- 6 Ağustos 2022
- 350
- 396
Teşekkür ederim. Valla aynı anda farklı cihazlar farklı ölçtü diyebilirim. Kendimde tansiyonum yükselmiş gibi bir hissim yok. Sadece olcemedigim gün enseden basım çok ağırdı. Ertesi gün olcunce sonuçlar böyle. Hemen doktora gittim doktor bu pompalı saatli tansiyon aletiyle üç defa ölçtü 10 6 çıktı. O yüzden de ciddiye almadı beni. Doktora güvenmek istiyorum ama sağlık ocağı ve eczane de benim gibi ölçtü.Merhaba canimben coraspirin kullaniyorum sag taraftaki damarda centik vardi. 36 haftaya kadar kullanilcak bazi durumlarda yuksrk tansiyona cevirebilirmis bu durum. Bi kac gun hep ayni saatte ve ayni sakinlikte ölç oncesinde biseyler tuketmemeye dikkat et. Bakalim nasil cikacak. Hatta ayni gun farkli sonuclar cikti diyosun sabah ogle aksam olarak da dene canim.
Evet annem tansiyon yüzünden bebek kaybetmiş. Doktora söyledim bunu ama kendisi pompalı ve saatli olan tansiyon aletiyle 10 6 olctugu için ciddiye almadı. Ama sağlık ocağı ve eczane de benim gibi ölçtü. Annemin tansiyon aleti de bambaşka ölçtü.Stres yapmis olabilirsiniz,tansiyon oyle bir sey ki panik aninda firlayabiliyor,ani degisikliklerde bebegi etkilemez merak etmeyin.Benim hastanede 160-86 cikmisti ama evde 11-7 cikiyor.Aspirin kullaniyorum,ailenizde boyle bir oyku varsa doktorunuz aspirin baslatabilir.
Masallah masallah, saglikla gelsin guzel kizinSelam kızlarKontrolden çıktık biz her şey iyi görünüyor. 28+1 deyiz 28+4 çıktı 1 kg 227 gram 38 cm olmuşuz doğum pozisyonundaydı baş aşağı ama yüzünü göstermedi eliyle yüzünü kapayıp kafasını çevirmiş
Sağol canım inşallahMasallah masallah, saglikla gelsin guzel kizin
Oyy uzulme annesi 10 gunluk kontrol muayeneye yüzünü gormeye git onu neselendiren seyler yeEvet yaa üzdü
Evet canım hızlıca büyüme moduna geçtiler artıkDönmesine çok şaşırdım ben de acaba doğuma kadar öyle mi kalacak yoksa daha çok pozisyon değiştirir mi Baş aşağıdayken görüntü almak daha zor sanırım
Teşekkür ederim. Valla aynı anda farklı cihazlar farklı ölçtü diyebilirim. Kendimde tansiyonum yükselmiş gibi bir hissim yok. Sadece olcemedigim gün enseden basım çok ağırdı. Ertesi gün olcunce sonuçlar böyle. Hemen doktora gittim doktor bu pompalı saatli tansiyon aletiyle üç defa ölçtü 10 6 çıktı. O yüzden de ciddiye almadı beni. Doktora güvenmek istiyorum ama sağlık ocağı ve eczane de benim gibi ölçtü.
Manuel pompali tansiyon aletleri hakkinda hic fikrim yok bnde wohler var onunla ne olcuyosam saglik ocagindaki omron da aynisi cikiyo. Enseden agri geliyosa tansiyon yukselmis olabilir canim. Bi kac gun takip et not al. Dr una oyle iletirsinTeşekkür ederim. Valla aynı anda farklı cihazlar farklı ölçtü diyebilirim. Kendimde tansiyonum yükselmiş gibi bir hissim yok. Sadece olcemedigim gün enseden basım çok ağırdı. Ertesi gün olcunce sonuçlar böyle. Hemen doktora gittim doktor bu pompalı saatli tansiyon aletiyle üç defa ölçtü 10 6 çıktı. O yüzden de ciddiye almadı beni. Doktora güvenmek istiyorum ama sağlık ocağı ve eczane de benim gibi ölçtü.
İnşallah değişir de yüzünü görürüzOyy uzulme annesi 10 gunluk kontrol muayeneye yüzünü gormeye git onu neselendiren seyler ye
Benim ki gecen hafta bas asagiydi feci bi wc zorlamasi oluyodu bu hafta yan tarafa dönmüş . Bnce hareketliler ve pozisyonlari sık degisir gibi.
İnşallah değişir de yüzünü görürüzÇok kızdım sana bugün yüzünü göstermedin diyorum tekme atıyor
Hadi ordan be diyor bence tekmelerkenfena bunlar fenaaa nasil da anliyolarsa bizi
Merhaba benim muayenede 14-8 cıktı birkaç kere de 13-8 civarlarındaydı idrarda protein bakıldı negatif. Doktorum tuzu keselim ve düzenli ölçüm yapalım dedi bir aydır nerdeyse ölçüm yapıyorum hep 11-7 tuzu kesince düzeldi yani demek ki tetikliyordu.Benim de biraz yükseldi. Doktor böyle durumlarda aspirin kullandiriyoruz ama senin ihtiyacın yok dedi bana. Geçen gün tansiyonum 14 8 oldu. Sizin kaç civarlarında?
Kizlar nazli olurlar,benimki de hep eliyle kapatiyor yuzunuİnşallah değişir de yüzünü görürüzÇok kızdım sana bugün yüzünü göstermedin diyorum tekme atıyor
Biz 1 ay bekleyelim onlar yüzünü göstermesinKizlar nazli olurlar,benimki de hep eliyle kapatiyor yuzunu
Yok canım ben başından beri ayni hapi kullandım ama düşük çıktıysa kuvvetli olana geçmen iyi olmuşKizlar benim demir hapini degistirdi dr gyno ferro sanol kullaniyodum ferifer kaşık olanina gectim daha güçlü dedi. Demir düşük çıkmıştı ki daha once de oyle çıkmıştı ama eski dr pek önemsemediyani iyiki degistirdim diyorum dr u. Kullanna var mi bu ilacı hergun hap icmektense surup icmek daha iyi bnim icin
Ayy masallah yüzünü de gösterseydi keyfimiz yerine gelirdiSelam kızlarKontrolden çıktık biz her şey iyi görünüyor. 28+1 deyiz 28+4 çıktı 1 kg 227 gram 38 cm olmuşuz doğum pozisyonundaydı baş aşağı ama yüzünü göstermedi eliyle yüzünü kapayıp kafasını çevirmiş
Sorma keşkeAyy masallah yüzünü de gösterseydi keyfimiz yerine gelirdi
Her şeyi değil yani belim ağrıdı normal mi, kasığım ağrıdı normal mi, şunu yesem bişey olur mu gibi şeyler sormuyorumKızlar doktorunuza kafanıza bir şey takıldığında mesaj atiyor musunuz acaba kadını çok mu darlıyorum ben kafama bi sey takılınca hemen soruyorum da
Kız yok o kadarını ben de sormuyorum da dün iyotu kafama taktım şimdi mesaj attım mesela randevuya bir hafta var bir hafta kendimi yerim sormazsamHer şeyi değil yani belim ağrıdı normal mi, kasığım ağrıdı normal mi, şunu yesem bişey olur mu gibi şeyler sormuyorumCiddi bir şey olursa anca en son şeker olayında yazmıştım işte