Evet dün gece 3.29 da oldu. Fay hattına çok yakınız ve karada oldu deprem. 5,1 ölçülen ama 7 şiddetinde gibiydi. Büyük bi uğultu gürültü ile binayı yerinden kaldırıp salladı. Ben de de büyük izmir depreminden sonra kaldı malesef. O depremi yalnız yaşadım, sonrasında günlerce uyuyamadım. Odaya giren sineğin sesine bile deprem oluyor diye fırlıyordum. Allah beterinden korusun ne diyelimAaa deprem mi oldu hiç bakmadım haberlere falan daha kızı yolcu ettim şimdi buraya bakıyordum. Sen stres yaptın demekki bebeğe de yansıdı canım.geçti gitti sakın stres yapma bir daha da Allah korusun her şeye hazırlıklı olmamız lazım canım. Benim çalışma arkadaşımda da deprem fobisi oluşmuştu ama o ağır travma geçirmişti depreme bağlı gerçekten zor. Bir daha da olmaz inşallah
Sağol canım, İzmirCok gecmis olsun,Allah tekrarini yasatmasin.Tabiki hissetmistir ondan kipir kipirdir.Hangi sehirdesin?
Simdi haberlerden baktim,cok gecmis olsun benim de hep korkumdur,Allah korktugumuzla sinasinSağol canım, İzmir
Ben de ikisini bir kullanmakla acaba yanlış mı yapıyorm diye sormak istedim teşekkür ederimMerhaba kullandım gebe olduğumu öğrenir öğrenmez aldım 12 hafta kullandım hatta. bulantılarım olmasına rağmen mecbur hissettim kendimi . 12 den sonra bıraktım. Adendoya devam ediyorum hala.
Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim beterinden korusun tekrarını yaşatmasın inşaAllahGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
Merhabalar çok teşekkür ederimİnsallah korktugunuz gibi cikmaz,ikili test yaptirmis miydiniz? Boyle olup saglikli dogan cok bebek var,.
Canım geçmiş olsun kaç çıktı tansiyon?Gunaydin kizlar,dun asiri bas agrisi boyun agrisi yasadigim icin tansiyon olcumu yaptim malesef yuksek ciktipazartesi kardiyologa randevu aldim, bakalim insallah kalan sureci sorunsuz atlatabilirim.Tansiyon takiplerinizi ihmal etmeyin sakin.
Çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın birdaha kalbimiz dualarımız sizinleGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
Merhabalar çok teşekkür ederim
İkili tarama dörtlü tarama temiz, düşük risk çıktı
Ense kalınlığı burun kemiği hepsi normal, bu üç belirti dışında sorunumuz yok
bu tür belirtiler olup da saglıkla kucagınıza alan arkadaslarımız oldu genelde geçici oluyor, inşallah hepsi geçecek gönlünü ferah tut canımNasılsınız kızlar,
Ben hiç iyi değilim..
20+0'da detaylı ultrasona girdik. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta ekojenite olmak üzere 3 tane soft marker gördü doktorum. Fetal dna istedi dün kan verdim, sonuç bekliyorum.
Böyle belirtileri olup da sağlıklı doğan bebek hikayeleri var mı? Benim gibi zor durumda olan arkadaşlar var mı?
Sevgiler
çok geçmiş olsun yaşayan bilir. çok şükür bişey olmadan atlatmışsınız inşallah bir daha olmaz, kafanı dagıtacak şeyler yap haber filan okuma canımGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
Çok geçmiş olsun canım benim 16. haftada beyinde 2 lobda da koroid pleksus kisti izlendi 20. haftada da kalpte parlaklık gözlendi. doktorum ikisinin de geçici şeyler olduğunu ama riske atmamak için test yapmamız gerektiğini söyledi 21. haftada gittiğimde kalpteki parlaklık kayboldu kistle duruyor malesef ama kaybolması 30. haftayı bulabilir bebeğin beyin gelişimine de hiç bir zararı yok dedi. geçen hafta amniyosentez yaptırdım ön sonucum temiz çıktı gönlünü ferah tut ama test yaptırmakla çok iyi yapmışsın çünkü insan aklından çıkaramıyor Allah ın izniyle bebğinde hiç bir problem yoktur inşallahNasılsınız kızlar,
Ben hiç iyi değilim..
