- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
Yardım almana çok sevindim canım.Merhaba size göre kısa bana göre cok uzun zor geçen 10 günün sonunda psikiyatrist uzmanım la yolumuza devam ediyoruz. Redepra ve lustral e başladım. İlaç kullanmak istemezdim ama yoğun anksiyete bozukluğundan dolayı 2 kilo verdim ve rutinlerim uykularım aksamıştı. Neler yapıyorsunuz
Çok teşekkür ederim inşallah canımİnşallah en kısa sürede atlatırsın canım ilaçların iyi gelir belki bu süreçte
Evet doktorum anne ruh sağlığı konusunda yzman o da bu süreçte yanımda inşallah cok tesekkurlerYardım almana çok sevindim canım.
İnşaAllah yakın zamanda bu durumdan kurtulursun
İlaç almasan durum daha kötüye gidebilirdi belki bu durumu kafana takma kendini rahatlatmaya çalış. Yoluda yarıladık artık Allahın izniyle bebişlerimize kavuşmaya az kaldı
Ben bi arkadaşımdan geçenlerde şöyle bişey duydum. 2 tane çocuğu var ilkinde bu durumdan çok çekmiş ve doktoru, emzirdikten hemen sonra göğüs ucunua terramycin sür üstünü minik bi poşetle kapat tekrar emzireceğin zamanda güzelce yıka emzir demiş.Kızlar az önce araştırırken bir ürün öğrendim belki tecrübeli anneler biliyordur. Biliyorsunuz doğum sonrası göğüs ucu hassasiyeti oluyormuş ve bazıları çatlağa dönüşerek çekilmez bir hal alıyor. Araştırmalarıma göre kilit nokta memeyi ıslak ve havasız bırakmamak, emzirdikten sonra memenin ıslaklığını alarak uygun bir nemlendirici ile nemlendirmek ve iç çamaşırı ile temas ettirmemek. Bunun için delikli hava alabilen kalkanlar var onlar da kullanışlıymış baya. Ama bir de böyle bir ürün var göğüs ucunun sürekli nemli kalmasını sağlıyor ve memnuniyet oranı çok yüksek. Ürün içeriği de göğüs ucu kremlerinde kullanılan lanolin maddesi ile aynı aslında yoğun nemlendirme sağlayan doğal bir madde. Bana çok mantıklı bir ürün geldi sizle de paylaşmak istedim.
Canım teramisin krem bebeğin ağzına girmeye uygun bi krem değil , göğüs kremleri doğal içerikli oluyor. Ne kadar yıkasan da kalıntı kalabilir cilt emiyor neticede ve Teramisin bildiğimiz kortizonlu bir krem, eğer sonrasında emzireceksem ben o riski almazdım. He göğsün parçalanmıştır artık emziremiyorsundur o zaman kullanırsın mecbur bu tarz kremleri ama onun haricinde biraz sıkıntı gibi. Hele poşet kapamak nedirBen bi arkadaşımdan geçenlerde şöyle bişey duydum. 2 tane çocuğu var ilkinde bu durumdan çok çekmiş ve doktoru, emzirdikten hemen sonra göğüs ucunua terramycin sür üstünü minik bi poşetle kapat tekrar emzireceğin zamanda güzelce yıka emzir demiş.
2 günde göğüs ucu iyileşmiş ve hep bunu yapmış. 2.çocuk olduğunda da bunu ilk günden beri uyguladım hiç sıkıntı yaşamadım dedi.
Lakin benim kafama oraya poşeti kapatmak ne kadar sağlıklı olur sorusu geldi
Hiç endişe etme canım her şey yoluna girecek. Dualarım seninle. Erkenden farkedilmesi çok iyi olmuş. İnşallah ikizlerini sağlıkla kucağına alacaksın.sevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
Valla duyunca ben de çok şaşırdım ne alaka diye kremlerden çok anlamıyorum o yüzden hadi onu geçtim poşete anlam veremedim şok oldumCanım teramisin krem bebeğin ağzına girmeye uygun bi krem değil , göğüs kremleri doğal içerikli oluyor. Ne kadar yıkasan da kalıntı kalabilir cilt emiyor neticede ve Teramisin bildiğimiz kortizonlu bir krem, eğer sonrasında emzireceksem ben o riski almazdım. He göğsün parçalanmıştır artık emziremiyorsundur o zaman kullanırsın mecbur bu tarz kremleri ama onun haricinde biraz sıkıntı gibi. Hele poşet kapamak nedirBu arada kantaron, hindistan cevizi yağı vb. yağların da sürülmesi önerilmiyor bebeğin ağzıyla temas edeceği için sıkıntılıymış aklınızda olsun. Bir de garmastan pomat krem çok beğeniliyor ağır yaralarda iyi geliyormuş onun içeriği emzirmeye uyumlu.
