2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Genelde açlık tan daha düşük çıkıyor. Mesela açlık 82 2.saat tokluk 79 bunun olmamasi gerekmiş. Normali aclikla 120 arasi cikmasi gerek dedi.
Aaa senin açlıktan düşük mü çıkıyordu benim öyle değil aclik 70-85 arasi toklukta 95-100 arası çıkıyor

İyi akşamlar kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Bu kez peritanaloğa gittim, çok şükür her şey yolunda dedi ☺️ 1580 gr olmuş. Haftası 30+4’le uyumlu. Sağ göğsümün altında kafası, solda ayaklar eller, popo tam rahim ağzının orada 😃 dört bir yandan sarmış beni canım 😍 bu ara biraz sancım oluyor, karında sertleşme onun için magnezyum verdi saşe olanlardan. Kan şekeri sonuçlarımı gösterdim, bunlarda hiçbir şey yok gayet iyisin dedi. Ama ben aynı beslenme düzenine devam ederim inşallah. Suyumun daha iyi olabileceğini söyledi, biraz su içmeye dikkat etmem lazım sanırım. Benden haberler bu şekilde, Rabbim herkese güzel sağlıklı haberler duymayı nasip etsin inşallah 🌸🤗
Maşallah kuzuya 💜 Benim doktorum çok su içmek ile bebeğin suyunun hiç bi alakası olmadığını söyledi hatta keşke o kadar kolay olsaydı dedi 🤣 Ama havuç suyu baya iyi geliyormus bak dimesin cam şişelerde oluyor marketlerde onlardan alıp icebilirsin

Nasıl ya kaç çıkıyordu senin tokluk ? Arkadaş bu ne ya düşük çıksa suç yüksek çıksa suç napcaz biz 🤣 Ev işleri benim de var canım koltuklar yıkanacak, temizliğe ablayı cagırcam bebek kıyafetlerini de annemle halledicez. Bakalım inşallah halledicez bi şekilde 😅 Görüntüleme merkezlerinde renkli ultrason cektirebilirsin canım 3d,4d cihazlar oluyor sorarsın 💜
Sorma ya sekerle basim dertte 😑 planlamak bile bisey ya bn esime soyluyorum yapariz bni strese sokma diyo yani onu da anliyorum is yoruyo. Bi kac gun izin aldi ışleri halledelim diye dis agrisindan firsati olmadi. Bakalim ne yapicaz. Intte bi kac gorunruleme merkezi baktim da sanirim arayip gorusmek daha iyi olur. Esim de korkuyo bebek yüzünü hep kapatiyo gcekimde ya yine kapatirsa diye😂 dun eli ayagi hep yuzune cekmis resmen hani köpüşler sevilmek icin sirt usfu bi pozisyon alir ya eller ayaklar havada ayni oyle duruyo 😅

İyi akşamlar kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Bu kez peritanaloğa gittim, çok şükür her şey yolunda dedi ☺️ 1580 gr olmuş. Haftası 30+4’le uyumlu. Sağ göğsümün altında kafası, solda ayaklar eller, popo tam rahim ağzının orada 😃 dört bir yandan sarmış beni canım 😍 bu ara biraz sancım oluyor, karında sertleşme onun için magnezyum verdi saşe olanlardan. Kan şekeri sonuçlarımı gösterdim, bunlarda hiçbir şey yok gayet iyisin dedi. Ama ben aynı beslenme düzenine devam ederim inşallah. Suyumun daha iyi olabileceğini söyledi, biraz su içmeye dikkat etmem lazım sanırım. Benden haberler bu şekilde, Rabbim herkese güzel sağlıklı haberler duymayı nasip etsin inşallah 🌸🤗
Çok sevindim kime gittin acaba?
Epey azaldı zaman 8 hafta kadar kalmış..
Maşllah 🎈

Aaa senin açlıktan düşük mü çıkıyordu benim öyle değil aclik 70-85 arasi toklukta 95-100 arası çıkıyor
Aynen canim bazi gunler oyle cikiyordu sasiriuodum ama dusukse iyi gibi geliuodu hatta gecen 1.saat 115 2.saat 105 falan cikmisti niye az düşmüş diye kafaya taktim oysaki normali oymuş. Artik 1.saati ölçmüyorum. Dr her gun degisik ogunleri olc dedi bugun tum ogunleri aclik tokluk olctum iyi cikti işimiz var sekerle 🥴

Hadi gozunuz aydin☺️ ilk kiziniz kac kilo dogmustu.Benim ilk kizimda gerilik vardi,zaten minicik dogdu,bununda boy kafa haftasiyla uyumlu ama gobek cevresi 3-4 gun geri,bu da zayif dogacak sanirim.
[/QUOTE]
Tesekkur ederim. Doktor 3 kg civari. Tas catlasa 3300 demisti. Boyunada 51 cm demisti. 3750gr, 54 cm boyunda dogdu masallah. Simdi de yasitlarindan onde gelisimi :) 😌🤲🌾

Çok sevindim kime gittin acaba?
Epey azaldı zaman 8 hafta kadar kalmış..
Maşllah 🎈

