Yok canım ağda falan yapmadım. Acaba bu ara çok yoruldum ayakta kaldım ondan olabilirmi ya. Danışıcam canımTrombosit dusuklugu evet neden oluyor morluklara ama senin ondan olmayabilir canim. Bacagini falan aldin mi ondan olmasin. Bir tanidigimin.bundan cok daha fazla morluklar olusmustu. Baktirdi falan ama bir sey cikmadi kendiliginden gecti.Korkma hemen de doktoruna danis canim durumuna gore.
Kızlar sabah uyandığımda bacağımda böyle morluk vardı ve korktum biraz ilk defa böyle bişey oldu. Acaba kan dolaşımı ile mi alakalı Bi durum? Bende pıhtılaşma var acaba ondan mı diyorum? Netten baktım trombosit düşüklüğü falan yazıyorKorkmalı mıyım acaba endişelendim şimdi
Biyere çarpmadığıma eminim çünkü akşam böyle birşey yoktu sabah uyandığımda gördüm. Coraspin kullanıyorum olabilirDaha önceki gebeliğimde olmuştu benim, ama daha siyah, sizinki kırmızı mor gibi. Bir yere vurmuş olmanız daha mümkün. Kan sulandırıcılar da yapıyor bazen maalesef
Biyere çarpmadığıma eminim çünkü akşam böyle birşey yoktu sabah uyandığımda gördüm. Coraspin kullanıyorum olabilir
Anladım canım teşekkür ederim saolasınBir yere vurulduğunda, yeşil-sarı renklere dönerek iyileşiyor. Eğer trombosit düşüklüğü ise, rengi solarak geçer. Burdan da anlayabilirsin, geçmiş olsun
Gebelikte olabiliyor diye biliyorum ama yasamadim. Doktora sormak garanti olur. Buyurse Bbska yerde olursa gidin bence... Her yerinizi ara ara kontrol edin bakalim anlasilir...Biyere çarpmadığıma eminim çünkü akşam böyle birşey yoktu sabah uyandığımda gördüm. Coraspin kullanıyorum olabilir
Öyle yapacağım bakalım inşallah geçerGebelikte olabiliyor diye biliyorum ama yasamadim. Doktora sormak garanti olur. Buyurse Bbska yerde olursa gidin bence... Her yerinizi ara ara kontrol edin bakalim anlasilir...
Ay Ben sarkacak diye iskence ettim sonra olacak gibi degil saldim gittiBen avent kullandım ama cam değildi. 120 lik uzun süre idare etti başka bir biberon almadık. .6.ay ek.gida döneminde suluk aldık, eski biberon başlığını 6 ay ile değiştirip onu da ıhlamur -ayran biberonu gibi kullandım yeterli oldu.
Süt saklama poşeti ilk zamanlar kullanılıyor. Günlük max 10 tane diyebiliriz. Göğüsler terbiye olana kadar kullandım ben. Bazı günler Kız güzel emdi memeyi tam boşalttı o zamanlar poşet sayısı 3-4 kullanıldı bazen boşaltamadı sayi arttı. Stok yapmaktansa bitince almak bence mantıklı Ben öyle yapmıştım şimdi de kızdan 50lik poşet var yedek almayacağım bitince alacağım.
Gümüş kapak bende çok feci alerjik reaksiyon ve mantar yaptı mesela. İlk zamanlar göğüsler terbiye olmadığı için sızıntı şeklinde sürekli süt akması oluyor. Gümüş kapakta göğüse tam yapistigi için süt kapakla göğüs arasında kalıp mantar enfeksiyonu ve alerjik reaksiyon geliştirdi. Gümüş kapak kuru göğüste etkili olabilir ama ilk zamanlar malesef sürekli gogusten damla sızıntı şeklinde süt aktığı için hep nemli buda hava almayınca farklı şeyler ortaya çıkartıyor. Olmazsa olmaz bir şey değil kiminde süreci olumsuz etkileyen bir şey. Bırakın memeler hava alsın
Canım iyi iki yaşına kadar kullanmışsın bana genelde 6 ay dediler. Bende kullanır mıyım 2 ye kadar acabaCanim benim travel seklinde. Şoyle 2 yasina kadar puseti oto koltuğu olarakta kullandim..Sonra otokoltugu aldim.