20+0'da detaylı ultrasona girdik. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta ekojenite olmak üzere 3 tane soft marker gördü doktorum. Fetal dna istedi dün kan verdim, sonuç bekliyorum.
Böyle belirtileri olup da sağlıklı doğan bebek hikayeleri var mı? Benim gibi zor durumda olan arkadaşlar var mı?
Sevgiler
çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar yaşatmasın bende sabah haberler de gördüm evet şiddetli olmuş ama çok şükür ki can kaybı yok bebeğine de kendine de kendine dikkat et çok stres yapmamaya çalışGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
O zaman iciniz rahat olsun,yuksek ihtimal bir sey cikmayacaktir.Merhabalar çok teşekkür ederim
İkili tarama dörtlü tarama temiz, düşük risk çıktı
Ense kalınlığı burun kemiği hepsi normal, bu üç belirti dışında sorunumuz yok
Buyuk 14 ama kucuk cok yuksek 10Canım geçmiş olsun kaç çıktı tansiyon?
Evet canım ilaca başlatırlar rahatlarsın sen de merak etme…Tansiyon dusuklugu iyi bir sey,yuksekligi sikinti.Stres yapmamam gerektigini biliyorum fakat korkular gecmiyor,muhtemelen ilaca baslanir o zaman rahatlarim belki.
Cok gecmis olsun,Allah tekrarini yasatmasin.Tabiki hissetmistir ondan kipir kipirdir.Hangi sehirdesin?
Çok geçmiş olsun canım evet Allah beterinden korusun canım benimEvet dün gece 3.29 da oldu. Fay hattına çok yakınız ve karada oldu deprem. 5,1 ölçülen ama 7 şiddetinde gibiydi. Büyük bi uğultu gürültü ile binayı yerinden kaldırıp salladı. Ben de de büyük izmir depreminden sonra kaldı malesef. O depremi yalnız yaşadım, sonrasında günlerce uyuyamadım. Odaya giren sineğin sesine bile deprem oluyor diye fırlıyordum. Allah beterinden korusun ne diyelim
Yok zaten. Mfk da adendonuun yanında folik asitte veriyor canım. Kullan onu… sağlıkla kavuşursunuz inşllah yavrunuzaBen de ikisini bir kullanmakla acaba yanlış mı yapıyorm diye sormak istedim teşekkür ederim
MasallahGünaydın tatlış anneler
Biz detaylıdan çıktık çok şükür bebişin sağlığı yerinde, koca burunlu erkeğe benzeyen bi kızım olacak galiba
Ben de de amniyotik sıvı yine fazla çıktı, rahmin sol bi yerinde bi damarda hafif tıkanma varmış bunun nedenide ilerde tansiyon yükselmesine sebep olabilirmiş, düzenli tansiyon ölçümü takibi istedi.
Şeker yüklemesini mutlaka yaptırmamı istedi şekerden şüphelendi
Karbonhidrat,tatlı tamamen yasak.. Meyveyide azaltamamı söyledi ben ne yicemi şaşırdım şimdiden
bi de plesanta da biraz kanama alanı görünüyo ama önceden kalma olarak duruyo bi sıkıntı olmaz dedi umarım olmaz
Biraz fazla kasılma alanlarım varmış bunun için de mutlaka magnezyum kullan aksatma dedi. Ben de magnezyumu almayı sürekli uutuyodum hata etmişim
Başka bi sıkıntı yok şükür
Rabbim yavrularımızı sağ salim, sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri de görmeyi nasip eder inşaAllah
İnşallahh Hepimiz kucağımıza alırız. Beni hatırladın mı adendoyla alakalı sorular sormuştum Almama sen ikna ettin kullanırken gebe olduğumu öğrendimYok zaten. Mfk da adendonuun yanında folik asitte veriyor canım. Kullan onu… sağlıkla kavuşursunuz inşllah yavrunuza