2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İlk zamanlar biraz farklı geliyor tadı, ama glutensiz bugdaysiz hayata geçeli 2 yıl olunca bana baya lezzetli geliyor normal kek tadını unuttum
Şeker yerine hurma kullanıyorum birde
ek gıdada denerim ben bunu
Tek kullanımlık adı diye bakma aslında baya kullanıyorsun batana kadar
aynen aynen tek kullanımda çöpe atacak kadar çıldırmadık henüz

Çok lezzetli duruyor ama pekmez pişirilince kanserojen oluyormuş onun yerine elma suyu konsantresi kullanın diyorlar, ek gıda için de aklınızda olsun
Zaten kekin içine pekmez koyunca güzel pişiyor benden demesi. Elma suyu konsantresi , dut özü, hurma özü daha çok kullanıyorsun en çok elma suyu konsatresi tabi. Genelde ben direk hurmayi ezdirip daha çok kek vs içinde kullanıyorum. Elma suyu konsantresini de muhallebi gibi şeylerde.
Bebeklerde güvenilir hepsi ek gıda donemiinde baya kullanılıyor zaten.

Öz ve pekmezin yapım aşamaları farklı olduğu için sanırım özler daha güvenilir. Pekmezi pişmeyecek şeylere koymak daha mantıklı bu durumda

Doğduktan sonra daha rahat edeceğim böyle bili olsa müdahale edemememktten korkuyor insan doğsun gözümün önünde olsun :))
Orasi oyle tabi icerde nasil oldugunu anca kontrolde gorebiliyoruz
Bnde bakar alirim en azindan dedigin gibi kullan at olup masraf yapmasin israfta oluyo oyle
benim gittiğim diyetisyen de aç karna sabah meyve yasak demişti direk fırlatıyormuş. ben de hep ara öğünlerde yemiştim kuruyemişle o zaman normal seviyede ilerliyor.
Ciddi mi ya bn her sabah demir den sonra bi yesil elma ceviz falan yiyorum

Butun dogum sekilleri kisiye gore, doktoruna gore her seye gore degisir ya. Yasayip gormeden bilemeyiz. Arkadaslarimin bana gore daha rahat gecmisti. Benim de çok sukur yine de iyiydi. O kadar icimizden bebek cikiyor canim tabi ki agrilar olacak zorlanmalar olacak.

Evet canım aynen.. Sağlık olsun da yeter ki

Kalori olayı değil aslında da hiç bilmiyorum canım. Ben zaten Türk kahvesi kırk yılda bir içerim. Filtre kahveciyim ben. 2 bardak içmiyorum zaten de.. Doktor öyle dedi işte.

bi şekilde çıkıyor bebekler işte ama insanları nasıl çıktığı çok ilgilendiriyor

Bu kullan at ortuler ilk yeni dogan doneminde cok gidiyor. Benim tecrubesizligim miydi artik ya da o zamanlar kakalari cok sivik aniden yapiyorlar ondan midir ama bir kac ay sonra pek gitmiyor. Oglumda cok az kirlenmeye baslamisti halen o donemden kalan.paketim var.

canım keçi boynuzu özünü bilmiyorum açıkçası. ama pekmez ve bal ın pişirilmesi zararlı o kesin. keçi boynuzuna bakalım bi araştıralım.
Pekmezin zararini gördüm de simdi keciboynuzu özüyle ilgili goremedim ama yapim asamalari farkliymis pekmez zaten kaynatilarak yapildigi icin tekrar isiya maruz kalinca zarari olurmus. Keciboynuzunda sıkınti yoktur heralde

Kızlar alt açma için tek kullanımlık örtüler uzun vadede masraflı gibi duruyor. Bu silinen yıkan örtüler var kullandınız mı nasıl? Hangisi daha kullanışlı olur?
canım ben kızımda kullandım her seferinde atmıyorsun kirlendikçe atıyorsun o yüzden çok gidiyor yine kullan at alt açma kullanırım diye düşünüyorum yıkamayla uğraşamam gibi

Bnde de kalir ama banyo sonrasi falan bi sekilde degerlendiririm diye düşünüyorum bakalim verimsiz bi alisveris oldu bu ortuler

Pekmezin zararini gördüm de simdi keciboynuzu özüyle ilgili goremedim ama yapim asamalari farkliymis pekmez zaten kaynatilarak yapildigi icin tekrar isiya maruz kalinca zarari olurmus. Keciboynuzunda sıkınti yoktur heralde
Evet canım ben de öyle düşündüm. Keçiboynuzu pekmezi değil de özü olan bence kullanılır pişirilerek.

Bnde de kalir ama banyo sonrasi falan bi sekilde degerlendiririm diye düşünüyorum bakalim verimsiz bi alisveris oldu bu ortuler
Aa hayir canim ben onlari cok seviyorum. Hastaneye saglik ocagina goturdugumde cantam da muhakkak bulundururdum yatirdiklarin da hemen bebegimin altina sererdim. Hic verimsiz olurlar mi onlar cok kullanisli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…