Hormonal canımKızlar aranızda ateş basması yaşayan var mı geceleri terleme falan
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım ya çok korkmuşsundur eminim, Allahım korusun bebeklerimizi, zamanında sağlıcakla gelsinler kucağımıza inşallahAllah birdaha yaşatmasın
Ne kadar sinirlenilse de yine de sormaktan geri kalınmiyor, birde bu sorunun bir level üstü sezeryan ne ki, biz çatır çatır normal dogurduk lafı. Ana dediğin o doğum sancısını çeker lafı.Biri bana sezeryan mi doğurcan normal mi diye sorunca sinirlenen bi ben miyim
Ben krem sürmeyi de unutuyorum surekliKızlar çatlaklar nasıllar ben valla dümdüz çatladım o kadar yağa rağmen gerçekten genetikmiş ki anneminde ilk bebişinde olmamış
27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüştü en son gittiğimde. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur muBenim plasentada onde ben de bazi donemler daha az hissediyorum Bas asagi donse hissedersin,baski yapar,baski sık idrara cikma var mi?
Ne demek canım ya ne kusuru, çok geçmiş olsun. Bendeki kasıktaki titreme hisside birdaha olmadı.Kuzum teşekkür ederim ben bu mesajını okudum ama yazamadım geçen hafta çok ağır bir şekilde grip atlattım yazmana halim yoktu hiç kusura bakma
Benim titreme zamanla batmaya döndü ben cumartesi doktora sordum hareketleri de azalmıştı çocukların dedi seninkiler sıkışmış ondan hareket edemiyorlar resmen iç içe geçmiş yavrularimo batma da baskıdan kaynakliymis
Çok teşekkürler tekrardan bilgilendirme için
İyi diyelim daha iyi olalım inşallahevimdeki minik virusmatik ortalıkta gezen tüm mikropları, bakterileri, virüsleri eve getirmezse daha iyi olacağım inşallah üçüzler iyiydi çok şükür cumartesi günü gördüm baya büyümüşler ve aşırı sıkışmışlar oldukları yerde erkekler 1200 gram kız 1300 gram olmuş çok şükür 1 kiloyu geçmişler şimdi diğer hedefimiz 1500gram sonra 2kg hedefleriz ama o kadar dururlar mi içeride bilemiyorum
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor? Kızce nasıl kontrole gittim mi yakın zamanda
Sezeryan mi normal doğum mu ikilemini konuşmuşsunuz bende çok uğradım o mobbinge çok gıcık birşey 12 saatten fazla sancı çektim ama olay yine bana patladı nasıl sezeryan alındım görseler ağlarlardı ama yine de kötü anne oldum bendeamaan ağzı olan konusuyo bende baya bir kisiyle tartistim bu konu yuzumden hatirlayinca bile sinir oldum
Ben bebegimi asagida hissettigim donemler bol bol dinleniyorum,cok fazla egilip kalkmiyorum,yukari cikiyor.Siz de biraz dinlenmeye calisin.27+4 deyim ama ultrasonda en baştan beri 2 hafta önde yani 29+4 oluyor ama bebeğim baş aşağı dönmüştü en son gittiğimde. Vajinamda çok baskı hissediyorum erken doğum yapmaktan korkuyorum. Randevum bir hafta sonra sizce sıkıntı olur mu
GünaydınGünaydın kızlar
Cahillik başa bela canım,cahile laf anlayamazsın o yüzden en güzeli ağzının payını vermekBanada soruyorlar çok saçma geliyor o soru banada o anı biz bilemeyizki hangi doğum şekli gerektiriyorsa o an öyle olmuyor mu ben mi yanlış düşünüyorum
Elvada kocacımKızım aramızda yatıyor
Canım ben de öyleyim ara ara bel ve sırt ağrılarım olsa da hala aktif olarak işlerimi yapabiliyorum. Ağırlaşmış hissetmiyorum. Sanırım 35 den sonra daha çok hissedeceğiz bunu.Hareket olayı da aynı şekilde daha az sıklıkla oluyor. Ama o da bu haftalarda normalmiş yerleri daralıyor, duruş pozisyonu vs hepsi etkiliyor.Kızlar bu ara agrılarım azaldı ve iyi hissedıyorum enerjik birde bebek agır gelıyordu o gecmıs gibi sanki ilginç bir his saskınım aslında artar diye dusunuyordum ama,Boyle bebek hareketleri artık daha net daha sert ama cok hızlı ve sık değil eskisi gibi bu hislerden sonra iyi hissetmek bebegin hareketinin daha net sert olması ama eskisine göre az sıklıkta olması beni korkuttu annelik kafayı yedirtiyor sanırım
Valla çok biliyorlarNe kadar sinirlenilse de yine de sormaktan geri kalınmiyor, birde bu sorunun bir level üstü sezeryan ne ki, biz çatır çatır normal dogurduk lafı. Ana dediğin o doğum sancısını çeker lafı.
