Kızlar aptalligima doymadigim, oturup kendime sinirimden ağladığım, kendime ölesiye kızdığım olayı anlatıyorum .
Kızım ve ben hastayız biliyorsunuz. Neyse kızı hemen doktora götürüp muayene sonrası doktor ilaç vermişti. Kullanınca ertesi gün yoğun kusma başlayınca doktorumuza ulaştık telefonla kusma için başka bir ilaç verdi. Hemen onu da diğer ilaçlarla birlikte basladik. O gün ve gece kusmayi kesti ama kakasinda farklilik vardı, neyse antibiyotik ilaçlar deyip üzerinde durmadık. Ertesi gün yani dün, sabah yoğun kusma ishal bir anda hortladı. Birde kaka şekli renki kokusu baya kötüleşti. Doktorunu aradık ulaşamadık, ben hemen ilaçları kestim vermedim hiçbirini. Yediklerini fışkırarak kusuyordu artık. Bir yandan doktoruna ulaşmaya çalışıyoruz vs. Dedim bir kez daha kusma olursa doğru acile gidicez. Ama kusmadi, uyudu. Bizde başında nöbette. Son kusma için verdiği ilacın içeriğini okudum, birde ne goreyimmmm

kusma icin verilen surup icin daha once verilen antibiyotik ilacin birlikte kullanilmamasi yaziyor.

almadı mı beni bir korku. Ben nasıl ilaç içeriğini okumadan cocuga hemen verdim diye oturup sinirimden ağladım resmen. İki ilaç etkileşime girmiş tabiki sindirim sistemine dokunmuş. Doktora gece yarısı ulaştık. Doktor kontrolünde kullanılabilinir korkmayın deyip başka bir ilaç verdi.gece ve bugün kusma vs yok şükür. Ama ben nasıl ilaç içeriğini okumadan ilaç verdim diye kendimi affedemiyorum bir yandan da...