2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin inşallah

Yaa cok uzuldum canim. Çok gecmis olsun

Maşallah kuzuya sağlıcakla gelsin inşallah

Maşallah yaa sağlıkla gelsin kuzucuk…
Çoğu gebe de su fazla gözükebiliyor doktorlarda bunun karbonhidrattan dolayı olduğunu düşünüyor o yüzden maalesef gebeleri diyete sokuyorlar mesela meyve olarak elma yiyeceksen sadece günde 1 tane yeterli bebek o vitamini 1 elmadan alıyormuş zaten gerisi fazla. Ama ben doymuyorum işte bana da doktorum azalır dedi suyum çok hafif fazlaymış. Ama ne yiyeceğim bilmiyorum. Hamur işi yasak, meyve yasak tatlı yasak. offf ne yapacağız böyle ben tatlı da yiyorum meyvede yiyorum ekmeği de fazla yiyorum doymuyorum çünkü elimde değil ki.

masallah harika canım saglıkla kucagına al inşallah kime yaptırdınız detaylı ultrasonu acaba perinatologa mı , benım doktorum docent kendi doktorum yaptı ama bu kadar detay verilmedi bana

İnşallahh Hepimiz kucağımıza alırız. Beni hatırladın mı adendoyla alakalı sorular sormuştum Almama sen ikna ettin kullanırken gebe olduğumu öğrendim
Şimdi net hatırladım dersem yalan olur çok kişi sordu adendoyu özelden de mesaj atan çok oldu. Ben faydasını gördüm faydasını gören arkadaşlarım da çok oldu herkese öneriyorum mutlaka. Sen ne zaman başladın adendoya. Hiç kullanmadın mı canım ?

Benim düşüklerim vardı. Sizin de öncesinde varmış ve kullanmış fayda görmüşsünüz biraz ümitlenip bende aldım günde bir kez kullanıyordum hamile kalınca 2 kez kullanmaya başladım şuan iki aylığız inşallah bu kez kucağımıza alabilirim 4.gebeliğim yaşayan çocuğum yok

Evet böyle bir konuşma yapmıştık hatırladım şimdi seninde düşüyordu benimkisi gibi..hatta bana şifa olmuştu sana da şifa olur demiştim eminin ki yine güzel ilerleyecek ben şuan 23+4 günlük oldum. Bu haftaya adendo sayesinde geldiğimi düşünüyorum daha önceden hep aynı ilaçları tedavileri kullandım faydasını görmedim hep düşükle sonuçlandı. İlk defa farklı olarak adendo kullanıyorum. Gerçekten çok ama çok mutlu oldum. Başkasına vesile olduysam ne mutlu bana. Takiplerini güzel yaptır ama canım hiç ihmal etme biz düşük tehlikesi olan insanlarız o yüzden en ufak şeyde bile doktoruma danışıyorum

Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah. O kadar korkuyorum ki her hafta ultrasona gidiyorum hatta bu kadar sık gitmemelisin diyorlar ama bizim durumumuz farklı içim rahat etsin diye gidiyorum Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. İlk haftalar da ne sıklıkla muayene oldunuz?

maşallah canım, Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

10 gün de bir gittim ilk zamanlar sonra da 15 günde bir oldum 4.Aydan sonra ayda bir olmaya başladı. Sıkıntılı süreçler geçince doktorlarda arayı uzatıyor bebeğin durumu çok sağlıklı çıktı fetal DNA testi yaptırdım sen de yaptır istersen çoklu düşüklerin olduğu için yapıyorlar doktorun önerdi mi. Bir de istersen özelden mesaj at burada özel konuşmuş oluyoruz çünkü:)

Ay sevindim. Dili iyi yurt disana Doktoraya gonderildi demistiniz Ben de yaninizda degil sandim :) sevindim
Orda karışıklık olmuş herhalde ben öyle bişey yazmamıştım ama başka bir arkadaş yazdı okumuştum ben de…. eşim burada çalışıyor hep yanımda canım

Cok geçmiş olsun Allah ım korusun bnimde en korktuğum şeydir deprem. Tekrarı olmasın inşallah. Bugun olabildigince bu haberden uzak dur. Ne kadar izleyip konusrsan dusunce yerlesiyo. Kafani dagit biraz zihnin bi sure sonra unutucaktir.

Damar olayı için asprin önermedi mi canım? Aynısı bende ve Sunrseee de var asprin içiyoruz 32.Haftalara kadar içeceğiz. Şeker yüklemesi yaptıracak mısın? Onu sıkı takip etmeni tavsiye ederim

Maşallah minige saglikla gelsin insallah canim bnimde sag rahim damarinda var bana coraspirin verdi 32.haftaya kadar kullanmam için. Bunu da bi sor bnce benim dr önlem amacli vermisti. Bende aksatiyorum bazen magnezyum kalsiyumu kasilmaya sebepmis demek.
Yiyebileceklerinle alakali bi liste verse sana da kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…