- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Bende de varisler arttı. Bir de bende hep ben çıkıyor, hafif kabarık. Göbeğimde, üst bacaklarımda.. Oğluma hamileyken de acayip artmıştı. Yine başladı :/ Zaten normalde de çok benli bir insanım. Kara kara sardılar beniKızlar bugün bir şey farkettim. Duştan çıkmıştım dizimin arkasına bi baktım damarlarım mosmor olmuş. Yani nasıl desem varis gibi. Ne zaman oldu bu bilmiyorum yeni farkettim. Sizde oluştu mu hiç varis?
Çok geçmiş olsun canım ay çok korktum.. şükür olsun iyiymişsiniz Bugün nasılsın? Yolunda değil mi her şey??Kızlar bugün 27+4 üm öğlen 2 de lavaboya girdim tuvaletimi yaptım kabız değilim gayet rahat yaptım afedersiniz peşinden çişimde geldi lavabom bitti tam kalkarken kan damlası düştü wcye bende peçeteyle sildim oda ne kan bildiğin bütün peçete kan oldu aklım çıktı. Apar topar özele acile gittik. Doğumhaneye çıkardılar beni çok korktuk eşimde ağladı bende ağladım o dakikalar bana zulümdü. Doktor hemen alttan muayene yaptı açılman yok kanamada yok dedi mantar dedi direk hemen nst ye bağladılar sancı da çıkmadı. Daha sonra kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon mu var acaba diye bakıldı oda temiz çıktı. Ama hala çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Ne olur dua edin banada bebeğim sağlıklı olsun rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar. Sağlık ocağında 2 gün önce de bakılmış tı o zaman da temiz çıkmıştı sonuçlarım. Doktor mantar dedi ondanda kanaman olabilir dedi bu ilaçları verdi. Trivag 3 fitil. Fito krem. Travazol krem. Funit 100 mg 4 kapsul. Ultrason da muayene etti daha sonra bebeğim çok şükür iyi rahim ağzıda iyi ama hala korkuyorum çok ağladım korkudan
Ben de bazen az hissediyorum. Geçen tüm gün azıcık pıtı pıtı yaptı. Eve gidince bir o yana bir bu yana yattım. Konuştuk dürttüm.. Nafile.. Az bir şeyler hissettim. Ertesi gün daha iyiydi şükür. Mesela tam tersi dün de gece 12den sonra coştu.. Maşallah diyeyim. Gece 12-1 onun saatleri galiba.. hep o aralar bir şeyler hissediyorum uyanıksam. Uyanıyor galiba o araKızlar 2-3 gündür bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum,benim plasentam önde Dr her hareketini hissedemeyebilirsin demişti. Acaba baş aşağı mı döndü. Dik pozisyonda daha az hissediyorum çünkü.