İlk oğlumda cok işe yaradı gene alacağımKızlar bu alınmalı mı?
Hiç merak etme arkadaşım böyle cok sağlıklı bir doğum yaptı.sevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
Evet canım aynıymışız bana pentide ki S modeller bilemçok bol oluyor 7-8 aylıkken bakmak daha mantıklıBende senin gibiyim canım xs ya da s giyiyorum ne kadar kilo alacağımıda bilmiyorum. Diyet yaptığım için fazla kilo alamıyorum 48de takılı kaldımm beden bakıyorum şimdi ama bu seferde çok mu büyük olur diye düşünüyorum. Şimdilik biraz daha ötelemeye karar verdim kiloma göre hareket edicem
Takip etmek lazım ürünleri indirime stoklu koyuyorlar oyuzden çabuk tükeniyorBende haftaya Almanya ya gideceğim. Oradan alayım diyordum ama burası daha ucuz. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum :) Bende takipteyim. Alacağım hemen.
Kullandıgınız ilaçlar sizi rahatlatacaktır ek olarak psikiyatristininde onayıyla psikoterapi ilede desteklemenız faydalı olur tedavinizi, ilaçlar ilk 15 gün yan etki yapabılır alısma süreci iyi olacagım derken dahada kötü hissedebılırsınız ama sakın ilaçlarınızı bırakmayın 15 gun sonra inanılmaz bir rahatlatma hissedeeceksiniz cok gecmiş olsunMerhaba size göre kısa bana göre cok uzun zor geçen 10 günün sonunda psikiyatrist uzmanım la yolumuza devam ediyoruz. Redepra ve lustral e başladım. İlaç kullanmak istemezdim ama yoğun anksiyete bozukluğundan dolayı 2 kilo verdim ve rutinlerim uykularım aksamıştı. Neler yapıyorsunuz
Selam kızlar, evimde büyük bir tadilat var ben geçici bir yerde kalıyorum, her gün şantiye usta uğraşıyorum bir iki ay sonra tekrar evime taşınacağım , o koca göbekle nasıl olcak benim bu taşınmalarım bilmiyorum düşününce kalbim sıkışıyor panikten o yüzden hiç düşünmüyorum olacak elbet bir şekildeBu koşturmacada birşeyler araştırıyorum vakit buldukça ama çok zor tabi. Hemen girip tavsiyelerinize bakıyorum not alıyorum, indirim haberleri verenlere de teşekkürler çok iyi oluyor. Özellikle minseo sayende gecelikten, kreme hep ekledim listeme tavsiyelerini çok teşekkürler
lavenderbrown sana da acil şifalar, içini ferah tut eminim bu önlem sayesinde sonrasında rahatça geçireceksin gebeliğini
Teşekkürler umarım sizinki gibi kolayca geçer benim de. Ben de annem, eşim ve temizlikçi abladan her türlü yardımı alacağım ve benim için birisinden yardım istemek o kadar zor ki isteyene kadar kendim yaparım atılırım herşeye neyse halledeceğiz bir şekilde :)Merhaba, Allah kolaylık versin hiç kafanıza takmayın. Ben 8 aylık hamileyken taşınmıştım. Hem toplanmak hem yerleşmek gerçekten kolay olmuştu. Yerleşirken 2 gün bir hanım yardıma gelmişti, eşim yardım etmişti vs. Daha detaylı kafanıza göre doğumdan sonra yaparsınız inşallah
Ben de evime tasinali 1 ay oldu halen dogal gaz gelmedi. insaati yeni bitmis evimizin ve aylardir soz de dogal gaz gelecek. Ben de hic bir yere gitmek istemiyorum. Ne annemlere ne de kayinvalidemlere. Hamile halimle baska yere gitme dusuncesi baya strese sokuyor beni canim epey sikkin. Aksa da isler o kadar gec isliyor ki hic anlamadim asiri gicik olmus durumdayim.Selam kızlar, evimde büyük bir tadilat var ben geçici bir yerde kalıyorum, her gün şantiye usta uğraşıyorum bir iki ay sonra tekrar evime taşınacağım , o koca göbekle nasıl olcak benim bu taşınmalarım bilmiyorum düşününce kalbim sıkışıyor panikten o yüzden hiç düşünmüyorum olacak elbet bir şekildeBu koşturmacada birşeyler araştırıyorum vakit buldukça ama çok zor tabi. Hemen girip tavsiyelerinize bakıyorum not alıyorum, indirim haberleri verenlere de teşekkürler çok iyi oluyor. Özellikle minseo sayende gecelikten, kreme hep ekledim listeme tavsiyelerini çok teşekkürler
