TebriklerKizlar 8+4 teyiz.Sabahlari bazen miğde bulantısı oluyor gün içinde bazen öğürme oluyor.İlk zamanlar tiksinme vardı biraz şimdi onlarda yok.Migde bulantım yok denecek kadar az.ilk gebelikte kızımda çok kusmadim ama mutfak kokusu migdemi bulandırıyordu.Tiksinmede oluyordu ama kaçıncı haftada unuttum.Acaba sizin ikinci gebelikte az bulantıyla mi geçirdiniz.ilk gebelikte aynı cinsiyet olan anneler var mı
Bir kizim var,bulantilarim altinci haftada baslayip 17-18. Haftalara kadar surmustu,yine hamileyim ve yine kizim olacak insallah,tum her sey ayni,hatta tiksindigim seyler bile ayni,ilk kizimda da ilk et ve bulgurdan tiksinmistim bunda da ayni.Doktor cinsiyeti soylemeden kiz demistim o kadar her sey benzerdi ki.Ama tabi herkeste ayni olacak diye bir sey yokKizlar 8+4 teyiz.Sabahlari bazen miğde bulantısı oluyor gün içinde bazen öğürme oluyor.İlk zamanlar tiksinme vardı biraz şimdi onlarda yok.Migde bulantım yok denecek kadar az.ilk gebelikte kızımda çok kusmadim ama mutfak kokusu migdemi bulandırıyordu.Tiksinmede oluyordu ama kaçıncı haftada unuttum.Acaba sizin ikinci gebelikte az bulantıyla mi geçirdiniz.ilk gebelikte aynı cinsiyet olan anneler var mı
Ilk hamileligimde mide bulantim yok denecek kadar azdı, ikincide yogun yaşadim kusma yoktu ama sürekli ağzımda kötü bir tat kussam rahatliycam gibi, kokulara karşı aşırı hassasiyet vardi mutfaktaki kokular ve sabun şampuan kolonya kokusuna dayanamiyordum oyuzden kız herhalde diye düşündüm ama ikincisi de erkek. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKizlar 8+4 teyiz.Sabahlari bazen miğde bulantısı oluyor gün içinde bazen öğürme oluyor.İlk zamanlar tiksinme vardı biraz şimdi onlarda yok.Migde bulantım yok denecek kadar az.ilk gebelikte kızımda çok kusmadim ama mutfak kokusu migdemi bulandırıyordu.Tiksinmede oluyordu ama kaçıncı haftada unuttum.Acaba sizin ikinci gebelikte az bulantıyla mi geçirdiniz.ilk gebelikte aynı cinsiyet olan anneler var mı
Sizin 3. hamilelik mi. Benim ikinci hamilelik. Bir.oğlum var bu bebegim de erkek.Kiz cocuk.duygusunu da tatmak istedigim icin şimdiden acaba 3. yu yapabilir miyim diye dusunuyorumDaha bu bebek doğmadan 3. dusunmem de ayri bir tuaflik
Bu ara da cocuklarinizin aralarinda kac yas var.
Yaa cok guzel masallah ne guzel buyumusler bu 3. size daha kolay olur. Ben de eger dusunursem tabi en fazla 3 yas aralarinda dusunurum de bakalim bu saglicakla kucagimiza alalim da zaman ne gosterecekCanım, Allah herkese tattırsın bu duyguyu neden düşünmeyeceksin tabiki isteyebilirsin. Ben de 2. Hamileliğimde erkek duygusu tatmak istedim, bu kız olursa üzüleceğim anlamına gelmez. Erkeğin de kızın da yeri ayrı. Gönlünden geçiyorsa çok ara vermeden düşünebilirsin
30 ay var ikisinin arası. Biri 10 biri 7 buçuk yaşında Allah’ın izniyle
Merhaba canım iyiyim rahim ağzı uzunluğum 39 mm olmuş ama doktorum çok iyi bir değer dedi haftasına göre. Açılmama baktı yine aynı değişmemiş dedi. 16 kasıma yine randevu verdi o zaman da aynıysa demekki yapıyla alakası vardır korkulacak bişi yoktur dedi. Yine de dinlen ayakta durma fazla yürüme falan dedi. Progestan ve magnezyuma da devam. Bakalım inşallah şu 30.haftama kadar geleyim de ondan sonra 32/34/36 inşalalh bu haftalarımı da görmek nasip olsun hepimize Kızlar.Leedong merhaba nasılsınız nasıl oldunuz , aklıma geldınız bir an dua ettim size , merak ettim sizi daha iyisinizdir inşallah
evet uygundu gerçekten çok tatlış şeyler aldımmmTarihe not: bugün ilk alışverişimizi yaptım, 23+4rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
Kız annelerine not: lemabella adlı sitede güzel bir indirim var. Bugün sonmuş
Hastane çıkışı içindeki penye battaniyeye ek kalın bir peluş battaniye mutlaka olmalı. Ben Adana'dayım ve ilk doğumum da Mart'ta olmuştu. Gömlekle gezilecek havaları. İki battaniyeye sarıp bir de çorap giydirdi hemşire üşümesin diye. Pazen kumaş alıp diktirebilirsiniz ben öyle yapmıştım ve sonra çok işime yaradı evde de.Kızlar benim de doğum yapan annelere bir sorum olacak. Bebek doğduğunda ameliyathanede kundaklanıp getiriliyor odaya, kundak için nasıl bir ürün almak gerekli hastane için? Müslin çok ince kalır gibi. Pazen battaniyeler var daha mı kullanışlı olur sizce?
