Tek kullanımlık adı diye bakma aslında baya kullanıyorsun batana kadarKızlar alt açma için tek kullanımlık örtüler uzun vadede masraflı gibi duruyor. Bu silinen yıkan örtüler var kullandınız mı nasıl? Hangisi daha kullanışlı olur?
ek gıdada denerim ben bunuİlk zamanlar biraz farklı geliyor tadı, ama glutensiz bugdaysiz hayata geçeli 2 yıl olunca bana baya lezzetli geliyornormal kek tadını unuttum
Şeker yerine hurma kullanıyorum birde
aynen aynen tek kullanımda çöpe atacak kadar çıldırmadık henüzTek kullanımlık adı diye bakma aslında baya kullanıyorsun batana kadar
Zaten kekin içine pekmez koyunca güzel pişiyor benden demesi. Elma suyu konsantresi , dut özü, hurma özü daha çok kullanıyorsun en çok elma suyu konsatresi tabi. Genelde ben direk hurmayi ezdirip daha çok kek vs içinde kullanıyorum. Elma suyu konsantresini de muhallebi gibi şeylerde.Çok lezzetli duruyor ama pekmez pişirilince kanserojen oluyormuş onun yerine elma suyu konsantresi kullanın diyorlar, ek gıda için de aklınızda olsun
Öz ve pekmezin yapım aşamaları farklı olduğu için sanırım özler daha güvenilir. Pekmezi pişmeyecek şeylere koymak daha mantıklı bu durumdaZaten kekin içine pekmez koyunca güzel pişiyor benden demesi. Elma suyu konsantresi , dut özü, hurma özü daha çok kullanıyorsun en çok elma suyu konsatresi tabi. Genelde ben direk hurmayi ezdirip daha çok kek vs içinde kullanıyorum. Elma suyu konsantresini de muhallebi gibi şeylerde.
Bebeklerde güvenilir hepsi ek gıda donemiinde baya kullanılıyor zaten.
Orasi oyle tabi icerde nasil oldugunu anca kontrolde gorebiliyoruzDoğduktan sonra daha rahat edeceğim böyle bili olsa müdahale edemememktten korkuyor insan doğsun gözümün önünde olsun :))
Bnde bakar alirim en azindan dedigin gibi kullan at olup masraf yapmasin israfta oluyo oylecanım tek kullanımlıklar kullanılır yani dursun almışsan zararı olmazama ben sürekli buna para dökmiyim diye sabit bi örtü alayım dedim. Bi paket 10 lu alıcam hastaneye falan koyarım dedim başka almam muhtemelen
Ciddi mi ya bn her sabah demir den sonra bi yesil elma ceviz falan yiyorumbenim gittiğim diyetisyen de aç karna sabah meyve yasak demişti direk fırlatıyormuş. ben de hep ara öğünlerde yemiştim kuruyemişle o zaman normal seviyede ilerliyor.
Butun dogum sekilleri kisiye gore, doktoruna gore her seye gore degisir ya. Yasayip gormeden bilemeyiz. Arkadaslarimin bana gore daha rahat gecmisti. Benim de çok sukur yine de iyiydi. O kadar icimizden bebek cikiyor canim tabi ki agrilar olacak zorlanmalar olacak.Normal demek ki
Geçen şubat annelerinde mi nerde biri ilk doğumunda yaşadığı sezeryanı anlatmış. Yok spinal tutmamışta bütün acıyı hissettim falan yazmış. Tabi insanlar da korkmuş doğal olarak. Böyle bişey yaşadıysan bile anlatmanın bi manası yok ki inandırıcı da gelmedi bana hadi gerçekten yaşadın milyonda bir olan bir şey için insanları neden geriyosun. Cidden enteresan
Evet canım aynen.. Sağlık olsun da yeter kiaynen öyle isteyerek de sezaryen olabilir, her annenin böyle bir hakkı var kimsenin de yargılamaya hakkı yok, önemli olan bebegin ve annenin saglıkla süreci tamamlaması, nedir bu bazılarındaki yarış merakı anlamıyorum, çocuk dogduktan sonra da boy kiloları karsılastırırlar.
