2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hem de cok pis gelmisim

Ay napiyo bu bebeler fiskirarark falan mi yapiyolar dort bi yanini bezle cevirmek lazim
Valla ilk zamanlar sivik ya benim de alt degsitirme yerim de besigin kenarin da yer var di.orda degistiryordum. Bir gun poposunu kaldirdim tam altini silmeye aniden otomotik gibi fiskirtti ne halisi kaldi ne benim.ustum duvar falanEsimi cagirdim yetis her tarafimizi kaka goturduAh ne guzel gunlerdi geldi gecti

Selam kızlar, lohusa gecelik sabahlık takım arıyorum. (Sezeryan olacağım için gecelik arıyorum) Ama güzel ve uygun fiyat bulamadım tavsiyeleriniz var mı acaba?

Yaa çok teşekkür ederim, yeni yeni oturuyor şekerin mantığı bende yediklerim doğru ama uygulama sıralamam ve zamanlamam yanlış demek ki, hepsini deneyeceğim söylediklerinin

Hüsran dedim çünkü 138 yani neredeyse 140 ve doktorum düşürmem gerektiğini söyledi 2 saat sonrayı da ölçüyorum evet normal çıkıyor o neyse ki. Dediğin gibi yulaflı meyveyi çıkarıyorum kahvaltıdan, çözeceğim bu işi içim rahat edecek sonra

Kızlar alt açma için tek kullanımlık örtüler uzun vadede masraflı gibi duruyor. Bu silinen yıkan örtüler var kullandınız mı nasıl? Hangisi daha kullanışlı olur?

Bizim cocukların silinen dediğin bir tarafı muşamba gibi olanlardan vardı. Bence uzun vadeli kullanıma uygun değil, ya da ben beceremedim bilmiyorum. Kullan at’lar da hemen bitmiyor zaten. Uzun zaman idare edersin inşallah. Güle güle kullanın

Ben bu doğumda sezeryan olursa belden uyusturmali istiyorum, aydınlandim şimdi. Yani diş çekerken ağrı yok ama baskı hissediyorsun onun gibi bir sey demi sanırım

Ya benim eşim bu işi yapıyor anestezist. Öyle bişey olabilir mi o acıyı hissetse ölür insan kaç kat kesiliyor deri diyor. Dediğin gibi baskı dokunma çekiştirme falan hissediliyormuş. Sezeryana giderse benim ben de belden uyuşturmalı yapıcam olaya ve ortama hakim olmam lazım tamamen uyumak bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…