Tamamen kapatmıyor ama çok yakına konumlanmış dedi doktor. Bakalım hayırlısı .)Sizin tamamen mi kapliyordu rahim ağzını? Benim de 12.haftalarda plasenta alt yerlesimli demisti perinatalog, 21.haftadaki detaylıda yukarı çıkmıştı. İnşallah çıkar 28e kadar düzelebilir diyorlar bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor genellikle
Ben şahsi fikrimi söylüyorum ilk çocuğumda da öyle yapmıştım şimdide öyle yapmayı düşünüyorum. Bez stoğu yapma çünkü çocuktan çocuğa durum değişiyor. Bana 1 numara bi paket al kullanamazsın demişlerdi hemen büyüyor falan ama benim çocuğum o kadar kakalı bir çocuktu ki günde 20 kakalı bez atıyordum. 1 numaradan yaklaşık 10 paket falan bitirdim 15 güne. Marka işine gelince de ben sleppy ile başlamıştım çocuk biraz büyüyünce çiş geçmeye başladığı için molfixe geçtim bir süre sonra oda geçirmeye başlayınca primaya geçtim ve orda final verdim. Benim mantığım şuydu bez çocuğun üzerinde ne kadar duruyor. Bezin çocuğumun üzerinde durma süresi uzadıkça kaliteyi yükselttim ki pişik vs olmasın diye. Şimdide aynı mantıkla ilerlemek istiyorum. Sleppy zaten marka olarak geliştirdi kendini ve kullanan çoğu kişi memnun bakalım pişik vs olmaz ise yine aynı ilerleyceğim. Ucuzdan pahalıya :)kızlar daha önce bebek bezi kullanan var mı hangi markayı önerirsiniz? yenidoğan için kaç numara kaç paket almak gerekir ortalama
2 paket 80 li molfix pure&soft aldım başka stok yapmayacağım memnuniyet durumuna göre ilerleyeceğimkızlar daha önce bebek bezi kullanan var mı hangi markayı önerirsiniz? yenidoğan için kaç numara kaç paket almak gerekir ortalama
peluş koyucam canım bi tane de orta kalınlıkta koyayım dedim işte penye ve müslinler çok ince geldi, pazen daha mantıklı gibiHastane çıkışı içindeki penye battaniyeye ek kalın bir peluş battaniye mutlaka olmalı. Ben Adana'dayım ve ilk doğumum da Mart'ta olmuştu. Gömlekle gezilecek havaları. İki battaniyeye sarıp bir de çorap giydirdi hemşire üşümesin diye. Pazen kumaş alıp diktirebilirsiniz ben öyle yapmıştım ve sonra çok işime yaradı evde de.
Tarihe not: bugün ilk alışverişimizi yaptım, 23+4rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
Kız annelerine not: lemabella adlı sitede güzel bir indirim var. Bugün sonmuş
Ben de aldım 3 paketSevgili anneler,
Hepsiburada da Rossmann alışverişinde 100tl ye 30tl indirim var. Babydream markasının pudra kokulu kirli bebek bezi torbaları var. Islak mendil gibi dış ambalajı. İçinde 100 adet var. 35 tl gibi birşeydi sanırım indirimli hali. Benim gibi özel koku tutan çöp kovası almayacak ve poşet sıkıntısı çekecekler için ideal ürün. Kokusu çok güzelmiş ve baya tutuyormuş. Yorumları okuyunca hemen aldım. Bir bakın bence…