gün elmayı ısırarak yiyeyim dedim elma hep kan oldu

umarım öyledir hatta çok isterim öyle olmasını ama o zaman açıklama olarak bu yapılabilirdi, bizi de korkutmazlardı, 2 B maddesi yani muhtemel tedavi edilebilir sağlık sorunları sebebiyle çektik yazılmış haberlerde. Ben bu ülkenin hiç bir kurumuna güvenmiyorum ne yazık ki her şeyin altı boş artık, ne deseler şaşırmayacak hale geldim, sadece çocuğumu ve kendimi korumaya çalışıyorum, devletten hizmeti geçtim sadece zarar vermesinler bize başka bir şey beklemiyorum artık.

Dediğin gibi ben de onu soracaktım doktora, eğer bir yıl koruyorsa hiç yaptırmayacağım ikinciyi.

ay ne güzel, ben de kolayca doğdu diyeyim bir gün :) Evet söylediğiniz hemen her şeyi yapıyorum ben de, normal doğum olur mu bilmiyorum ama olursa diye hazırlıklarımı yapıyorum süreci kolaylaştırabilmek için, pilates haftada iki yapıyorum ama üçe mi çıkarsam ben de. Nefes egzersiazlerinde de diyaframdan nefes alma işini bir türlü tam oturtamadım ama çalışıyorum üstüne. Bir kayıp sebebiyle kürtajım var suni sancıyla yaptırdılar, ne bela birşey olduğunu biliyorum o sancının ama olay bitince de bir anda kesiliyor ya o acıdan iz kalmıyor o yüzden tekrar göze alabiliyorum süreci, hem de bu sefer motivasyonum bambaşka olacak çekerim yavrum için o sancıları. Çığlık değil de inlediğimi biliyorum ben içime içime yine öyle olur heralde. Bir tek son aylarda özel hayatı canlandırmayı becerebilir miyiz bilmiyorum o kafadan çok çıktık, çok kankayız
ben gün içinde aklıma geldikçe alıyorum ama siz isterseniz bir eczaneye sorun yanlış bilgi vermeyeyim.
Sendrom çevredeki insanlar yüzünden yaşanıyor canım, öyle doğurdum hoop sendrom geldi olayı yok

Yatarken benim sancım daha da artıyordu, en güzeli yürütebilmek, squat vs
doğum sonrası serotonin azalıyor kortizon hormonu yani stres artıyormuş o dönem ama dediğiniz gibi çevre önemli, aile desteği ve uyuyabilme fırsatı olunca kolayca geçebiliyormuş bu hormon değişikliği dönemi, benim etrafımda öyle stres yaratan insan pek yok kolayca geçiririm umarım, fazla kötüye hazırlıyorum herhalde kendimi :)
Aynen canım benim az az kanıyordu ama bugün sanki ağzıma yumruk yemiş gibi kanayınca korktum bi an
Diş ipi yapınca ortalık savaş alanına dönüyor benim de Bir çözüm bulamadım ben ama hamilelikte normal olduğunu biliyorum sadece.

Aynı fikirdeyim. Zarar vermesinler yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…