Ben de yarın sabah tartılcam bakalım göbüş baya büyüdü bence en az 1 kilo almışımdır24+1 itibariyle 67.5 kilo olmuşum66 ile başlayıp 4 kilo vermiştim. Şimdi tık tık artıyor mübarek
Yaparlar direk ebeni bul canımMerhababende 20+2 yim yarın detaylı ultrasonum var benimde. Aşı için benide arayamadılar haftaiçi direk sağlık ocağına gitsem yaparlar mı acaba
Karbonhidrat şeker ağırlıklı besleniyorsan hızlı acıkabilirsin, ama yine de bi kan şekerini kontrol ettir canımBen hiç doymuyorum 2 saatte bir açlık hissi geliyor normal mi
Ben de yarın sabah tartılcam bakalım göbüş baya büyüdü bence en az 1 kilo almışımdır
Bende yaşamıştım çok ağrılı bişey sağ elimle hiç bişey tutamiyordum gece kolum elim uyusuyordu bilegimde' parmak koklerime kadar ağrıyordu doktora gittim benimki orta dereceli karpal tünel çıktı ama.malesefe krem falan fayda etmiyor ben denizde kuma.gomdum.sicak sıcak bide bilekten olan kola takılan şeyi taktım o ağrısını alıyor sürekli takılı kalsın yoksa gece uyutmuyor seninki muhtemelen hafif siddetlinsuan çünkü uyuşma dışı iannilmaz bı ağrısıda var sıcak tut bilekliği al eczaneden o guzelKızlar sanırım karpal tünel sendromu denen şeyi yaşıyorum. Sol kolumda avcumda ve parmaklarım uyuşma hissi oluyor anlık. Bu durumu yaşayan oldu mu?
24+3 an itibariyle ben de 66,5 kg olmuşum yani 54 kg ile başladığım sanki benim ikiz bebeklerim var24+1 itibariyle 67.5 kilo olmuşum66 ile başlayıp 4 kilo vermiştim. Şimdi tık tık artıyor mübarek
Geçmiş olsun canım benim. Diyetle düzene girer merak etmeSelam kızlar,
Nur topu gibi gebelik şekerim cıktıaçken 92 cıktı 75lik glikoz sütununu içtim bir güzel 1 saat sonra 234 cıktı değerim 2 saat sonrayı ölçmeye gerek görmediler neyse artık ya yapacak bir şey yok diyetim eksikti diyet yaparım üstüne ama galiba benim baya yüksek ilaç verir mi acaba
Benim de bebek yukari ciktigi zaman midemde yanma oluyor,asagilarda oldugu zaman yanma olmuyor.Kızlar mideniz yanıyor mu? Cayır cayır yanıyor benim ne çok şikayetim oldu bugün. Affedersiniz ama sanki ağzımın içine kadar kusmuk tadı geliyor sanki midem baskı mı yapıyor yemek borusuna öyle Gibi sanki. Şimdi sodanın içine limon şıktım biraz inşallah iyi gelir
Benim ilk kizimda da cikmisti,diyetle kontrol altina alindi.Bence cok cok yuksek degil,doyetle kontrol altina alinir gibi.Selam kızlar,
Nur topu gibi gebelik şekerim cıktıaçken 92 cıktı 75lik glikoz sütununu içtim bir güzel 1 saat sonra 234 cıktı değerim 2 saat sonrayı ölçmeye gerek görmediler neyse artık ya yapacak bir şey yok diyetim eksikti diyet yaparım üstüne ama galiba benim baya yüksek ilaç verir mi acaba
Çok hızlı büyümeye başladılarAlmışsındır canım, artık bebek-suyu-plasenta-rahim derken sadece biz kilo almıyoruz. Ben de şişmedim henüz, top gibi bir göbeğim var
Çok geçmiş olsun canım belirtin var mıydı peki hiçSelam kızlar,
Mustelanin yenidogan sampuanini halen kullanıyoruz biz. Birde masaj yağını çok kullandım. Onun dışında pişik kremini doktorumuz kullandırma yerine kantaron yağı kullandık. Setin dışında mustelanin göğüs balmı ve soğuk kremi de favorimdir çok kullandim.Kızlar selamlar, herkes iyidir umarım. Malum kasım geldi indirim ayı :) Acaba Mustelanın yeni doğanlar için olan setinden alıp kullanıp memnun kalan tecrübeli anneler var mıdır?
Benim de yeni yeni başladı canım 2 3 gündür senin dediğin gibi ileri derecede değil henüz bileklik annemde vardı alıp takayım bari benim de uyuşukluk hissi oluyor henüz ağrı yok umarım olmazBende yaşamıştım çok ağrılı bişey sağ elimle hiç bişey tutamiyordum gece kolum elim uyusuyordu bilegimde' parmak koklerime kadar ağrıyordu doktora gittim benimki orta dereceli karpal tünel çıktı ama.malesefe krem falan fayda etmiyor ben denizde kuma.gomdum.sicak sıcak bide bilekten olan kola takılan şeyi taktım o ağrısını alıyor sürekli takılı kalsın yoksa gece uyutmuyor seninki muhtemelen hafif siddetlinsuan çünkü uyuşma dışı iannilmaz bı ağrısıda var sıcak tut bilekliği al eczaneden o guzel
Canım ben de bebek yukardayken yaşıyorum bunu bebekler mideye baskı yapınca mide kapakçığı açılıp mide asidi yemek borumuza kaçıyormuş o da yanma yapıyor. Sanırım büyüdükçe daha çok yaşayacağız bu sorunuKızlar mideniz yanıyor mu? Cayır cayır yanıyor benim ne çok şikayetim oldu bugün. Affedersiniz ama sanki ağzımın içine kadar kusmuk tadı geliyor sanki midem baskı mı yapıyor yemek borusuna öyle Gibi sanki. Şimdi sodanın içine limon şıktım biraz inşallah iyi gelir
Boşveeer kilo almayı en çok sen hakettin o kadar kusmadan sonra24+3 an itibariyle ben de 66,5 kg olmuşum yani 54 kg ile başladığım sanki benim ikiz bebeklerim var
Ben kızımda emzik kullanmadim hiç. Ama avent in almıştım ne olur ne olmaz diye ama hiç kullanmadık. Biberon olarakta avent kullandım sadece diğer markaları bilmiyorum ama emzikte ilk aylarda damaksız olmalı ona dikkat etmek gerekiyor.Kızlar emzik , biberon bakiyorum ama tavsiye edebileceğiniz bir model var mi philips için?
Kız toparlamasti ama bugün yeniden burun akması vs başladı bakalım duzelebilecek miyizAllah kolaylık versin, hastalıklar gitsin bi daha gelmesin