2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim annemin çatısı çok darmış. Tabi o zaman sezeryan gibi bı seçenek yok beni vakumla çekmişler. Keşke sezeryan seçeneği olsaymışta canım annem o acıyı çekmeseymiş

Deisa bence de kuru erik kaynaklı olabilir, belki onu kahvaltının sonuna alabilirsin, yumurta ya da yulafla başlayabilirsin kahvaltıya
minseo canım filtre kahvede kafein oranı biraz yüksek diğer kahvelere göre
günde 200 mg kafeini aşmamamız gerekiyormuş. gün içinde başka bir kahve çeşidi ya da çay tüketmiyorsa belki olabilir sütle seyreltip

Maalesef. Millet olarak her şeyin olumsuz kısmına odaklıyız.
Biri bişey desinde ağzının payını vereyim diye bekliyorum bazen
Hormonlar da tetikliyor Ama bazıları da hakediyor.

Hmm o zaman ya yarım fincan içmek ya da başka bi kahve ile değiştirmek mantıklı olur

evet bu dönemde olumsuz hikayelere kulaklarımızı tıkamamız gerek ama bazen istemeden görüyoruz duyuyoruz.
ben bu dogumumu normal dogum olsun istiyorum, doktorlar artık adına doğal dogum diyorlar. youtube den gebelik ve dogum egitimleri dinliyorum. pilatese başlamıstım tekrar, şimdi pilates topu da aldım onunla da egzersizlere başlayacagım. eğitimlerde genellikle söylenen şey, dogum zaten fizyolojik bir süreç, vucudun seni yönlendiriyor, ne zamanki korkularına yenik düşersen ozaman süreç olumsuz ilerlemeye başlıyor. ilk dogumumdan kalan korkularımı yenmeye calısıyorum ben de, meditasyonla filan rahatlamaya calısacagım. bizim grubumuz bu konuda dikkatli zaten, birbirimize olumlu rahatlatıcı mesajlar verelim, hepimiz icin süreçlerimiz kolaylıkla geçsin inşallah

Maalesef. Millet olarak her şeyin olumsuz kısmına odaklıyız.

Hormonlar da tetikliyor Ama bazıları da hakediyor.
Hakediyorlar valla ben kimsenin ne yaptığına karışmıyorsam onlarda bana karışıp sormasınlar valla geçen arkadaşın mevlidine gitmiştim Bi arkadaşı şey dedi ben dedi bilerek sezeryan olsun istedim normal olup orayı genişletmem asla dedi ileriside önemli benim için dedi tövbe estağfurullah dedim

Daydream_ minseo yok kızlar zaten kahve bende anksiyete yapıyor bıraktım ama diğer dediklerinizi yapayım, eriği bir çıkartayım sonra sona ekleyeyim elmayı da çıkarayım, her gün bişeyi menüden çıkarıp bulacağım artık oynamalarla. Sağolun.

Dr.a sorucam kuzu kaçıncı haftada yapılıyor bilmiyorum hiç dönmemiş olursa denerim.
39.haftada bile ebe destegiyle dönen bebekler var, onlar biliyorlarmış nasıl döndürülebileceğini. ama merak etme inşallah gerek kalmayacaktır çoğu bebek dönüyor zaten

Aynen öyle her doğum her bebek kendine özel. Zaten öyle olmasa yüzlerce doğum hikayesi olur muydu? En güzeli akışına bırakarak vücudumuza güvenmek. Doğum şekli ne olursa olsun kadın vücudu bir mucize ve her şekilde mucizeler yaratıyor. Yeter ki bedenimize bebeğimize güvenelim
39.haftada bile ebe destegiyle dönen bebekler var, onlar biliyorlarmış nasıl döndürülebileceğini. ama merak etme inşallah gerek kalmayacaktır çoğu bebek dönüyor zaten
Evet bunu da duymuştum. İnşallah akıllı bizim bebekler dönerler diye tahmin ediyorum

