2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Teşekkür ederim. Valla aynı anda farklı cihazlar farklı ölçtü diyebilirim. Kendimde tansiyonum yükselmiş gibi bir hissim yok. Sadece olcemedigim gün enseden basım çok ağırdı. Ertesi gün olcunce sonuçlar böyle. Hemen doktora gittim doktor bu pompalı saatli tansiyon aletiyle üç defa ölçtü 10 6 çıktı. O yüzden de ciddiye almadı beni. Doktora güvenmek istiyorum ama sağlık ocağı ve eczane de benim gibi ölçtü.

Evet annem tansiyon yüzünden bebek kaybetmiş. Doktora söyledim bunu ama kendisi pompalı ve saatli olan tansiyon aletiyle 10 6 olctugu için ciddiye almadı. Ama sağlık ocağı ve eczane de benim gibi ölçtü. Annemin tansiyon aleti de bambaşka ölçtü.

Masallah masallah, saglikla gelsin guzel kizin

Oyy uzulme annesi 10 gunluk kontrol muayeneye yüzünü gormeye git onu neselendiren seyler ye
Benim ki gecen hafta bas asagiydi feci bi wc zorlamasi oluyodu bu hafta yan tarafa dönmüş . Bnce hareketliler ve pozisyonlari sık degisir gibi.

Canım ben bir sağlık ocağı kontrolünde ölçtürdüm 13-8 çıktı. Ki ben evde hep omron marka ile kontrol ediyordum, 10/6 10/7 ya da 11/7 çıkardı. Şaşırdım eve gelip ölçtüm gene 10/7

Ama sağlık ocağında ölçerken doktorla konuşmaya devam ediyordum. Sorun olur mu dedim olmaz konuş demişti. Bende de tansiyon ölçerken biraz geriliyorum, stres oluyorum. Sonra ölçüyorum daha düşük çıkıyor. Pek ölçmüyorum o nedenle

Manuel pompali tansiyon aletleri hakkinda hic fikrim yok bnde wohler var onunla ne olcuyosam saglik ocagindaki omron da aynisi cikiyo. Enseden agri geliyosa tansiyon yukselmis olabilir canim. Bi kac gun takip et not al. Dr una oyle iletirsin

İnşallah değişir de yüzünü görürüz Çok kızdım sana bugün yüzünü göstermedin diyorum tekme atıyor

Benim de biraz yükseldi. Doktor böyle durumlarda aspirin kullandiriyoruz ama senin ihtiyacın yok dedi bana. Geçen gün tansiyonum 14 8 oldu. Sizin kaç civarlarında?
Merhaba benim muayenede 14-8 cıktı birkaç kere de 13-8 civarlarındaydı idrarda protein bakıldı negatif. Doktorum tuzu keselim ve düzenli ölçüm yapalım dedi bir aydır nerdeyse ölçüm yapıyorum hep 11-7 tuzu kesince düzeldi yani demek ki tetikliyordu.

Kizlar benim demir hapini degistirdi dr gyno ferro sanol kullaniyodum ferifer kaşık olanina gectim daha güçlü dedi. Demir düşük çıkmıştı ki daha once de oyle çıkmıştı ama eski dr pek önemsemedi yani iyiki degistirdim diyorum dr u. Kullanna var mi bu ilacı hergun hap icmektense surup icmek daha iyi bnim icin

Yok canım ben başından beri ayni hapi kullandım ama düşük çıktıysa kuvvetli olana geçmen iyi olmuş

Kızlar doktorunuza kafanıza bir şey takıldığında mesaj atiyor musunuz acaba kadını çok mu darlıyorum ben kafama bi sey takılınca hemen soruyorum da

Ayy masallah yüzünü de gösterseydi keyfimiz yerine gelirdi

Kızlar doktorunuza kafanıza bir şey takıldığında mesaj atiyor musunuz acaba kadını çok mu darlıyorum ben kafama bi sey takılınca hemen soruyorum da
Her şeyi değil yani belim ağrıdı normal mi, kasığım ağrıdı normal mi, şunu yesem bişey olur mu gibi şeyler sormuyorum Ciddi bir şey olursa anca en son şeker olayında yazmıştım işte

Her şeyi değil yani belim ağrıdı normal mi, kasığım ağrıdı normal mi, şunu yesem bişey olur mu gibi şeyler sormuyorum Ciddi bir şey olursa anca en son şeker olayında yazmıştım işte
Kız yok o kadarını ben de sormuyorum da dün iyotu kafama taktım şimdi mesaj attım mesela randevuya bir hafta var bir hafta kendimi yerim sormazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…