Eşimin babaannesi kızıma hamileyken son aylarımda bana öyle demisti. Nasıl sinirlenmistim anlatamam.. cevap vermiştim ama tam olarak ne söylediğimi şuan hatırlamıyorum malesef, o cevabımdan sonra bir daha normal sezeryan konusunu açmadı. Herhalde geçen aylarda yine çocuk üzerinden laf sokmaya çalışmıştı bana konu neydi tam hatırlamıyorum ama şey demiştim sen 3 tane doğurmuşsun , benim kızımla 2 yılda ilgilendiğim kadar sen 3 çocuğunu evlendirene kadar ilgilenmedin. Sizi tanımasam dediklerine inanicam da bir şey söylerken öyle aynaya kendinize bakin demiştim
Etraf lafı hiç bitmez, muhatap olmak istemiyorsan duymazdan gelmek en doğrusu ha benim gibi içini kemiricekse de lafını söyle geç üzerinde durma hiç. Hiç kimsenin sözü bizden daha değerli değil canım
Ayy geçmiş olsun bu yıl hastalıkla bitti resmen. Küçük çocuğu olan kimse hastalıktan kurtulamadıİyi diyelim daha iyi olalım inşallahevimdeki minik virusmatik ortalıkta gezen tüm mikropları, bakterileri, virüsleri eve getirmezse daha iyi olacağım inşallah üçüzler iyiydi çok şükür cumartesi günü gördüm baya büyümüşler ve aşırı sıkışmışlar oldukları yerde erkekler 1200 gram kız 1300 gram olmuş çok şükür 1 kiloyu geçmişler şimdi diğer hedefimiz 1500gram sonra 2kg hedefleriz ama o kadar dururlar mi içeride bilemiyorum
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor? Kızce nasıl kontrole gittim mi yakın zamanda
Sezeryan mi normal doğum mu ikilemini konuşmuşsunuz bende çok uğradım o mobbinge çok gıcık birşey 12 saatten fazla sancı çektim ama olay yine bana patladı nasıl sezeryan alındım görseler ağlarlardı ama yine de kötü anne oldum bendeamaan ağzı olan konusuyo bende baya bir kisiyle tartistim bu konu yuzumden hatirlayinca bile sinir oldum
Ara ara bende de oluyor,enfeksiyon yoksa bazen gaz sıkışmasi da olabilir.Gerci gaz sıkışmasi batma seklinde olur mu bilemedim.Dün geceden beri sol kasığımda batma hissi var kızlar acıyor sankiAma bebiş sağa sağa tekmeliyor anlamadım
Ay sagol kuzum içimi rahatlattın eskisi gibi hızlı ve sık değil daha az sıklıktıkta ve daha belirgin oluyor eskiye gore hareketler bacak agrılarımda azaldı ve enerjik iyi hissedıyorum iyi hissettiğim için bir olumlu bir değişiklik bile ürkitebılıyor 20 sinde gidecegım doktoruma her sey saglıkla ilerler inşallah saglıkla kucagımıza alalım az kaldıCahillik başa bela canım,cahile laf anlayamazsın o yüzden en güzeli ağzının payını vermek
Elvada kocacım
Canım ben de öyleyim ara ara bel ve sırt ağrılarım olsa da hala aktif olarak işlerimi yapabiliyorum. Ağırlaşmış hissetmiyorum. Sanırım 35 den sonra daha çok hissedeceğiz bunu.Hareket olayı da aynı şekilde daha az sıklıkla oluyor. Ama o da bu haftalarda normalmiş yerleri daralıyor, duruş pozisyonu vs hepsi etkiliyor.
Valla çok biliyorlarBen de lafımı hiç esirgemem benim içimde durup canımı sıkacağına onun canı çıksın kafasındayım. Hem belki bı daha kimseye böyle saçma şeyler sormazlar diyorum.
Ayy geçmiş olsun bu yıl hastalıkla bitti resmen. Küçük çocuğu olan kimse hastalıktan kurtulamadıMaşallah büyümüş bebişler İlk doğum haberini senden bekliyoruz Ama sen yine de acele etme dayanabildiğin kadar dayan
Biz de iyiyiz canım şükür, düşe kalka yola devam bebişi cumartesi görcez bakalım ben de heyecanla bekliyorum
Sana bi daha bişey diyen olursa bak ben 3 tane doğurdum siz 1 taneyi zor doğurdunuz der geçersin
GunaydınnnGünaydın kızlar
Bazen bu batma hissi bnde de oluyo pek onemsemiyorum rahim geriliyodur belki baska bi belirti yasamayinca normal diyorum. Cok rahatsizlik veriyosa uzun da suruyosa dr una yaz icin rahat etsinDün geceden beri sol kasığımda batma hissi var kızlar acıyor sankiAma bebiş sağa sağa tekmeliyor anlamadım
evet canım diyetisyenim meyveyi kesinlikle tek başına tüketme mutlaka bir süt grubuyla tüket dedi. Meyve tek başına kan şekerini yükseltiyormuş . Günde 2 ara öğünüm var 1 i elma kefir diğeri yaban mersini yoğurt.Bnde pek et sevmem tavuk neyse de et ıiı ihhh yok gitmiyo kofte bile olsa fazla yiyemiyorum haftayi hep balik tavukla kapatiyorum. Yogurt belki dengeliyo olabilir bak simdi aklima geldi diger gunler hep yogurt yedim bugun yemedim yani snn söylediğin bisey vardi meyve +ceviz dengeleme icin iyi oluuo diye yogurt da oyle bi ozellik olabilir
Meyveyi genelde cevizle yiyodum ama calisirken surekli konusuyorum bogazima kacar diye yememistimevet canım diyetisyenim meyveyi kesinlikle tek başına tüketme mutlaka bir süt grubuyla tüket dedi. Meyve tek başına kan şekerini yükseltiyormuş . Günde 2 ara öğünüm var 1 i elma kefir diğeri yaban mersini yoğurt.