2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Biz büyük parçaları bitirdik. Arabası alındı, park yatak alındı. Bir de şimdilik oda yapmayacağımız için bir dolap almamız gerekiyordu onu da aldık. Tekstil kısmını eminönüne gidip halledeceğiz. Onun dışındaki birkaç ihtiyacı indirimden almıştım geçen ay. Telsiz, ateşölçer vs aldık. İndirimleri takip ediyorum acele etmiyorum kasım geldi çattı bakalım birbirimizi haberdar edelim kızlar 😍
Evet kesinlikle haberdar edelim telsiz ve atesölcer ne aldın canımcım😍

ebebek te de perşembeden pazara diye haftalık belli gruplarda %40 gibi indirmler oluyor ben şimdiye dek en çok oradan aldım 👌🏼ateş ölçer, bakım çantası , lansinohun bi kaç malzemesi, kaşık biberon ve kendime kıyafet aldım. hatta hamile taytı arıyorsanız da ebebekte ki pamuk elastan taytı kesinlike tavsiye ederim çok çok iyi çıktı malı.
Aa çok teşekkür ederim bakcam mutlaka 😍😍

Ben de e bebek indirimlerinden aliyorum her seyi. Kiyafetleri tamamladim gibi.
Bu yatagi aldim gecen hafta bi magazada stogu vardi. Cok begendim toplayinca minicik oluyor. Misafirlige falan giderken bile goturulebilir. Simdi ates olcer, bakim seysilerini falan takip edecegim.
Aa benim yatağım da bundan o kadar içime sindi ki:)

valla sırf sektör olmuş işte gereksiz yani. normal düğmeli pijama alıcam m beden ama gecelik işini napıcam bilmiyorum 300 liradan fazla vermem çok gereksiz :KK43:
Şu mantıklı geldi bana kuponla 200 tlye geliyor

Eklentiler

• 8E6F830C-21E8-409C-9D01-557411428284.png
    8E6F830C-21E8-409C-9D01-557411428284.png
    296,8 KB · Görüntüleme: 94
canım, giyim kısmı bu şekilde aldım ben
TEKSTİLAYADETALINDI/ALINMADI
HASTANE ÇIKIŞIYENİDOĞAN22 TAKIM ALINDI
ASKILI ÇITÇITLI ZIBINYENİDOĞAN99 ADET ALINDI
UZUN KOL ÇITÇITLI ZIBIN+PANTOLONYENİDOĞAN3 TAKIM3 ADET ALINDI
PATİKLİ UZUN KOL TULUMYENİDOĞAN22 ADET ALINDI
ASTRONOT MONT YA DA PELUŞ MONTYENİDOĞAN1ALMAYACAĞIM
ELDİVEN0-3 AY1SETİN İÇİNDE VAR
ŞAPKA0-3 AY1SETİN İÇİNDE VAR
ÇORAP0-3 AY5ALINDI
YELEK1-3 AY22 ADET ALINDI
UZUN KOL ÇITÇITLI ZIBIN+PANTOLON1-3 AY4 TAKIM4 ADET ALINDI
ASKILI/KISA KOLLU ÇITÇITLI ZIBIN1-3 AY66 ADET ALINDI
PATİKLİ/PATİKSİZ UZUN KOL TULUM1-3 AY22 ADET ALINDI
KISA KOLLU GEZMELİK TULUM/TAKIM1-3 AY22 ADET ALINDI
ASKILI/KISA KOLLU ÇITÇITLI ZIBIN3-6 AY99 ADET ALINDI
UZUN KOL YAZLIK TULUM YA DA PİJAMA3-6 AY22 ADET ALINDI
UZUN KOL ALTTAN ÇITÇITLI ZIBIN3-6 AY22 ADET ALINDI
UZUN ALT3-6 AY22 ADET ALINDI
YAZLIK TULUM/ROMPER3-6 AY55 ADET ALINDI
YELEK3-6 AY2
ÇORAP3-6 AY5
UZUN KOL ZIBIN6-9 AY66 ADET ALINDI
PATİKLİ/PATİKSİZ ALT6-9 AY88 ADET ALINDI
Sağol canım 💕 Ne güzel listelemişsin 👏🏻

