Sevindim canim iyice dinlen hic ayakta kalma.Yok çok şükür canım
Sürekli yatıyorum canım sadece wc ye kalkıyorumSevindim canim iyice dinlen hic ayakta kalma.
Valla ilk zamanlar sivik ya benim de alt degsitirme yerim de besigin kenarin da yer var di.orda degistiryordum. Bir gun poposunu kaldirdim tam altini silmeye aniden otomotik gibi fiskirtti ne halisi kaldi ne benim.ustum duvar falanHem de cok pis gelmisim
Ay napiyo bu bebeler fiskirarark falan mi yapiyolardort bi yanini bezle cevirmek lazim
Iyi yapiyorsun canim. Yarin da.doktorun sana yapman gerekenleri soyler zstenSürekli yatıyorum canım sadece wc ye kalkıyorum
Evet canım ya bir an önce doktoruma muayene olmak istiyorumIyi yapiyorsun canim. Yarin da.doktorun sana yapman gerekenleri soyler zsten
Şey diyorlar altını açmadan evvel göbek deliğini okşayıp sonra açın çişi varsa öyle yapıyormuş açmadan önceKiz o pipi ilk zamanlar ne zordu aniden fiskirtiyordu kendim bir kullah yapmistim
Yaa çok teşekkür ederim, yeni yeni oturuyor şekerin mantığı bendeKuru erik /çiğ fındık ve çiğ kajuyu çıkart canım. Dil peyniri yerine yağsız veya az yağlı peynir ekle, yeşil elma -kivi yi de listeden çıkartıp yerine yağsız yeşillik +salata ilave et ve zeytin ekle5-6 gün bu duzenle gidip dene düzelirse 2 çiğ fındık veya 2 çiğ ceviz ilave edip yine dene yükselecek mi diye.
Aynı anda yoğurt +peynir yükseltiyor. Sabah kahvaltıya meyve vermiyorlar ara öğünde 1 meyve +yoğurt veya yoğurt +yulaf deneyebilirsin.
Hüsran dedim çünkü 138 yani neredeyse 140 ve doktorum düşürmem gerektiğini söyledi 2 saat sonrayı da ölçüyorum evet normal çıkıyor o neyse ki. Dediğin gibi yulaflı meyveyi çıkarıyorum kahvaltıdan, çözeceğim bu işi içim rahat edecek sonraKuru meyve ve peynir miktarı da önemli oluyor sanırım. Geçen hamileliğimde çıkmıştı bende de.. ve yulaf miktarı da tabi.. Kuru erik kuruyemiş yiyorsan ayrıca yulaflı meyveli yoğurt yeme istersen. Bu arada 1 saat tokluk sınırı 140 değil mi? Neden hüsran? Bir de asıl önemli olan 2 saat sonraki ölçüm diye biliyorum ben. Asıl tokluk şekeri ona deniyor. Zaten o da baya düşük çıkacaktır muhtemelen.
Kızlar alt açma için tek kullanımlık örtüler uzun vadede masraflı gibi duruyor. Bu silinen yıkan örtüler var kullandınız mı nasıl? Hangisi daha kullanışlı olur?
Ben bu doğumda sezeryan olursa belden uyusturmali istiyorum, aydınlandim şimdi. Yani diş çekerken ağrı yok ama baskı hissediyorsun onun gibi bir sey demi sanırımHe canım doktor da zaten hastasına işkence etmekten zevk alıyor acı çektiren cektire kesip biçiyor. Hasta bağırırken zevkten kahkaha atıyor zaten... epidural veya spinal tutmaya bilir normal o durumda hemen genel anesteizye geçiyorlar zaten. Ben epidural sezeryan oldum. Başımda biri surekli bekledi. Başlamadan da zaten söylüyorlar en ufak acı yanma hissedersen hemen söyle diye. He genel olarak bazı şeyleri hissediyorsun mesela biri karnını cekistiriyor veya bastırıyor. Ama acı ağrı sızı 0. O zamanda başındaki doktor söylüyor bebeğe ulaştık, hafif baskı hissedeceksin bebeği çıkartmak için yanlardan bastırıyor doktor diye. Ama acı ağrı sızı dediğim gibi 0. Öyle acıya acıya oldu felan olayı yok ya. Kaldı ki hiçbir doktor buna musade etmez, acı tansiyonu yükselten bir sebep sonuçta hiçbir doktorda o riske girmez yani.
Allah allah şunlara bak sen akrobatik akrobatik hareketler
Çok mantıklıAa hayir canim ben onlari cok seviyorum. Hastaneye saglik ocagina goturdugumde cantam da muhakkak bulundururdum yatirdiklarin da hemen bebegimin altina sererdim. Hic verimsiz olurlar mi onlar cok kullanisli
Haberlerini bekliyoruzYok canım yarın gideceğim
Ya benim eşim bu işi yapıyor anestezist. Öyle bişey olabilir mi o acıyı hissetse ölür insan kaç kat kesiliyor deri diyor. Dediğin gibi baskı dokunma çekiştirme falan hissediliyormuş. Sezeryana giderse benim ben de belden uyuşturmalı yapıcam olaya ve ortama hakim olmam lazım tamamen uyumak bana göre değilHe canım doktor da zaten hastasına işkence etmekten zevk alıyor acı çektiren cektire kesip biçiyor. Hasta bağırırken zevkten kahkaha atıyor zaten... epidural veya spinal tutmaya bilir normal o durumda hemen genel anesteizye geçiyorlar zaten. Ben epidural sezeryan oldum. Başımda biri surekli bekledi. Başlamadan da zaten söylüyorlar en ufak acı yanma hissedersen hemen söyle diye. He genel olarak bazı şeyleri hissediyorsun mesela biri karnını cekistiriyor veya bastırıyor. Ama acı ağrı sızı 0. O zamanda başındaki doktor söylüyor bebeğe ulaştık, hafif baskı hissedeceksin bebeği çıkartmak için yanlardan bastırıyor doktor diye. Ama acı ağrı sızı dediğim gibi 0. Öyle acıya acıya oldu felan olayı yok ya. Kaldı ki hiçbir doktor buna musade etmez, acı tansiyonu yükselten bir sebep sonuçta hiçbir doktorda o riske girmez yani.
Bugün ben de buna baktımSen söyleyince aklıma mantıklı geldi, e bebekte varmış. Eki Görüntüle 3176361
Oyuzden erkek bebek anneleri alt değiştirirken hızlı olmayi çabuk öğreniyorKiz o pipi ilk zamanlar ne zordu aniden fiskirtiyordu kendim bir kullah yapmistim
Ay cok yaşaSenin erkekti di mipipi külahını bi araştır