2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ara ara bende de oluyor,enfeksiyon yoksa bazen gaz sıkışmasi da olabilir.Gerci gaz sıkışmasi batma seklinde olur mu bilemedim.
Yok kuzum tam kasıkla bacağın birleşim yeri gibi gaz sancısı olduğunu sanmıyorum devam ederse ctsi Dr a sorucam bı enfeksiyon tarzı bişey olabilir belki
Korkma canım çok normal Biz evham yapıyoruz her şeye doğal olarak ama sorun değil bunlar. Bi de hamileliğimiz güzel aylara denk geldi, yaz aylarında olsak şuan çok daha farklı hissederdim eminim
Gunaydınnn

Bazen bu batma hissi bnde de oluyo pek onemsemiyorum rahim geriliyodur belki baska bi belirti yasamayinca normal diyorum. Cok rahatsizlik veriyosa uzun da suruyosa dr una yaz icin rahat etsin
Batma değil de acıyor gibi sızlıyor gibi benim Ctsi Dr a sorucam bi olmazsa idrar tahlili veririm canım

Günaydın kızlar ben bu şeker işinden hiç bişey anlamadım, her zaman ki kendime göre sağlıklı kahvaltımı yaptım sonuç hüsran isyaaan Ben nerede yanlış yapıyorum?
Kahvaltı menüm: 1 Kuru erik,2 çiğ fındık 2 çiğ kaju, dil peyniri,1 haşlanmış yumurta, iki dilim yeşil elmalı ve yarım kivili yoğurtlu yulaf.
1.saat sonuç: 138
erik kurusu ya da kayısı kurusundan mı acaba ama bir tane yiyorum aç karnına çünkü yemezsem de bağırsaklarım çalışmıyor, ay ne zor işmiş

Sezeryan da olsan seni oyle yadirgiyorlar kiHatta bebegin adi sezeryan bebegi kaliyorBence de sinir bozucu.
Ne yaparsan yap, her zaman laf söyleyip kendileri ile kıyaslayacaklar. Sezeryan olsan sen bir de normal doğumu gör diyecekler, normal olsan sezeryan daha ağır aman şöyle böyle diyenler olacak. Yani benim çevremde çok var bu cahil insanlardan, bebek ve doktorum neyi uygun görürse o olacak deyip kestirmek en iyisi

Evet gebelikte yapılabiliyormuş, ‘bilinen’ bir zararı yokmuş aşının ama riskli meslek gruplarında olanlar mutlaka olmalı diyor bikaç yerde ben de o grupta değilim aslında çok kararsız kaldım.
Yulaf canım. Diyette bana yulaf ilavesi yaptılar beyaz un ve türevleri çıkartıp. Aslında direk unu çıkarttım ben yulaf da ara öğünlerde yoğurt içine karıştırıp yiyorum
Ben de o şekilde tüketiyorum yulafı normalde ama internette bazı tariflerde un oluyor ya onlar için sormuştum, yulafı rondodan geçirip un yapsam belki olabilir deneyeyim :)

Valla ben hiç sinirlenmiyorum direk diyorum ki. Normali g… yemez sezaryen olacağım yine diyorum
Yaaa
Bana eğer fikir soran olursa normal doğum ile ilgili o zaman fikrimi söylüyorum, ama şuna da gıcık oluyorum biri normal doğum nasıldı diyor oradan baska biri atlıyor, yok öldüm bittim, şöyle kötü böyle berbat. İnsanları Korkutmakta doğru değil gerçi bunu sezeryan içinde söyleyenler var aman her neyse cahil insan çok,

Aynen canim ya ben hayatta kimsenin hayatina karismam kendi halimdeyimdir ve bana da karisilmasina laf sokulmasina oyle izin vermiyorum. Oğlumun kafasi buyuktu esimin ailesinin buyuk genetik doktor uygun gormedi dogum esnasinda zorlanirsan vakumla cekmek zorunda kaliriz bu da bir tehlike ama sen bilirsin dedi karar senin riske atmak istemedim. Komsum 2 3 gunluk dogum yapmisim bana diyo aa ne olacak benim ki dr buyuktu dogrdum ee nasil dogurdun vakumla cektiler zorla dogurdum dedi yani ben normal.istemem ragmen korktum ne yapayim Allah korusun zihinsel engele bile neden oluyormus. Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin insallah. Burda herkes bebegi icin en guzelinin olmasi çabasi icinde

Senin şeker çok agresif ya.

Bak ben kahvaltıda 2 dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Ezine peyniri
10 tane siyah zeytin
3 yemek kaşığı tahin±1 çay kaşığı bal yedim

1. Saat 100
2. Saat 89 çıktı

Ki senin yediklerin bana göre daha iyi bence

Ben olsam yarın ki kahvaltıdan elma ve kuru eriği çıkarıp bi de öyle denerim. Onları ara öğüne atarak dene. Aç karna hızlı yükseltiyor olabilir. Kahvaltı da erik yerine filtre kahve iç o da bağırsaklarını çalıştırır.

Doktor her zaman anne ve bebeğin iyiliği için hareket eder, bence en iyisini yapmışsın vakumla alakalı çok hikayeler var. Bunu bile bile doğuma girsen, o stresle nasil doguracaktin ki zaten

Banada soruyorlar çok saçma geliyor o soru banada o anı biz bilemeyizki hangi doğum şekli gerektiriyorsa o an öyle olmuyor mu ben mi yanlış düşünüyorum
Yok kuzum sen doğru biliyorsun, tamamen bu bebeğin isteği ile alakalı bence. Canı nasıl gelmek isterse öyle diyorum ben. Doğuran benim dert milletin anlamıyorum

Ay benim de gecen hafta sag kasigim bildigin ara ara ağriyordu 1 gun surdu.Biraz endiselendim ama gecti.
Normal demek ki
Geçen şubat annelerinde mi nerde biri ilk doğumunda yaşadığı sezeryanı anlatmış. Yok spinal tutmamışta bütün acıyı hissettim falan yazmış. Tabi insanlar da korkmuş doğal olarak. Böyle bişey yaşadıysan bile anlatmanın bi manası yok ki inandırıcı da gelmedi bana hadi gerçekten yaşadın milyonda bir olan bir şey için insanları neden geriyosun. Cidden enteresan

Hic bir şey olmaz canım Allah'ın izniyle, kilosu boyu fazla doğar, bu da sıkıntı değil bence maşallah kuzuya

Bazı insanlar başkalarının acısından, korkusundan haz alıyor, nefret ediyorum. Hamile kadın zaten korkuları var, bir de sen neden üstüne tuz, biber oluyorsun. Ama bence kimsenin abarttığı kadar yok, ben doğurduysam herkes doğurur.

Biri bişey desinde ağzının payını vereyim diye bekliyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…