Ben ilk bir kaç ay için 0-3 ay aldım ki bebişler 3,5 kg falan doğarsa 3 ayken de 3 aylıklar olmaz. Direk 3-6'ya geçmek gerekebilir. Mart ortası doğar sanırım benim minik. Mayıs sonu Haziran başı (2,5-3 aylıkken) artık 3-6 aylara ve yazlık sezona geçilir diye düşündüm. Yazlıkları 3-6 aydan itibaren almaya başladım. Benim oğlan biraz iyi bir kiloda doğmuştu maşallah :) Kız da öyle olursa diye bazı yazlıkları 6-9 ay da aldım ama çok değil. Kalıplarına göre.. Elde de patlamasın sonra :) Aldıklarıma bir bakıp Kasım ayında son kıyafet güncellemelerini yapacağım inşallah. İlk minik kıyafet ihtiyaçları bitecek sanırım.. ama sonrasında nasıl almadan durulur bilmiyorum 🙈 Yaa çok tatlış şeyler var.. Tam delirmelik :rolleyes: 😍😍 Baktıkça alası geliyor insanın 😍😏

Hadi inşallah her şey yolundadır canım 🙏 Güzel haberleri bekliyoruz.
İyi yapmışsın canım bende hep yenidoğan 0-3alıyorum. Bu çocuk büyük doğarsa zor giyecek bunları😄 benimde mart ortası ya da sonuna doğru gelicek sonrası bahar zaten kafam karıştı 😅 Artık inceleri bende 3-6 ay alayım

tayt kalın mı canım ? ben dışarda da giyebileceğim tarzda kalın bir tayt istiyorum geçen trendyoldan termal hamile taytı diye aldım pilates taytı gibi geldi incecik iade ettim direk
Bende. Pentinin şu 200₺lik hamile taytını aldım incecik havalar soğuyunca asla giyilmez 😞 hamile için kot pantolonda arıyorum ama 600 falan hm de

Kızlar şu intagramda ki yenidoğn için isimli hastane setler var ya onlardan yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı? Kaliteleri nasıl acaba

Bende. Pentinin şu 200₺lik hamile taytını aldım incecik havalar soğuyunca asla giyilmez 😞 hamile için kot pantolonda arıyorum ama 600 falan hm de
ben lcw dan 105 tl ye geldi kuponla almıştım geçen ay çok memnun kaldım, bi sitesinden bak istersen lcw nınkiler güzel oluyor canım. defactodan da bi tane siyah aldım ama onun paçaları biraz bol geldi bana terziye verip daralttırıcam lcw 36 beden tam üstüme oturdu onu sevdim. tayt ince dışarda giyilmez buz tutarız kalın şart ya bulursam sana haber veririm

ben lcw dan 105 tl ye geldi kuponla almıştım geçen ay çok memnun kaldım, bi sitesinden bak istersen lcw nınkiler güzel oluyor canım. defactodan da bi tane siyah aldım ama onun paçaları biraz bol geldi bana terziye verip daralttırıcam lcw 36 beden tam üstüme oturdu onu sevdim. tayt ince dışarda giyilmez buz tutarız kalın şart ya bulursam sana haber veririm
Tamam canım orayada bakayım lcw daha uygun oluyor. Aynen donarız bakalım bende bulursam yazarım 😇

Kızlar şu intagramda ki yenidoğn için isimli hastane setler var ya onlardan yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı? Kaliteleri nasıl acaba
Ben fotoğraf çekimi için yaptırmayı düşünüyorum canım ama hangi sayfadan yaptıracağıma karar vermedim henüz. Yorumları iyi olan bi sayfadan yaptırmak lazım kumaş kalitesi için tabi

Kizlar aranizda mide yanmasi yasayan var mi? Ne iyi gelir bulantilar gecti,bu defa yanma basladi
ben ben ben :mad: bugün mahvoldum desem yeridir 4 litre su içmişimdir. bebek midemin oralarda hareket ediyor baskı yapıyor mideme. malesef mide yanmasına iyi gelen tek şey gaviscon içmek soda falan bi süre idare ediyor. eve gidince içeceğim ben de :KK43:

Lohusa pijamaları neden o kadar pahalı ben de bugün bunu sorguladım 😂

valla sırf sektör olmuş işte gereksiz yani. normal düğmeli pijama alıcam m beden ama gecelik işini napıcam bilmiyorum 300 liradan fazla vermem çok gereksiz :KK43:
hem pahalı hem de khk ile dantelsiz üretilmesi yasaklanmış gibi öyle modeller 😅 verip vereceğim paraya yazık. ben 1 tane sade sabahlıklı model buldum bi tane de penti den aldım geçtim artık kampanyaya denk gelince.
ben de lcw den aldım kot pantolonu memnunum iyi çıktı bence bi de kesim ve renk seçeneklerinin olması da güzel.

X