Ben avent kullandım ama cam değildi. 120 lik uzun süre idare etti başka bir biberon almadık. .6.ay ek.gida döneminde suluk aldık, eski biberon başlığını 6 ay ile değiştirip onu da ıhlamur -ayran biberonu gibi kullandım yeterli oldu.
Süt saklama poşeti ilk zamanlar kullanılıyor. Günlük max 10 tane diyebiliriz. Göğüsler terbiye olana kadar kullandım ben. Bazı günler Kız güzel emdi memeyi tam boşalttı o zamanlar poşet sayısı 3-4 kullanıldı bazen boşaltamadı sayi arttı. Stok yapmaktansa bitince almak bence mantıklı Ben öyle yapmıştım şimdi de kızdan 50lik poşet var yedek almayacağım bitince alacağım.
Gümüş kapak bende çok feci alerjik reaksiyon ve mantar yaptı mesela. İlk zamanlar göğüsler terbiye olmadığı için sızıntı şeklinde sürekli süt akması oluyor. Gümüş kapakta göğüse tam yapistigi için süt kapakla göğüs arasında kalıp mantar enfeksiyonu ve alerjik reaksiyon geliştirdi. Gümüş kapak kuru göğüste etkili olabilir ama ilk zamanlar malesef sürekli gogusten damla sızıntı şeklinde süt aktığı için hep nemli buda hava almayınca farklı şeyler ortaya çıkartıyor. Olmazsa olmaz bir şey değil kiminde süreci olumsuz etkileyen bir şey. Bırakın memeler hava alsın