Günaydın kızlar nasılsınız?
Dün yine sertleşme toplanma var diye yazdım doktoruma gel bakalım dedi 26+3 ama 26+5 ile uyumlu dedi. Boy 35 cm/ 1000 kg dedi beben biraz uzun ve iri olacak ama korkulacak bişi yok merak etme beslenmesine baktı o da gayet iyi dedi. Kalp atımları normal. Benim içerden yarım cm açıklığım var hala aynı duruyor dedi. Ama yine üst dinlen bol su iç magnezyum kullan dedi. Rahim ağzı uzunluğum 45 mm olmuş. Acil bşr sıkıntı yok ama açıklığın olduğu için her hafta kontrol edeceğim artık dedi açıklı ölçeceğim dedi. Çünkü ağırlaştılça baskı da olabiliyormuş.
Bir de 3 gündür hareketlerinde çok azalma bşr tamam günde 5/6 defa hissediyorum ama onun öncesinde resmen akşama kadar tepinirdi içimde sabahları vuruşlarıyka uyanırdım şimdi sabahları pıt pıt oluyor tek tük hissediyorum. Dünde dedim bebek hareketlerinde azalma var diye 5/6 defa hareket ediyorsa bir sıkıntı yoktur dedi zaten bebekte de sıkıntı çıkmadı.
İşte ne bileyim kendi kendimi strese sokuyorum herhalde. Hep bişey olacak diyorum kaybetme korkusu yaşıyorum. Napıcam bilmiyorum