Ama millet misafirliğe gelmek için can atıyor ilk haftalarAy Ben sarkacak diye iskence ettim sonra olacak gibi degil saldim gitticidden yara olmamasi icin ilk hafta ciplak gezmek lazim
Ama millet misafirliğe gelmek için can atıyor ilk haftalararayanlara memelerim yara çıplak geziyorum demek iyi fikir
Hadi ya 6 ay mi ben evin icin de hic kullanmadim. Bebek arabama takip 6 aya kadar kullandim. Ama oto koltugu olarak baya bir sure kullanilir cunku içinde sadece oturuyor ayaklar falan asagida tum beden girmiyor ki.Canım iyi iki yaşına kadar kullanmışsın bana genelde 6 ay dediler. Bende kullanır mıyım 2 ye kadar acaba
Kullandigim modeli de atmistim buraya canim gordun mu bilmiyorum da.Canım iyi iki yaşına kadar kullanmışsın bana genelde 6 ay dediler. Bende kullanır mıyım 2 ye kadar acaba
Malesef... Zaten düşünen gitmez, sırf meraktanyani ben gercekten anlamiyorum. Yeni dogum yapmis bir kadin cidden zaten zor zurumda... Kirki ciksin oyle git... Ben hic gitmem. Bence gidilmemeli, istemem de!
Kizlar 8+4 teyiz.Sabahlari bazen miğde bulantısı oluyor gün içinde bazen öğürme oluyor.İlk zamanlar tiksinme vardı biraz şimdi onlarda yok.Migde bulantım yok denecek kadar az.ilk gebelikte kızımda çok kusmadim ama mutfak kokusu migdemi bulandırıyordu.Tiksinmede oluyordu ama kaçıncı haftada unuttum.Acaba sizin ikinci gebelikte az bulantıyla mi geçirdiniz.ilk gebelikte aynı cinsiyet olan anneler var mı
Sizin 3. hamilelik mi. Benim ikinci hamilelik. Bir.oğlum var bu bebegim de erkek.Kiz cocuk.duygusunu da tatmak istedigim icin şimdiden acaba 3. yu yapabilir miyim diye dusunuyorumHayırlı olsun gebeliğinizher gebeliğin kendine has özellikleri oluyor; bazen fazla bulantı bazen az..bu şekilde ilerleyebilir. Kendi tecrübemden bahsetmem gerekirse, ilk gebeliğim kızdı ve öğrendiğim gün başladı bulantılar ta ki doğurana diyebilirim. İkinci gebelik erkekti ve nispeten geç başlayıp erken bitti. Şimdi yine yoğun bulantılarım oldu, doktor söylemeden ben tahmin ettim kız olduğunu ve kız bebek bekliyoruz inşallah. Bazen de tam tersi olabilir tabi. Bakalım sizin nasıl ilerleyecek
Benim.ilk erkekti 8 haftalikken kusmali mide bulantilarim oldu 2 hafta surdu. Bu ikincisi daha adet gunumden itibaren midem bulandi baya kotu oldum cok kusmadim ama mide bulantisi cok kotuydu. Halen de sabahlari az da olsa devam. Bu 2. si de erkek. Hic cinsiyete de gelmiyor bu isler.Kizlar 8+4 teyiz.Sabahlari bazen miğde bulantısı oluyor gün içinde bazen öğürme oluyor.İlk zamanlar tiksinme vardı biraz şimdi onlarda yok.Migde bulantım yok denecek kadar az.ilk gebelikte kızımda çok kusmadim ama mutfak kokusu migdemi bulandırıyordu.Tiksinmede oluyordu ama kaçıncı haftada unuttum.Acaba sizin ikinci gebelikte az bulantıyla mi geçirdiniz.ilk gebelikte aynı cinsiyet olan anneler var mı
Bu ara da cocuklarinizin aralarinda kac yas var.Hayırlı olsun gebeliğinizher gebeliğin kendine has özellikleri oluyor; bazen fazla bulantı bazen az..bu şekilde ilerleyebilir. Kendi tecrübemden bahsetmem gerekirse, ilk gebeliğim kızdı ve öğrendiğim gün başladı bulantılar ta ki doğurana diyebilirim. İkinci gebelik erkekti ve nispeten geç başlayıp erken bitti. Şimdi yine yoğun bulantılarım oldu, doktor söylemeden ben tahmin ettim kız olduğunu ve kız bebek bekliyoruz inşallah. Bazen de tam tersi olabilir tabi. Bakalım sizin nasıl ilerleyecek