Ay Allah'ım bi de bu var evet ayyyy normal yapma genişlerrrrr Annem 2 zorlu doğum yapmış, ne genişlemesi be aynı duruyor diyo Vajina elastik bi organ doğumdan bı süre sonra eski formunu alıyormuş

Bende de durum aynı bebeğim en başından beri iki hafta önde gidiyor,bende 26+4 üm normalde ama ultrasonda 28+4 oluyorum ölçümlerde.Bebeğim iki aydır makat geliş pozisyonunda doktor sorun olmaz bazılarının doğuma kadar böyle kalabiliyor hatta doğum anında bile dönebiliyor demişti.inanılmaz bir baskı oluşuyor vajinada bilirim.Ama içini ferah tut bi sorun olmuyor

al işte saçmalık. düşüncelerini kendine saklasaymış keşke. bazıları bu kulaktan dolma bilgileri baskasına satmaya bayılıyor

Yatıyorum canım dinleniyorum düne göre daha iyiyim canım
Çok geçmiş olsun canım Daha da iyi olursun inşallah
Daha önce araştırmıştık ama bir türlü bulamadık canım o tarz bir yer. En çok proteine dikkat ediyorum. Et, tavuk severim zaten. Onlardan almaya çalışıyorum. Zaten normalde de yiyordum yani. Sebze ile benim de aram az :) ama oğlan da olunca yine de haftada 2-3 yiyoruz en az sebze ve bakliyat olarak. Pazar günleri pazara çıkıp 2 çeşit falan yemek yapıyorduk bir süredir. Hafta içi yemek için yani. Son zamanlarda hafta sonları hep işimiz oluyor. Çocuğa oda yapmak, evin badanası, alınacak şeyler vs. Evde duramadık. Dursak da yemekle ilgilenemedik. Düzenin biri aksadı mı her şey aksıyor. Hafta sonu ev ile ilgilenmeyince tüm hafta kalıyor işler. Bu arada da ben iyice ağırlaşacağım. İnşallah hepimiz kolaylıkla altından kalkarız işlerin. Hele de 2 çocukla.. Allah kolaylığını versin bize :)
Benim oğlum hep 3 hafta önden gitmişti. Ben sezaryen ile doğum yaptım ama nişanım gelmişti. Hafif kanama falan başlamıştı. Muhtemelen bir kaç güne doğacaktı zaten ama gelişimi o kadar erken gitmesine rağmen 38+3'de hala karnımdaydı Doktor gelişimin birebir doğum ile alakalı olmadığını söylemişti. Öyle olsa hiç 4,5 kiloya falan ulaşamaz bebekler. O zaman iri bebeklerin hep erken doğması lazım ama öyle olmuyor. Karın çevresini boyunu vs ölçüp ortalama bir değer söylüyor doktorlar sonuçta. Doktorunuza sorun. İçinizi rahatlatacaktır bence. Dinlenmeniz gerekiyorsa da dinlenirsiniz, ama panik yapmak asıl kötü etkiler. Güzel düşünelim güzel olacak

Maşallah canım İnşallah eenn geç zamanda :) sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiciğini Şöyle 2.200 - 2.500 falan olsalar keşkee.. Ohh miisss..
Hastalıklardan dolayı da çok geçmiş ollsuunn Uzak olsuunn..
Dün geceden beri sol kasığımda batma hissi var kızlar acıyor sanki Ama bebiş sağa sağa tekmeliyor anlamadım
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?

Ay Allah'ım bi de bu var evet ayyyy normal yapma genişlerrrrr Annem 2 zorlu doğum yapmış, ne genişlemesi be aynı duruyor diyo Vajina elastik bi organ doğumdan bı süre sonra eski formunu alıyormuş
Zırvalıyor bazıları işte. Şaka gibiler yaaa

Çok teşekkür ederim canım inşallah

Ben de normal istiyorum pardon doğal doğum olmuş adı tamamen kafada biter, bence sen yapabilirsin, bebeğin ve sen çok güzel bir iş çıkaracaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…