- 5 Mart 2013
- 23.530
- 44.641
benim istediğim de comotomo ama aşırı pahalılaştı ya :) tommie tippe ve lansinoha baktım bugün bende tommie antikolik olan daha sert uçlu ve bebek emdikçe geliyor diye yazmışlar. lansinohtan da memnuniyet yüksek ama onun ucu nasıl acaba bi bakmak lazım. ''anne ucuna en yakın meme'' demek meme reddi yaşama olasılığınız çok yüksek demek aslında o yüzden tırsıyorum biraz. kaşık biberona herkes zor diyor eds yi araştırdın mı ? o da çok güzel bir yöntem sütün hemen gelmese bile bebeği memeden koparmadan besleyebiliyorsun, hem de bebeğin emme refleksi gelişmiş oluyor ona da bir bak istersen hastane çantama atacağım mutlaka benben yeni doğum yapmış ve mecburi sezaryen sebebiyle sütü geç gelmiş olan 2 aylık anne arkadaşıma sordum. kaşık biberon, comotomo , tommee tippee, lansinoh denemiş. en iyisi comotomo dedi ama o dolaptan 2. el almış. tommee antikolik olanı sordum en küçük boyu bile çok akıyor meme reddi yapabilir dedi. f/p olarak lansinoh önerdi hem antikolik hem ucu memeye yakın özellikte yani genişten dar uca doğru geliyor çektikçe mama alıyor dedi. kaşık biberonu kullanamamış beceremedik biz dedi.
ben kaşık biberon aldım, ek olarak süt emzirme zımbırtılarının tamamını lansinoh almaya karar verdim. hatta e bebekte indirimi vardı sanırım şu an. ben en son alacağım bunları