2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
istanbulda yaşayıp detaylı ultrason yaptıran yada randevu alan var mı acaba? hangi doktordan aldınız?

Ben.ilk dogumumda 1 tane lohusa aldim sade gyzel bir seydi sonra normal sabahlikli penye pijama takimi. Valla o beli yumusak guzel lastikliden olduktan sonra sezeryan da olsan normal.pijama takimi rahat oluyor. Hatta ben en cok normal pijama takimi kullandim.

Ben de yüksek bel alıcam 2 tane pijama, geceliğim de penye çok rahat uzun kollu onu da doğum sonrası giyerim sonra pijamaya geçerim diye düşündüm ama kokoş olan setlerden almaktan vazgeçtim

Ben de karar veremiyorum hiç link paylaşabilir misin fikir açısından

Bir sıkıntı olmaz canım Allah’ın izniyle bizler hep doktorlarımızın takipleri altındayız tıp ilerlemiş eskiye nazaran çok ama çok iyiyiz şuan.

Ben de karar veremiyorum hiç link paylaşabilir misin fikir açısından
doğumdan sonra giyerim dediğim gecelik bu canım ben 101 tl ye almıştım

elbise bunu aldım

pijamaları daha almadım ama bu beji almak istiyorum

diğer beğendiklerim de bunlar

Fotoğraf çekimi için Cossy by Aqua ya da MagicForm a bakabilirsiniz ama tabi fiyatlar oldukça yüksek. Hays kalitesi tartışılmaz ama fotoğraf çekimi için değilde, evde hastanede giymek için mükemmel.

Kapı süsü yaptırmak isteyenler için instagramda atolyesell var. Mutlaka göz atın.

Cossy by aqua da gerçekten şık gecelikler var ama ciddi anlamda pahalı 1 kere giyeceğim bir ürüne o kadar para vermektense ben elbise aldım en azından her zaman değerlendirebileceğim bir parça ama illa gecelik isteyenler için de güzel seçenekler var o markada. Hays da taş gibi denilen cinsten valla iyi ki almışım o zaman indirimde diyorum o kadar kaliteli duruyor ki

Sağlıkla giy

Magicform’un Boyner’de çok beğendiğim bir gecelik-sabahlık takımı olmuştu. Fiyat 800 civarı. Tabi Eylül ayındaydı bu fiyat, çok beğenmiştim. Doğuma yakın tekrar yoklamayı düşünüyorum inşallah

Ben de lohusa takımları çok pahalı diye trendyoldan iki tane önü düğmeli pijama takımı aldım. gecelik hala almadım çok pahalı diye elim gitmiyo indirimde yakalamaya calisacagim.

Daha önce anne olmuş arkadaşlar elektrikli sağma makinesi ihtiyaç mi yoksa manuel yeterli mi? Şuanda Philips aventinki çok iyi indirimde hepsiburadada, çok kararsız kaldım alıp almamakta. Gereksiz bir harcama da yapmak istemiyorum.

Pembe olanı mı yeşil olanı mı? Model isimlerini unuttum şimdi :)

Canım ben ilk doğumda ihtiyaç duymadım. İşe de geç başladım, süt saklama ya da biberon durumları olmadı. Bir iki meme reddi yaşamış ve elimle sağınca ikinci doğumda lazım olur belki diye philips avent aldım, manuel olanlardan. O da fazla sütü sağdım bir kaç kez, tazyikli gelince bebek ememiyordu çünkü.

Emzirme süreci başlayınca bunu daha iyi tecrübe edersin ama kullanmayacağın bir şeyi şu aşamada almaktansa lüzumuna göre alabilirsin diyeceğim ama malum ekonomik durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…