canım filtre kahvenin kalorisi çok düşük ama kafeini yüksek maalesef. türk kahvesinin kafeini daha düşük, hatta kafeinsiz türk kahvesi de satılıyor. acaba türk kahvesi daha çok çarpıntı mı yapıyor oyuzden mi dedi bilemedim ben de
Pekmez yuksek ısida pismemeli diye ben hic koymadim canim. Onun yerine keciboynuzu unu keklerinde kullandim.Öz ve pekmezin yapım aşamaları farklı olduğu için sanırım özler daha güvenilir. Pekmezi pişmeyecek şeylere koymak daha mantıklı bu durumda
Kural 1 demir ilacından sonra en az 1,5 saat herhangi bir şey yenmezCiddi mi ya bn her sabah demir den sonra bi yesil elma ceviz falan yiyorum
keçiboynuzu unu tatlı mı oluyor canım ?Pekmez yuksek ısida pismemeli diye ben hic koymadim canim. Onun yerine keciboynuzu unu keklerinde kullandim.
bi şekilde çıkıyor bebekler işte ama insanları nasıl çıktığı çok ilgilendiriyorButun dogum sekilleri kisiye gore, doktoruna gore her seye gore degisir ya. Yasayip gormeden bilemeyiz. Arkadaslarimin bana gore daha rahat gecmisti. Benim de çok sukur yine de iyiydi. O kadar icimizden bebek cikiyor canim tabi ki agrilar olacak zorlanmalar olacak.
Bu kullan at ortuler ilk yeni dogan doneminde cok gidiyor. Benim tecrubesizligim miydi artik ya da o zamanlar kakalari cok sivik aniden yapiyorlar ondan midir ama bir kac ay sonra pek gitmiyor. Oglumda cok az kirlenmeye baslamisti halen o donemden kalan.paketim var.Ay ben bu ortuden aldim bi paket 3 luydu icinde 10 taneden toplam 30 tane vardi. 2 paket aldim niye 2 aldim bilmiyorum iade edim mi etmiuim mi kararsiz kaldim simdi duruyo icerdecok gider mi bu örtüler acaba bana biraz fazla geldi ama yine bilemedim
Evet canim tatli. Ben şuan halen oğluma aliyorum sutune karistiriyorum oyle icmeyi cok seviyor. Hatta o çikolatali sut bana yap diyor oyle saniyorkeçiboynuzu unu tatlı mı oluyor canım ?
Pekmezin zararini gördüm de simdi keciboynuzu özüyle ilgili goremedim ama yapim asamalari farkliymis pekmez zaten kaynatilarak yapildigi icin tekrar isiya maruz kalinca zarari olurmus. Keciboynuzunda sıkınti yoktur heraldecanım keçi boynuzu özünü bilmiyorum açıkçası. ama pekmez ve bal ın pişirilmesi zararlı o kesin. keçi boynuzuna bakalım bi araştıralım.
canım ben kızımda kullandım her seferinde atmıyorsun kirlendikçe atıyorsun o yüzden çok gidiyor yine kullan at alt açma kullanırım diye düşünüyorum yıkamayla uğraşamam gibiKızlar alt açma için tek kullanımlık örtüler uzun vadede masraflı gibi duruyor. Bu silinen yıkan örtüler var kullandınız mı nasıl? Hangisi daha kullanışlı olur?
Bnde de kalir ama banyo sonrasi falan bi sekilde degerlendiririm diye düşünüyorum bakalim verimsiz bi alisveris oldu bu ortulerBu kullan at ortuler ilk yeni dogan doneminde cok gidiyor. Benim tecrubesizligim miydi artik ya da o zamanlar kakalari cok sivik aniden yapiyorlar ondan midir ama bir kac ay sonra pek gitmiyor. Oglumda cok az kirlenmeye baslamisti halen o donemden kalan.paketim var.
Evet canım ben de öyle düşündüm. Keçiboynuzu pekmezi değil de özü olan bence kullanılır pişirilerek.Pekmezin zararini gördüm de simdi keciboynuzu özüyle ilgili goremedim ama yapim asamalari farkliymis pekmez zaten kaynatilarak yapildigi icin tekrar isiya maruz kalinca zarari olurmus. Keciboynuzunda sıkınti yoktur heralde
HahahahaEvet canim tatli. Ben şuan halen oğluma aliyorum sutune karistiriyorum oyle icmeyi cok seviyor. Hatta o çikolatali sut bana yap diyor oyle saniyor
Aa hayir canim ben onlari cok seviyorum. Hastaneye saglik ocagina goturdugumde cantam da muhakkak bulundururdum yatirdiklarin da hemen bebegimin altina sererdim. Hic verimsiz olurlar mi onlar cok kullanisliBnde de kalir ama banyo sonrasi falan bi sekilde degerlendiririm diye düşünüyorum bakalim verimsiz bi alisveris oldu bu ortuler
Cok iyi uyari yaKural 1 demir ilacından sonra en az 1,5 saat herhangi bir şey yenmez
Kural 2 sabah aç karna ilk öğününü meyveyle yaparsan kan şekerin fırlar