Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin inşallahGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
Yaa cok uzuldum canim. Çok gecmis olsunGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
Maşallah kuzuya sağlıcakla gelsin inşallahGünaydın tatlış anneler
Biz detaylıdan çıktık çok şükür bebişin sağlığı yerinde, koca burunlu erkeğe benzeyen bi kızım olacak galiba
Ben de de amniyotik sıvı yine fazla çıktı, rahmin sol bi yerinde bi damarda hafif tıkanma varmış bunun nedenide ilerde tansiyon yükselmesine sebep olabilirmiş, düzenli tansiyon ölçümü takibi istedi.
Şeker yüklemesini mutlaka yaptırmamı istedi şekerden şüphelendi
Karbonhidrat,tatlı tamamen yasak.. Meyveyide azaltamamı söyledi ben ne yicemi şaşırdım şimdiden
bi de plesanta da biraz kanama alanı görünüyo ama önceden kalma olarak duruyo bi sıkıntı olmaz dedi umarım olmaz
Biraz fazla kasılma alanlarım varmış bunun için de mutlaka magnezyum kullan aksatma dedi. Ben de magnezyumu almayı sürekli uutuyodum hata etmişim
Başka bi sıkıntı yok şükür
Rabbim yavrularımızı sağ salim, sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri de görmeyi nasip eder inşaAllah
Maşallah yaa sağlıkla gelsin kuzucuk…Günaydın tatlış anneler
Biz detaylıdan çıktık çok şükür bebişin sağlığı yerinde, koca burunlu erkeğe benzeyen bi kızım olacak galiba
Ben de de amniyotik sıvı yine fazla çıktı, rahmin sol bi yerinde bi damarda hafif tıkanma varmış bunun nedenide ilerde tansiyon yükselmesine sebep olabilirmiş, düzenli tansiyon ölçümü takibi istedi.
Karbonhidrat,tatlı tamamen yasak.. Meyveyide azaltamamı söyledi ben ne yicemi şaşırdım şimdiden
bi de plesanta da biraz kanama alanı görünüyo ama önceden kalma olarak duruyo bi sıkıntı olmaz dedi umarım olmaz
Biraz fazla kasılma alanlarım varmış bunun için de mutlaka magnezyum kullan aksatma dedi. Ben de magnezyumu almayı sürekli uutuyodum hata etmişim
Rabbim yavrularımızı sağ salim, sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri de görmeyi nasip eder inşaAllah
masallah harika canım saglıkla kucagına al inşallahGünaydın tatlış anneler
Şimdi net hatırladım dersem yalan olur çok kişi sordu adendoyu özelden de mesaj atan çok oldu. Ben faydasını gördüm faydasını gören arkadaşlarım da çok oldu herkese öneriyorum mutlaka. Sen ne zaman başladın adendoya. Hiç kullanmadın mı canım ?İnşallahh Hepimiz kucağımıza alırız. Beni hatırladın mı adendoyla alakalı sorular sormuştum Almama sen ikna ettin kullanırken gebe olduğumu öğrendim
Benim düşüklerim vardı. Sizin de öncesinde varmış ve kullanmış fayda görmüşsünüz biraz ümitlenip bende aldım günde bir kez kullanıyordum hamile kalınca 2 kez kullanmaya başladımŞimdi net hatırladım dersem yalan olur çok kişi sordu adendoyu özelden de mesaj atan çok oldu. Ben faydasını gördüm faydasını gören arkadaşlarım da çok oldu herkese öneriyorum mutlaka. Sen ne zaman başladın adendoya. Hiç kullanmadın mı canım ?
