2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok canım ağda falan yapmadım. Acaba bu ara çok yoruldum ayakta kaldım ondan olabilirmi ya. Danışıcam canım

Daha önceki gebeliğimde olmuştu benim, ama daha siyah, sizinki kırmızı mor gibi. Bir yere vurmuş olmanız daha mümkün. Kan sulandırıcılar da yapıyor bazen maalesef

Daha önceki gebeliğimde olmuştu benim, ama daha siyah, sizinki kırmızı mor gibi. Bir yere vurmuş olmanız daha mümkün. Kan sulandırıcılar da yapıyor bazen maalesef
Biyere çarpmadığıma eminim çünkü akşam böyle birşey yoktu sabah uyandığımda gördüm. Coraspin kullanıyorum olabilir

Biyere çarpmadığıma eminim çünkü akşam böyle birşey yoktu sabah uyandığımda gördüm. Coraspin kullanıyorum olabilir

Bir yere vurulduğunda, yeşil-sarı renklere dönerek iyileşiyor. Eğer trombosit düşüklüğü ise, rengi solarak geçer. Burdan da anlayabilirsin, geçmiş olsun

Gebelikte olabiliyor diye biliyorum ama yasamadim. Doktora sormak garanti olur. Buyurse Bbska yerde olursa gidin bence... Her yerinizi ara ara kontrol edin bakalim anlasilir...

Gebelikte olabiliyor diye biliyorum ama yasamadim. Doktora sormak garanti olur. Buyurse Bbska yerde olursa gidin bence... Her yerinizi ara ara kontrol edin bakalim anlasilir...
Öyle yapacağım bakalım inşallah geçer

Ay Ben sarkacak diye iskence ettim sonra olacak gibi degil saldim gitti cidden yara olmamasi icin ilk hafta ciplak gezmek lazim

Kizlar slm pendik viaportta karaca yeni outlet magaza açılmış fiyatlar cok iui düşmüş jumbo bicak seti 5 li 300 tl civariydi karaca tost makinesi 300 tl falan yakin olanlar bi bakınsın. Bebek tek kalan nevresim takimi aldim bebege 150 tl ydi. Tekstil de var.

Kizlar 8+4 teyiz.Sabahlari bazen miğde bulantısı oluyor gün içinde bazen öğürme oluyor.İlk zamanlar tiksinme vardı biraz şimdi onlarda yok.Migde bulantım yok denecek kadar az.ilk gebelikte kızımda çok kusmadim ama mutfak kokusu migdemi bulandırıyordu.Tiksinmede oluyordu ama kaçıncı haftada unuttum.Acaba sizin ikinci gebelikte az bulantıyla mi geçirdiniz.ilk gebelikte aynı cinsiyet olan anneler var mı

Canım iyi iki yaşına kadar kullanmışsın bana genelde 6 ay dediler. Bende kullanır mıyım 2 ye kadar acaba
Hadi ya 6 ay mi ben evin icin de hic kullanmadim. Bebek arabama takip 6 aya kadar kullandim. Ama oto koltugu olarak baya bir sure kullanilir cunku içinde sadece oturuyor ayaklar falan asagida tum beden girmiyor ki.

Hayırlı olsun gebeliğiniz her gebeliğin kendine has özellikleri oluyor; bazen fazla bulantı bazen az..bu şekilde ilerleyebilir. Kendi tecrübemden bahsetmem gerekirse, ilk gebeliğim kızdı ve öğrendiğim gün başladı bulantılar ta ki doğurana diyebilirim. İkinci gebelik erkekti ve nispeten geç başlayıp erken bitti. Şimdi yine yoğun bulantılarım oldu, doktor söylemeden ben tahmin ettim kız olduğunu ve kız bebek bekliyoruz inşallah. Bazen de tam tersi olabilir tabi. Bakalım sizin nasıl ilerleyecek

Sizin 3. hamilelik mi. Benim ikinci hamilelik. Bir.oğlum var bu bebegim de erkek.Kiz cocuk.duygusunu da tatmak istedigim icin şimdiden acaba 3. yu yapabilir miyim diye dusunuyorumDaha bu bebek doğmadan 3. dusunmem de ayri bir tuaflik

Benim.ilk erkekti 8 haftalikken kusmali mide bulantilarim oldu 2 hafta surdu. Bu ikincisi daha adet gunumden itibaren midem bulandi baya kotu oldum cok kusmadim ama mide bulantisi cok kotuydu. Halen de sabahlari az da olsa devam. Bu 2. si de erkek. Hic cinsiyete de gelmiyor bu isler.

Bu ara da cocuklarinizin aralarinda kac yas var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…