Günde bır kere içiyorum, Dr um öyle söyledi. Tetanozu da 20+0 da olmuştum.Kızlar iyi akşamlariki sorum olacaktı. Demir ilacını günde 1 mı 2 mı içiyorsunuz. Birde aile hekiminden aradılar tetanoz için 20. Haftadayım. Siz ne zaman oldunuz yada oldunuz mu
Iyi akşamlar canım günde 1 kez içiyorum sabaha karşı 5 gibi uyanıp içiyorum ben midemi çok bulandirdigi için hemen geri uyuyorumKızlar iyi akşamlariki sorum olacaktı. Demir ilacını günde 1 mı 2 mı içiyorsunuz. Birde aile hekiminden aradılar tetanoz için 20. Haftadayım. Siz ne zaman oldunuz yada oldunuz mu
Evet ya deneyip görücezkuzum eğer elinin altında hemen bulabileceğin bi yer yoksa bence bi kutu mama al koy. İkizlere hamile olsam ben koyardım heralde temiz içerik olarak mamada golden goat keçi sütlü olan çok öneriliyor
ben de golden goat ı düşünmüştüm ama hipp sma bebelac gold tabii detalı bilmiyorum onları da araştırıp bi kutu yanıma alsm iyi olacak. aslında hastane civarında eczaneler var ama ben özellikle bi şey istediğimde her zaman bulamayabiliyorum ve içime sinmeyen bir şeyi tedbirsizlik yüzünden kullanmak zorunda kalmak istemiyorum . ihtiyaç kalmazsa ihtiyacı olan birileri bulunur elbetBuarada özel hastanelerde dogumda bir cocuk doktoru da bulunuyor, isterseniz sonrasında onunla da devam edebiliyorsunuz kontrollere. Doğumdan önce cocuk doktoruna da karar vermek lazım
ben günde 1 alıyorum demiri, tetanozumu 20. hafta içerisinde oldum.Kızlar iyi akşamlariki sorum olacaktı. Demir ilacını günde 1 mı 2 mı içiyorsunuz. Birde aile hekiminden aradılar tetanoz için 20. Haftadayım. Siz ne zaman oldunuz yada oldunuz mu
Evet canım en iyisi özel. Benim de riskli durumum olmasaydı, özelde doktor bulabilseydim özele giderdim. Devlete gidiyorum özel kadar para veriyorum ama beklediğim hizmeti alamıyorum. Yarın kontrole gideceğim. Sabah gidiyorum, akşama kadar bekliyorum. Randevu saati diye bir şey yok malesefKizlar imkaniniz varsa en iyisi Özel hastane ya. Devlettekiler insani sinir ediyor. Oglumda ozele gidiyordum dogum.sonrasi hastaneye gicik olunca gitmedim. Bunda Şehir hastanesine gitmeye basladim. Bugun bana diyor rahminde perde gibi bant var bebege zarar verebilir eline atarsa falan işte erkege benziyor dedi. Progestani da kes artik dedi. Uzun Yolculukta yapabilirsin dedi. Kostur kostur Ozel hastanedeki oglumdaki doktoruma gittim. Oyle bir sey yok dedi. Hem progestanda aniden kesilmez 10 gun boyunca azaltarak kesilir ve de kan pihtisi gozukuyor azicik ama kanama alani var dedi. Cinsiyeti de erkek dedi. Devlettekiler halen benziyor da falan gicik oldum. Artik o doktorumda devam edecegim.Yolculuk falan da yapma dedi.
Akşam uyumadan içiyorum yemekten iki saat sonra iyi olur demişti eczacım.Kızlar iyi akşamlariki sorum olacaktı. Demir ilacını günde 1 mı 2 mı içiyorsunuz. Birde aile hekiminden aradılar tetanoz için 20. Haftadayım. Siz ne zaman oldunuz yada oldunuz mu
Merhaba adendoyla beraber folik asit dr kullandınız mıAdamım benim ya
Onun takviyesini kullanıyorum. Şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım sayesinde.
6 düşük 2 Tüp bebek 1 aşılama olumsuz sonuç
Mfk tankı olumlu oldu çok şükür
Adendo düşük önleyici takviyesi mucizevi bişi
Kalpte parlaklığı burda da bahsedenler olmuştu, doğumdan sonra geçiyor şeklinde konuşulmuştu diye hatırlıyorum. Beyindeki kist için de benzer konuşmalar gördüğümü hatırlıyorum. Diğer bahsettiğinizi bilmiyorum ama inşallah hepsi de geçici şeylerdir, gönlünüzü ferah tutunNasılsınız kızlar,
Ben hiç iyi değilim..
20+0'da detaylı ultrasona girdik. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta ekojenite olmak üzere 3 tane soft marker gördü doktorum. Fetal dna istedi dün kan verdim, sonuç bekliyorum.
Böyle belirtileri olup da sağlıklı doğan bebek hikayeleri var mı? Benim gibi zor durumda olan arkadaşlar var mı?