Sağol canım, bu günümüze çok şükür 🙏

Sühendan hanım önceki hikayemden dolayı bu haftalarda bir daha gitmemi önerdi ben de Bilge hanıma gittim tekrar. 750 olmuş muayene ücreti 🤦🏻‍♀️

20 Şubat gözüküyor doğum için, bakalım sağlıkla hayırla neşeyle inşallah🌷

Aynen canim bazi gunler oyle cikiyordu sasiriuodum ama dusukse iyi gibi geliuodu hatta gecen 1.saat 115 2.saat 105 falan cikmisti niye az düşmüş diye kafaya taktim oysaki normali oymuş. Artik 1.saati ölçmüyorum. Dr her gun degisik ogunleri olc dedi bugun tum ogunleri aclik tokluk olctum iyi cikti işimiz var sekerle 🥴
Ay valla insanı deli eder 😒 değişik öğünleri takip et bakalım dr un dediği gibi bizim de kontrol yarin ne dicek bakalim dr um

canım aslında kesin şurası diyemiyorsun biraz da içgüdü, his ve mantık ya. Mesela ben midem yandığında kafasının midemin oralarda olduğunu anlıyorum. Orası daha sert şiş oluyor bir de böyle ittirince falan kafası ile daha kuvvetli hissediyorsun. El ayak gerindiğinde ya da tekmelediğinde ise daha farklı bir his oluyor böyle karnım yay gibi geriliyor sanki :KK70: sertleşme olayı da bana çok olmadı henüz 2-3 defa yaşadım ama çok kısa sürdü. Onda da bebek bi yere top gibi toplanıyor taş gibi oluyor sonra hemen açılıyor bu durum braxton hicks kasılmalarıymış yalancı kasılmalar rahim kendini hazırlıyormuş. daha uzun süreli olanlar ağrı sancı da hissediyormuş ama ben daha yaşamadım öyle bi durum. Erkekler biraz sallıyor sen eşine bakma :KK70:
Zaten bakmıyorum canım başı nerde totoşu nerde önemli değil hakaret etsin yeter. Bir de toplanmalar olmasa rahat edeceğim. Sanki bu hafta yine büyüdü hissediyorum daha bi güçlendi. Resmen göbeğimi dalga dalga dalgalandırıyor🤣

Senin ağrıların var, kızın da hasta diye doğal olarak onunla ilgilenmen lazım. Yoruluyorsun, ağrıların oluyor bu seni strese sokuyor, okula giden çocuğu olan annelerin ortak sorunu, benim oğlan da sürekli hasta. Okulda ne kadar virüs, bakteri var getirir eve 😃
O bebeğin toplanma hissi ben de gunde 3.4 kere oluyor, doktor ağrın çok olursa durma hemen gel dedi. Bel ağrım için magnezyuma başladım.
Sorma canım dünden beri ateşi sürekli çıkıyor. Öksürükte başladı ilaçlara başladım dün. Hala bitmiyor ateşi sürekli parol - calpol veriyorum dönüşümlü. Rahat etsin diye hava da veriyorum evde. Ventolin Budacort. Bakalım yarına inşallah biraz daha iyi olur. Ödevleri de oluyor. Derslerden de geri kalıyor. Zaten 1 hafta yollamamıştım 3 gün gitti yine ateşlendi. İnfluenza tamamen geçmemiş. Sınıfta bütün çocuklar hasta. Maske de taktırıyorum hep. Zaten sınıfta öğretmenler de zorunlu taktırıyor. Bakacağız artık böyle devam etmeyecek elbette canım. Sertleşmem benim de bugün 4/5 defa oldu sanırım. Bel ağrım biraz daha azaldı sanki bugün. Az kaldı işte gün sayıyoyroız artık. Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 🙏

kızlar bebek şampuan pişik kremi ve vucüt yağı için temiz içerikli neler önerirsiniz ? Karar veremedim.
Hiçbirisini almadım daha ben de canım. Çanta hazırlamadık bez almadım. Daha çok eksiğim var. Çantamı hazırlamam lazım aslında erken doğum olur her şey olabilir. Allah korusun bişi olduğunda valizimi alırlar direk. Beşik geldi ama daha odaya yerleştiremedim. Etrafındaki korumalılardı tıkanan lazım daha yıkamadım. Gücüm çekilmiş gibi.

pcfl pcfl 3300 kg az değil ki canım. Benim kızım 3400 doğdu ve 54 cm di. Yine öyle doğmasını isterim. Rabbim sağlıkla versin kucağımıza inşallah 🙏

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-16-22-26-26-687_com.solidict.ebebek.jpg
    Screenshot_2022-12-16-22-26-26-687_com.solidict.ebebek.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 62
Zaten bakmıyorum canım başı nerde totoşu nerde önemli değil hakaret etsin yeter. Bir de toplanmalar olmasa rahat edeceğim. Sanki bu hafta yine büyüdü hissediyorum daha bi güçlendi. Resmen göbeğimi dalga dalga dalgalandırıyor🤣
Ayy valla bizim sıpada canımı okuyor büyüyorlar. İçerden beni dövüyor resmen. Artık dışarıdan hareketlerini izliyoruz eşimle 😂😂😂

X