2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Meme ucuna takıp bekletiyor musunuz. Yani tahriş olduğunda falan mı yapılıyor. Hiç kullanmadım kızım da çok acı çektiğim için en keskin önlemleri almak istiyorım bu sefer
Canım göğüs ucu ilklerde yara olduğu için tahriş önlemek amaçlı takılıyor. Ucu kıyafete sürtmesin acımasın diye. Bide hava alması için.

Kızlar benim tansiyon daha önceden çıktığı icin doktorum tuzu kes demişti şu an yemeklere tuz atmıyorum sadece ocean mummy kullanıyorum onda 150 mg iyot var ancak internette gebelerin 200 mg iyot alması lazım diyor bu sıkıntı olur mu acaba benim için bebek icin

Kızlar kalkan nasıl örnek yollar mısınız aldığınızdan
Meme ucuna takıp bekletiyor musunuz. Yani tahriş olduğunda falan mı yapılıyor. Hiç kullanmadım kızım da çok acı çektiğim için en keskin önlemleri almak istiyorım bu sefer
Ben de hiç kullanmadım, ne için acaba. Ben de alayım bari
Canlar şimdi ben aldıklarımı atıcam buraya.
Bu kalkanlardaki mantik göğüs hem hava alıyor bu çok önemli, hem sürtünmesini engelliyor,hem de süt akarsa içinde birikmiş oluyor. Gümüş kalkanları maksimum 2 saat takılması öneriliyor ama bunu günün 24 saati de takabiliyoruz hava aldığı için. Ben bir de bu memelyn balmumunu aldım. Bu da hem memenin sürtünmesini engelliyor hem de meme ucunu nemli tutup onarıyor. İkisini de dönüşümlü kullanacağım. Emzirdikten sonra ıslaklığı güzelce kurulayıp kremimi sürüp kalkanı takarım hassasiyet hissediyorsam memelyni takarım ki nemli tutsun onarsın.

Merhabalar. 23 haftaligim ve bir iki gündür tansiyonum biraz yüksek çıkıyor. Doktorum hep 10 6 civarı olcuyordu ama kendi tansiyon aletimiz eczane sağlık ocağı iki gündür 13 8 civarı olcuyor. Bir kez 14 de oldu. Annem tansiyondan bebek kaybetmiş. Bundan dolayı çok endişelendim bu duruma. Doktorum 14 çıktığı gün 10 6 ölçtü yine. Hangisi doğru ölçüyor anlamadım. Bir de tansiyon durumlarında aspirin kullandiriyoruz dedi. Kullanan var mı veya bunu yaşayan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum çünkü biraz endişeliyim

pcfl 3300 kg az değil ki canım. Benim kızım 3400 doğdu ve 54 cm di. Yine öyle doğmasını isterim. Rabbim sağlıkla versin kucağımıza inşallah
Gunaydin, bu donemlerde 2-3 gun geride idi. Ilk olunca endise ediyordum. Sonra 3750 dogdu. Doktorun tahmini cikmadi demek istedim. Geride dediklerinde uzulmek gereksiz demek istedim. Kizim 40+1 de dogdu. O zaman 3300 demisti. Cogu bebek 40i beklemez. Yani az demek istemedim. Doktorlar 2.500 uzeri dogan her bebege saglikli dio. Benim icin de oyle. Kilo kriter değil tabii ki :)

Evet, ultrason tam sonuç vermiyor, bana da 2900 demişti doktor 3580 doğdu oğlum

Gunaydinn oyy minnoş maşallah nazlı kız yüzünü saklamış

Günaydın canım, maşallah bebişe kocaman oldular çok şükür ne güzel dönmüş sen biraz rahatlarsın. Ben de dün yüz fotosu almadım hatta sormadım bile. Bundan sonra eskisi gibi vesikalık zor

Benim de biraz yükseldi. Doktor böyle durumlarda aspirin kullandiriyoruz ama senin ihtiyacın yok dedi bana. Geçen gün tansiyonum 14 8 oldu. Sizin kaç civarlarında?

Merhaba canim ben coraspirin kullaniyorum sag taraftaki damarda centik vardi. 36 haftaya kadar kullanilcak bazi durumlarda yuksrk tansiyona cevirebilirmis bu durum. Bi kac gun hep ayni saatte ve ayni sakinlikte ölç oncesinde biseyler tuketmemeye dikkat et. Bakalim nasil cikacak. Hatta ayni gun farkli sonuclar cikti diyosun sabah ogle aksam olarak da dene canim.

Stres yapmis olabilirsiniz,tansiyon oyle bir sey ki panik aninda firlayabiliyor,ani degisikliklerde bebegi etkilemez merak etmeyin.Benim hastanede 160-86 cikmisti ama evde 11-7 cikiyor.Aspirin kullaniyorum,ailenizde boyle bir oyku varsa doktorunuz aspirin baslatabilir.

Gunaydinn oyy minnoş maşallah nazlı kız yüzünü saklamış
Evet yaa üzdü
Günaydın canım, maşallah bebişe kocaman oldular çok şükür ne güzel dönmüş sen biraz rahatlarsın. Ben de dün yüz fotosu almadım hatta sormadım bile. Bundan sonra eskisi gibi vesikalık zor
Evet canım hızlıca büyüme moduna geçtiler artık Dönmesine çok şaşırdım ben de acaba doğuma kadar öyle mi kalacak yoksa daha çok pozisyon değiştirir mi Baş aşağıdayken görüntü almak daha zor sanırım

Pozisyon değiştirir canım. Bazen de kalıyorlar o şekilde, bazen her gittiğinde farklı pozisyon Baş aşağı dönünce miden rahatlar, şuan ben dik oturamıyorum pek. Hemen tepiklemeye başlıyor

Pozisyon değiştirir canım. Bazen de kalıyorlar o şekilde, bazen her gittiğinde farklı pozisyon Baş aşağı dönünce miden rahatlar, şuan ben dik oturamıyorum pek. Hemen tepiklemeye başlıyor
Aslında midem de kötü iki gündür anlamadım ayaklarıyla mı ittiriyor bu sefer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…