2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay inşallah geçerler bide bişey sorucam bebeğin gelişimi 27 haftalıkken 28 haftalık dedi doktorbu bi sorun mu siz tecrübelsiniz
Canim bildiğim kadarıyla 2 haftaya kadar önden gitmesi bir sorun oluşturmuyor, 3 haftadan itibaren araştırılması gerekiyor. 1 hafta önde olması normal endiselenmene gerek yok, zaten birsey görse doktorun da yorum yapardı

Evet canım senin dikkat etmende fayda var dişini sık 2 ay daha inşallah geçecek bu günlerde

Evet canım senin dikkat etmende fayda var dişini sık 2 ay daha inşallah geçecek bu günlerde
Sıkıyorum mecbur bi soz var bilir misiniz malim araya gidene kadar midem araya gitsin derler bn tam tersi midem araya gidene kadar malım araya gitsin derim. O yuzden zorlansam da iradeliyim zaten cogu gitti azi kaldi dedigin gibi.

Bizim bu içtiğimiz takviyeler sekeri etkiliyo mu acaba ya. Aksam 1.saat tokluk 124 2. Saat 115 cikti. Diger gunlerden baya farkli. Bi de aksam bi dilim tam tahil ekmek salcali kabak patlican li sebze yedim salatalik havuç domates kıvırcikli salata yedim bu yukseltir mi yoksa..

Bunlarda diger günler. Yani az düşmüş sanki sadece 1 le 2. Saatler arasi sadece su ictim

Eklentiler

• 20221212_203010.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 41

Ben de daha önce takviyeleri kullandığım ve kullanmadığım zamanları kıyaslamıştım. Ama pek farklı gelmedi bana. Yani 2 gün takviye almadım normal aralıkta çıktı. 2 gün takviye aldım, biraz yüksek çıktı. Bir sonraki gün yine takviye almadım, bir önceki gün gibi benzer çıktı

Bu akşam küçük bir patates haşlama yedim, inşallah çok çıkarmaz

Yediklerinin içinde yükseltecek bi
havuç var aslında o da salatanın içinde o kadar etki etmez canım takviye ne içiyorsun ki ben içiyorum ama beni etkilemiyor Ben bu akşam makarna yedim 2. Saat 100 çıktı

Canim ben ilkini normal yaptim (demeyi bile sevmiyorum, vajinal falan diyorum cogu zaman ama konusma diline artik boyle gecmis). Tamamen doktoruma biraktim. Bebegim sagliklica dogsun dogum sekilde hic onemi yok. Hep bu sekilde dusundum. Sroranlar salak salak soruyor istebence sinir bozucu haklisin...

Bir de Savas kszanmis edasi ile normal diye cevap veren kadinlar var

Evet canım oraya yolun düşerse mutlaka yanına gideceğim önümüzdeki sene bir aksilik olmaZsa gitmeyi de düşünüyoruz. Gerçekten çok kişinin duasını aldı. Adam Osmanlı döneminden kalma lokman hekimler gibi

Bizim insanımızın kafa yapısı değişik işliyor maalesef canım daha doğurmadan aslında mobbing yapmaya başlıyorlar

O zaman takviyeler pek 9nemli degil olcumlerde. Yediklerim yapiyo yada bnim vucut dengesiz bi kac gun daha bakayim ne olacak. Bende gecen haslama patates yedim yanlislikla ve yuksek çıktı bugun patatesleri sectim ayirdim ic8nden onun sekeri gecer mi yemek suyuna o kadar da degildir ya

Yediklerinin içinde yükseltecek bi
havuç var aslında o da salatanın içinde o kadar etki etmez canım takviye ne içiyorsun ki ben içiyorum ama beni etkilemiyor Ben bu akşam makarna yedim 2. Saat 100 çıktı
Aynen havuc haslanip yenirse yukseltirmis. Yani pregnomarin omega 3 ve d vitamini ictim yyemkten 2 saat once Rande Test etmis takviye kaynakli olmasi düşük olasilik. Bn makarna yesem demekki firlayacak seker

Aynen havuc haslanip yenirse yukseltirmis. Yani pregnomarin omega 3 ve d vitamini ictim yyemkten 2 saat once Rande Test etmis takviye kaynakli olmasi düşük olasilik. Bn makarna yesem demekki firlayacak seker
Valla insan ne yiceğini şaşırıyor ya Bi de hepimize farklı yiyecekler farklı etki ediyor. Ben mesela geçen patates yemeği yedim yanında bol yoğurtla normal çıktı ama ekmek, hamur işi direk fırlatıyor benimkini de

Yuksek degil aslinda,ilk saat iyi ikinci saat biraz daha dusuk olsa daha iyi.Bence takviyeler etkilemiyordur,yine de bilenler yazarlar.

Bana sormalarında bir sakınca ben şöyle yap böyle yap diyenlere sinir oluyorum. Ben araştırıyorum okuyorum kendim istediğim gibi canım ne isterse onu yaparım. Özellikle ilk doğumu yapanları yönlendirmeyi seviyorlar. Benim 2.olduğu için tecrübeli olduğumu biliyorlar. O yüzde. Sıkıntı yok ama dediğim gibi sadece gebelikte değil hayatımın her bir nebzesinde bana şunu şöyle yap bunu böyle yap diye yönlendiren herkesten nefret ediyorum. Annem babam bile yönlendirmez bilirler ki ben mantığındaki kullanırım dış etkenlerin ne haddine değil mi ama. Kimseye alış vermem kimseden de akıl almak istemem. O güzel zeki akılları Kendilerinde kalsın mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…