2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Öz ve pekmezin yapım aşamaları farklı olduğu için sanırım özler daha güvenilir. Pekmezi pişmeyecek şeylere koymak daha mantıklı bu durumda
Pişmiyor yazdim farklı düzeltmiş. İçi yapış gibi oluyor. O yüzden pekmez kullanmıyorum. Balı 1 tarifte kullanıyorum sadece. Oda yulaf elma rendesi tarçın bal ceviz karistir kaşıkla yağlı kağıda koy fırında 10 dakika 180 derece. Tek onda.

Bnde de kalir ama banyo sonrasi falan bi sekilde degerlendiririm diye düşünüyorum bakalim verimsiz bi alisveris oldu bu ortuler 😅
Yok ya baya işe yarıyordu sanki. Ben yine alırım. Önce benimle doğum yapan arkadaşlara bir sorayım ne kadar gidiyordu ne yapıyorduk :KK48: ama baya kullanılıyordu sanki.

Aa hayir canim ben onlari cok seviyorum. Hastaneye saglik ocagina goturdugumde cantam da muhakkak bulundururdum yatirdiklarin da hemen bebegimin altina sererdim. Hic verimsiz olurlar mi onlar cok kullanisli😁
Bak bu da cok mantikli bak gezmedeyken falan bi yerde alt acma ust bas degistirmede is görür. Cok da verimsiz sayilmaz simdi fiyata baktim da 1 paket 30 lusu 188 tl bn 60 li 145 e almisim 😅😅

Valla doktorum bana en az 2 yasina kadar dogal besle bagisikligi iyi olsun dedigi icin yapmadiğim sey kalmadi😂 Oğlum da anliyor ha bak.oglum bu senin bagirsaklarina vucuduna zarra verir arada ye falan dedigim de hemen dinliyor cani kiymetli sipanin😂
akıllı bıdık yaa yerim onu :KK70:

Bak bu da cok mantikli bak gezmedeyken falan bi yerde alt acma ust bas degistirmede is görür. Cok da verimsiz sayilmaz simdi fiyata baktim da 1 paket 30 lusu 188 tl bn 60 li 145 e almisim 😅😅
ucuzları da var kız 35-40 tl ye. altı üstü b*k bulaşacak o kadar para verilmez :KK70:

Ay cok kulanisli diye deneyimler geliyo pismanligim azaldi 😂😂
Cahil ben şu bez olanlardan almistim yastikli falan. Sonra dogdu Allah im her taraf kaka gidiyor devamli onu yikamak zorundaydik. Eşim sagolsun gitmis ebebekte bu kullan atlari bulmustu da oyle gyzel rahat etmistim😀

Kızlar alt açma için tek kullanımlık örtüler uzun vadede masraflı gibi duruyor. Bu silinen yıkan örtüler var kullandınız mı nasıl? Hangisi daha kullanışlı olur?🤭
Tek kullanımlık olanlardan aldım valla dediğin gibi ama 😊

Ayy ben de sasirdim ne ara o kadar pahali olmuslar. Bazen insan alisveriste şasirtmaya geliyor😀
Hem de cok pis gelmisim 😂
Cahil ben şu bez olanlardan almistim yastikli falan. Sonra dogdu Allah im her taraf kaka gidiyor devamli onu yikamak zorundaydik. Eşim sagolsun gitmis ebebekte bu kullan atlari bulmustu da oyle gyzel rahat etmistim😀
Ay napiyo bu bebeler fiskirarark falan mi yapiyolar 😅😅 dort bi yanini bezle cevirmek lazim

X