2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gunaydin
Kizlar iyisiniz insallah Ben de durumlar iyi sukur. Oglum cok hareketli masallah. Cok mutlu oluyorum hareket ettikce. Yalniz ciddi bir toplantida koca bir tekme atinca ister istemez birden oldugunda irkiliyorum bazen de guluyorum. Insanlar anlam veremiyor tabii ben bol giydigim icin gebeyim demesem hafif kg oldim zannediyorlar. Bu arada 60tayim. Ve bugun 5 ay bitti hedefime ulastim. Simdiki hedefim belirlemedim. Kac almak saglikli ay ay bi bakicam...

Çok tatlı değil mi o tekmeler Ben de yarın 24 e giriyorum ve hala 6. aya gireceğime inanamıyorum, ay olarak söyleyince çok fazla gibi geliyor. Çok hızlı geçmiyor mu hamilelik şimdiden bugünleri özleyeceğimi hissetmeye başladım.Bu arada benim de hamile olduğumu inandıramadığım kişiler oluyor, bol salaş giydiğim için dışardan dikkat çekmiyor göbek ben de o zaman açıp göbeğimi gösteriyorum

Denemedim ama lahana yapraklari da gogus yaralarına iyi geliyor diye okumuştum. Ben lansinoh krem kullanmistim onu da silmeye gerek olmuyordu

Kesinlikle eveeettt sizin durum da cok tatli ama sizin 6 bitiyor... Soyle degil mi?

Eklentiler

• IMG-20221001-WA0013.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 53
Ben bebişe alacağım her şeyi istediğim marka ve rengine kadar yazdığım bir liste yaptım, aslında kendim için yapmıştım ama şimdi arkdaşlar aileler soruyor ne allalım diye, o listeyi birşeyler almak isteyenlere atmak ayıp mı olur sizce?

Günaydın kızlar bu sabah aşırı mide bulantım var acaba bu bebek saçlanınca bulantı başlar şehir efsanesi doğru mu?

ya ben bu hafta olaylarını anlamadım, düz mantık 6x4=24 hafta 6 dolmuş oluyor ama bazı kaynaklarda da 5 aylık hamilesiniz diyor ben de o yüzden 28 e kadar 6 ayın içindeyim deme kararı aldım
Off benimde sürekli kafalm karışık haftalık hesap daha güzel Eşim çok aceleci her gün soruyor 5. Ay bittimi diye yeterrrrr dedim

Yok canım bence bazılarını hediye gibi alıp eleyebilirsin. Zaten alıcaklar istediğin şey olsun.

Çok teşekkürler ben de aynı fikirdeyim

Çok keyifli sayılmam kaygılarım çok yoğun ama fiziksel belirtilerim yok şükür, ilaç etkisini gösterecek inşallah canım. Zor bir süreç geçirdim zamanla motivasyonum artar inşallah

lavenderbrown merhaba nasıl gecti işleminiz bu haftalarda serklaj olan bir arkdasım var onunla konusmustuk bir problemm yasamamıs ilk 3 gün hafif kanaması olmus işlemden sonra gayet normalmıs zaten oluyormus , yalnızca enfeksiyon kapmamaya cok dikkat etmiş tek lavobo kullanmıs günde 2 iç camasırı değiştirmiş , çamasırlarını ütülemiş daha sonra bir sıkıntı cekmeden bebeklerini almıs kucagına sende saglıkla alırsın inşallah

Yok canım niye ayıp olsun neticede soruyorlar hem onlara kolaylık olur, hem de senin istediğin bir şeyi almış olurlar içlerinden seçerek. Liste işi dünyanın en rahat işi valla ben de hep liste üzerinden gittim. Annemler, kayınvalidem falan sorduğunda hep ordan açıp bakıyorum ne vardı ne yoktu diye :) Çok az eksiğim kaldı benim de hedefim 30 a kadar onları da tamamlayıp hastane çantamı yapmak

Çok keyifli sayılmam kaygılarım çok yoğun ama fiziksel belirtilerim yok şükür, ilaç etkisini gösterecek inşallah canım. Zor bir süreç geçirdim zamanla motivasyonum artar inşallah
Zamanla daha iyi olacaksın canım buna da şükür. Öncesinde bu problemler bu kadar yoğun muydu yoksa hamilelikte mi pik yaptı ? İlaçları birden bırakmakta sanırım bu tarz etkilere sebep oluyormuş sen de hamile kalınca birden bıraktıysan o da tetiklemiş olabilir

ya ben bu hafta olaylarını anlamadım, düz mantık 6x4=24 hafta 6 dolmuş oluyor ama bazı kaynaklarda da 5 aylık hamilesiniz diyor ben de o yüzden 28 e kadar 6 ayın içindeyim deme kararı aldım
ben ay olarak hesaplamıyorum valla ay olarak hesaplayınca hamilelik 9 ay değil 10 ay oluyor şuan 20+5 teyim mesela 5 aylık deyince iyi 4 ay kaldı doğuma diyorlar. Ama daha 5 ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…