Evet böyle bir konuşma yapmıştık hatırladım şimdi seninde düşüyordu benimkisi gibi..hatta bana şifa olmuştu sana da şifa olur demiştim eminin ki yine güzel ilerleyecek ben şuan 23+4 günlük oldum. Bu haftaya adendo sayesinde geldiğimi düşünüyorum daha önceden hep aynı ilaçları tedavileri kullandım faydasını görmedim hep düşükle sonuçlandı. İlk defa farklı olarak adendo kullanıyorum. Gerçekten çok ama çok mutlu oldum. Başkasına vesile olduysam ne mutlu bana. Takiplerini güzel yaptır ama canım hiç ihmal etme biz düşük tehlikesi olan insanlarız o yüzden en ufak şeyde bile doktoruma danışıyorumBenim düşüklerim vardı. Sizin de öncesinde varmış ve kullanmış fayda görmüşsünüz biraz ümitlenip bende aldım günde bir kez kullanıyordum hamile kalınca 2 kez kullanmaya başladımşuan iki aylığız inşallah bu kez kucağımıza alabilirim 4.gebeliğim yaşayan çocuğum yok
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah. O kadar korkuyorum ki her hafta ultrasona gidiyorum hatta bu kadar sık gitmemelisin diyorlar ama bizim durumumuz farklı içim rahat etsin diye gidiyorum Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. İlk haftalar da ne sıklıkla muayene oldunuz?Evet böyle bir konuşma yapmıştık hatırladım şimdi seninde düşüyordu benimkisi gibi..hatta bana şifa olmuştu sana da şifa olur demiştim eminin ki yine güzel ilerleyecek ben şuan 23+4 günlük oldum. Bu haftaya adendo sayesinde geldiğimi düşünüyorum daha önceden hep aynı ilaçları tedavileri kullandım faydasını görmedim hep düşükle sonuçlandı. İlk defa farklı olarak adendo kullanıyorum. Gerçekten çok ama çok mutlu oldum. Başkasına vesile olduysam ne mutlu bana. Takiplerini güzel yaptır ama canım hiç ihmal etme biz düşük tehlikesi olan insanlarız o yüzden en ufak şeyde bile doktoruma danışıyorum
maşallah canım, Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahGünaydın tatlış anneler
10 gün de bir gittim ilk zamanlar sonra da 15 günde bir oldum 4.Aydan sonra ayda bir olmaya başladı. Sıkıntılı süreçler geçince doktorlarda arayı uzatıyor bebeğin durumu çok sağlıklı çıktı fetal DNA testi yaptırdım sen de yaptır istersen çoklu düşüklerin olduğu için yapıyorlar doktorun önerdi mi. Bir de istersen özelden mesaj at burada özel konuşmuş oluyoruz çünkü:)Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah. O kadar korkuyorum ki her hafta ultrasona gidiyorum hatta bu kadar sık gitmemelisin diyorlar ama bizim durumumuz farklı içim rahat etsin diye gidiyorum Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. İlk haftalar da ne sıklıkla muayene oldunuz?
Canım bizi de haberdar et. Hiç düşmüyor mu yoksa ara ara mi bu seviyeye çıkıyor. Sarımsak tüket çok iyi geliyor umarım hiçbir sıkıntı çıkmazBuyuk 14 ama kucuk cok yuksek 10
Orda karışıklık olmuş herhalde ben öyle bişey yazmamıştım ama başka bir arkadaş yazdı okumuştum ben de…. eşim burada çalışıyor hep yanımda canımAy sevindim. Dili iyi yurt disana Doktoraya gonderildi demistiniz Ben de yaninizda degil sandim :) sevindim
Cok geçmiş olsun Allah ım korusunGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
Esim bunu niye unuttun, bunu soyle yapmissin gibi seyler soyleyince. Gebeyim ben diyorumOrda karışıklık olmuş herhalde ben öyle bişey yazmamıştım ama başka bir arkadaş yazdı okumuştum ben de…. eşim burada çalışıyor hep yanımda canım
Bi de alıcaz ama ben 36 kg lık kapasitede alıcam tekrar tekrar uğraşmak istemiyorumKızlar bebeğe oto koltuğu aldım ya biri elimden telefonu alsın artıkisofixli ve adac puanı yüksek. Almayı düşünen varsa bakabilir
Damar olayı için asprin önermedi mi canım? Aynısı bende veGünaydın tatlış anneler
Maşallah minige saglikla gelsin insallahGünaydın tatlış anneler