Valla doktorum bana en az 2 yasina kadar dogal besle bagisikligi iyi olsun dedigi icin yapmadiğim sey kalmadiHahahahaHayat kurtaran dokunuşlar
Pişmiyor yazdim farklı düzeltmiş. İçi yapış gibi oluyor. O yüzden pekmez kullanmıyorum. Balı 1 tarifte kullanıyorum sadece. Oda yulaf elma rendesi tarçın bal ceviz karistir kaşıkla yağlı kağıda koy fırında 10 dakika 180 derece. Tek onda.Öz ve pekmezin yapım aşamaları farklı olduğu için sanırım özler daha güvenilir. Pekmezi pişmeyecek şeylere koymak daha mantıklı bu durumda
Yok ya baya işe yarıyordu sanki. Ben yine alırım. Önce benimle doğum yapan arkadaşlara bir sorayım ne kadar gidiyordu ne yapıyordukBnde de kalir ama banyo sonrasi falan bi sekilde degerlendiririm diye düşünüyorum bakalim verimsiz bi alisveris oldu bu ortuler
Bak bu da cok mantikli bak gezmedeyken falan bi yerde alt acma ust bas degistirmede is görür. Cok da verimsiz sayilmaz simdi fiyata baktim da 1 paket 30 lusu 188 tl bn 60 li 145 e almisimAa hayir canim ben onlari cok seviyorum. Hastaneye saglik ocagina goturdugumde cantam da muhakkak bulundururdum yatirdiklarin da hemen bebegimin altina sererdim. Hic verimsiz olurlar mi onlar cok kullanisli
akıllı bıdık yaa yerim onuValla doktorum bana en az 2 yasina kadar dogal besle bagisikligi iyi olsun dedigi icin yapmadiğim sey kalmadiOğlum da anliyor ha bak.oglum bu senin bagirsaklarina vucuduna zarra verir arada ye falan dedigim de hemen dinliyor cani kiymetli sipanin
ucuzları da var kız 35-40 tl ye. altı üstü b*k bulaşacak o kadar para verilmezBak bu da cok mantikli bak gezmedeyken falan bi yerde alt acma ust bas degistirmede is görür. Cok da verimsiz sayilmaz simdi fiyata baktim da 1 paket 30 lusu 188 tl bn 60 li 145 e almisim
Ay cok kulanisli diye deneyimler geliyo pismanligim azaldiYok ya baya işe yarıyordu sanki. Ben yine alırım. Önce benimle doğum yapan arkadaşlara bir sorayım ne kadar gidiyordu ne yapıyordukama baya kullanılıyordu sanki.
Evet orda bi katakulliye geldim indirim zamaniydi gözüm kararmis sekerim cikmis heraldeucuzları da var kız 35-40 tl ye. altı üstü b*k bulaşacak o kadar para verilmez
baby me 10’lu Pofuduk Alt Değiştirme Örtüsü 60x60 cm - ebebek
baby me 10’lu Pofuduk Alt Değiştirme Örtüsü 60x60 cm uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ayy ben de sasirdim ne ara o kadar pahali olmuslar. Bazen insan alisveriste şasirtmaya geliyorEvet orda bi katakulliye geldim indirim zamaniydi gözüm kararmis sekerim cikmis heralde
Cahil ben şu bez olanlardan almistim yastikli falan. Sonra dogdu Allah im her taraf kaka gidiyor devamli onu yikamak zorundaydik. Eşim sagolsun gitmis ebebekte bu kullan atlari bulmustu da oyle gyzel rahat etmistimAy cok kulanisli diye deneyimler geliyo pismanligim azaldi
Tek kullanımlık olanlardan aldım valla dediğin gibi amaKızlar alt açma için tek kullanımlık örtüler uzun vadede masraflı gibi duruyor. Bu silinen yıkan örtüler var kullandınız mı nasıl? Hangisi daha kullanışlı olur?
Hem de cok pis gelmisimAyy ben de sasirdim ne ara o kadar pahali olmuslar. Bazen insan alisveriste şasirtmaya geliyor
Ay napiyo bu bebeler fiskirarark falan mi yapiyolarCahil ben şu bez olanlardan almistim yastikli falan. Sonra dogdu Allah im her taraf kaka gidiyor devamli onu yikamak zorundaydik. Eşim sagolsun gitmis ebebekte bu kullan atlari bulmustu da oyle gyzel rahat etmistim
Senin şekeri acilen kontrol altına almamız lazımEvet orda bi katakulliye geldim indirim zamaniydi gözüm kararmis sekerim cikmis heralde
Aynen yoksa yanlış seyler yapmaya devam edicemSenin şekeri acilen kontrol altına almamız lazım
Senin erkekti di miAy napiyo bu bebeler fiskirarark falan mi yapiyolardort bi yanini bezle cevirmek lazim
Canim sen bugun doktora gittin mi?Tek kullanımlık olanlardan aldım valla dediğin gibi ama
Yok canım yarın gideceğimCanim sen bugun doktora gittin mi?
Anladim canim. Leken vs yok demiYok canım yarın gideceğim
Yok çok şükür canımAnladim canim. Leken vs yok demi
Kiz o pipi ilk zamanlar ne zordu aniden fiskirtiyordu kendim bir kullah yapmistimSenin erkekti di mipipi külahını bi araştır