lavenderbrown sana da acil şifalar, içini ferah tut eminim bu önlem sayesinde sonrasında rahatça geçireceksin gebeliğini
Ben kizimda gumus kalkan almistim,inanilmaz memnun kaldim,gogus ucum hic yara olmadi,onu da arastirmanizi tavsiye ederim.Sanki daha dogal gibi.Kızlar az önce araştırırken bir ürün öğrendim belki tecrübeli anneler biliyordur. Biliyorsunuz doğum sonrası göğüs ucu hassasiyeti oluyormuş ve bazıları çatlağa dönüşerek çekilmez bir hal alıyor. Araştırmalarıma göre kilit nokta memeyi ıslak ve havasız bırakmamak, emzirdikten sonra memenin ıslaklığını alarak uygun bir nemlendirici ile nemlendirmek ve iç çamaşırı ile temas ettirmemek. Bunun için delikli hava alabilen kalkanlar var onlar da kullanışlıymış baya. Ama bir de böyle bir ürün var göğüs ucunun sürekli nemli kalmasını sağlıyor ve memnuniyet oranı çok yüksek. Ürün içeriği de göğüs ucu kremlerinde kullanılan lanolin maddesi ile aynı aslında yoğun nemlendirme sağlayan doğal bir madde. Bana çok mantıklı bir ürün geldi sizle de paylaşmak istedim.
Kolay gelsin canım son haftalarına denk gelmemiş en azındanSelam kızlar, evimde büyük bir tadilat var ben geçici bir yerde kalıyorum, her gün şantiye usta uğraşıyorum bir iki ay sonra tekrar evime taşınacağım , o koca göbekle nasıl olcak benim bu taşınmalarım bilmiyorum düşününce kalbim sıkışıyor panikten o yüzden hiç düşünmüyorum olacak elbet bir şekildeBu koşturmacada birşeyler araştırıyorum vakit buldukça ama çok zor tabi. Hemen girip tavsiyelerinize bakıyorum not alıyorum, indirim haberleri verenlere de teşekkürler çok iyi oluyor. Özellikle minseo sayende gecelikten, kreme hep ekledim listeme tavsiyelerini çok teşekkürler
Biliyorum canım gümüş kalkanı. Onun tamamen göğsü kapatma olayı beni düşündürüyor, olumsuz sonuç alan da çok olmuş mantar vs. Balmumu tamamen doğal olduğu ve nemlendirme özelliği de olduğu için faydalı olabilir gibi. Kalkan olarakta delikli hava alanlardan almayı planlıyorum bakalım kullandıkça anlayacağız iyi mi kötü müBen kizimda gumus kalkan almistim,inanilmaz memnun kaldim,gogus ucum hic yara olmadi,onu da arastirmanizi tavsiye ederim.Sanki daha dogal gibi.
Çok iyi anlıyorum, hayırlı olsun eviniz, doğalgaz benim yaşadığım yerde de yok, klima ve nobo ile ısınma durumunu çözeceğiz. Evet insanın evi gibisi yok, zaten hayatımızda şu an çok fazla değişken şey var evin de değişmesi stres yapıyor gerçekten ama neyse ki acil durum için iyi ki var anneniz ve kaynvalideniz öyle düşünün ben uzakta yaşıyorum ailelerden o da ayrı zorluk inanın :)Ben de evime tasinali 1 ay oldu halen dogal gaz gelmedi. insaati yeni bitmis evimizin ve aylardir soz de dogal gaz gelecek. Ben de hic bir yere gitmek istemiyorum. Ne annemlere ne de kayinvalidemlere. Hamile halimle baska yere gitme dusuncesi baya strese sokuyor beni canim epey sikkin. Aksa da isler o kadar gec isliyor ki hic anlamadim asiri gicik olmus durumdayim.