Sevgiler
Merhaba kullandım gebe olduğumu öğrenir öğrenmez aldım 12 hafta kullandım hatta. bulantılarım olmasına rağmen mecbur hissettim kendimi . 12 den sonra bıraktım. Adendoya devam ediyorum hala.Merhaba adendoyla beraber folik asit dr kullandınız mı
Merhaba canım öncelikle stres yapma gün doğmadan neler doğar. Kalpte parlaklık birisinde daha vardı burada.sonra ilerleyen haftalarda kaybolmuştu. Kız kardeşimde hamileyken bebeğin beynimde kist görüp fetal DNA testi istediler o da demiş çıkmıştı. Ve kesitte doğuma kadar tamamen kaybolmuştu. İnşallah geçicidir. Rabbim sağlıkla kavuştursun siziNasılsınız kızlar,
Ben hiç iyi değilim..
20+0'da detaylı ultrasona girdik. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta ekojenite olmak üzere 3 tane soft marker gördü doktorum. Fetal dna istedi dün kan verdim, sonuç bekliyorum.
Böyle belirtileri olup da sağlıklı doğan bebek hikayeleri var mı? Benim gibi zor durumda olan arkadaşlar var mı?
Sevgiler
Adendıya simdi bende baslasam olur mu acaba etkisi var mı ? Mfk ne zamana kadar kullanın dıyorMerhaba kullandım gebe olduğumu öğrenir öğrenmez aldım 12 hafta kullandım hatta. bulantılarım olmasına rağmen mecbur hissettim kendimi . 12 den sonra bıraktım. Adendoya devam ediyorum hala.
Dun aynisi bende de oldu,sag tarafimda igne batar gibiydi benim deSelam kızlar, dün gece, kızımı uyuturken yanına soluma doğru yattım belli bi süre sonra karnımın göbek hizasında sağ taraf boşluğumda batmalar hissettim çok şiddetli değil di ama rahatsız etti beni, hala biraz var ağrısı anlamadım ne oluyor, benzer durum yaşayan var mı, tehlike mi sizce doktora gideyim mi? Bu arada hareketlerimiz iyi.
Gebe kaldığınız zaman başlayın diyordu hatta ben kalmadan önce başladım gene kalırsam geç kalmayayım diye. Şimdi için MFK ya İnstgramdan mesaj at mutlaka dönüş yapıyor canım. Sıkıntını da yaz şuan kullansam olur mu diye ben kullanıyorum bana kullan demişti gebelik sonuna kadar. İstersen sen de kullan sonuçta bitkisel vitamin ve gebeler için ilaç olmadığı için kullan canım.Adendıya simdi bende baslasam olur mu acaba etkisi var mı ? Mfk ne zamana kadar kullanın dıyor
Ben de ölçüyorum genelde normalinden çok az düşük çıkıyor ama doktorum normal diyor. Sıkıntı yaşamadım şuan için. Zaten tansiyon takibi önemli her gittiğimiz de doktor Hemşiresi de ölçüyor. Sende stres yapma eminim gebelikle alakalıdır onun için de tansiyon düzenleyici verirler canım.Gunaydin kizlar,dun asiri bas agrisi boyun agrisi yasadigim icin tansiyon olcumu yaptim malesef yuksek ciktipazartesi kardiyologa randevu aldim, bakalim insallah kalan sureci sorunsuz atlatabilirim.Tansiyon takiplerinizi ihmal etmeyin sakin.
İnsallah korktugunuz gibi cikmaz,ikili test yaptirmis miydiniz? Boyle olup saglikli dogan cok bebek var,.Nasılsınız kızlar,
Ben hiç iyi değilim..
Sevgiler
Ama gebe kalmadan önce de çok düzgün kullanmadım haftada 2/3 defa aldım. Sonra öğrenince doktora söyledim 12 hafta günde 2 defa kullanmamı istedi çünkü hep o tutunma aşamasında düşük yapıyordum canım. Sonrasında günde 1 oldu ve doğuma kadar kullan dedi mfk. Y yazoseyGebe kaldığınız zaman başlayın diyordu hatta ben kalmadan önce başladım gene kalırsam geç kalmayayım diye. Şimdi için MFK ya İnstgramdan mesaj at mutlaka dönüş yapıyor canım. Sıkıntını da yaz şuan kullansam olur mu diye ben kullanıyorum bana kullan demişti gebelik sonuna kadar. İstersen sen de kullan sonuçta bitkisel vitamin ve gebeler için ilaç olmadığı için kullan canım.
Aaa deprem mi oldu hiç bakmadım haberlere falan daha kızı yolcu ettim şimdi buraya bakıyordum. Sen stres yaptın demekki bebeğe de yansıdı canım.geçti gitti sakın stres yapma bir daha da Allah korusun her şeye hazırlıklı olmamız lazım canım. Benim çalışma arkadaşımda da deprem fobisi oluşmuştu ama o ağır travma geçirmişti depreme bağlı gerçekten zor. Bir daha da olmaz inşallahGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
Tansiyon dusuklugu iyi bir sey,yuksekligi sikinti.Stres yapmamam gerektigini biliyorum fakat korkular gecmiyor,muhtemelen ilaca baslanir o zaman rahatlarim belki.Ben de ölçüyorum genelde normalinden çok az düşük çıkıyor ama doktorum normal diyor. Sıkıntı yaşamadım şuan için. Zaten tansiyon takibi önemli her gittiğimiz de doktor Hemşiresi de ölçüyor. Sende stres yapma eminim gebelikle alakalıdır onun için de tansiyon düzenleyici verirler canım.
Cok gecmis olsun,Allah tekrarini yasatmasin.Tabiki hissetmistir ondan kipir kipirdir.Hangi sehirdesin?Günaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok