Kanda enfeksiyon demişssiniz sanırım korkmayın bendede var ürtikerde oldum hatta bogazımda hafif bi gıcık var okadar bende alerji ve ürtikerin tetiklediği düşünüldü her ihtimale karşı antibiyotik ve allerset diye alerji ilacı baslandı ve doktor korkulmaması gerektiğini soyledi hamileliktede ekstra artış gösteriyormus CRP,ateşiniz yoksa korkmayın kaç cıktı CRP degeriniz cok gecmiş olsunCanım bilmiyorum, kanda enfeksiyon çıktı ama neye bağlı bilmiyorlar hala hastanedeyim. Tahlil üstüne tahlil sabahtan beri kaç kez kan tahlili verdim kim bilir. Doktor emboliden şüpheleniyor. Sürekli bir şeyler istiyorlar, her ihtimale karşı yemekte vermiyorlar. Kan gazı vermek bilekten berbat birseymis. Bileğimi bukemiyorum ağrıdan 3 kere alındıbakalım şimdi farklı hoca çağırdılar onu bekliyoruz sanırım hastane dışından gelecek ne oksurukmus yaaaa
Ben de Bilge hanimi dusunuyorum,hatta memnun kalirsam devam etmeyi de dusunuyorum.Basi cok kalabalik mi yani bekleme sureniz nasildi? Randevu saatiniz de mi aldilar?
Ben de benzer baskiyi hissediyorm. Insan endise ediyor ister istemez. Kanama vs olmayinca keyfine bak diyorum sonra devam... Ben en cok bundan sonraki surecte erken dogum falan olur diye korkuyorum. Detayliyi sabir ve merakla bekliyorum. Insallah her seyi yolunda gider de 37 den once dogurmayizBen de aynı sıkıntıyı yaşıyorum yatıp dinleniyorum canım çocuk okula gidiyor mecbur kahyasını beslenmesini hazırlıyorum ufak tefek şeyler için kalkıyorum ama iş güç yemek dahi yapmayı bıraktım bol bol uzanıp su içiyorum. Bebeğin rahmime baskı yapmasını istemiyorum sürekli oraya baskı yapıyormuş gibi sertleşmeler hissediyorum sanki kanalı bulmuşta oraya girmeye çalışıyormuş gibi
Aynen isyerinde calisinca daha da yoruluyo insan. Ben evde calisiyorum is basina kadar uyumak istiyorum uyumasam bile yataktan cikmak istemiyorum hani erken kalkip yurusem azcik iyi olucak. Gun ici molalarimda evin icinde dolaniyorum ancaBen çalıştığım için akşam eve gittiğimde sadece uzanmak istiyorum
allah allah inşallah önemli bir durum yoktur canım haberdar et bizi de
canım sen evde şeker aletin varsa ara ara ölçüm yap, dr şeker yüklemesi yapmayacağı için önlem amaçlı. hızlı kilo alımı da gebelik şekerine işaret çünkü
çıktım doktordan. kasılma ve sancıya takılmadı doktorum bebekler toparlanıyormuş bi noktaya. sanırım bu haftalarda hepimizde benzer şikayetler olduğuna göre normal diye düşünüyorum. ama ağrım oluyor diyince nst ye yolladı beni. bir de zaten rahim ağzı kısalmasın diye progesteron kullanıyordum. nst te ağrıya baktılar sadece bi şey çıkmadı. bi şey çıkmayınca da doktorum alttan rahim ağzı ölçümüne gerek görmedi. erken doğum riskiniz görünmüyor dedi.Geçmiş olsun, bana da yazarsanız sevinirim doktorun yorumunu, ben çok aldırış etmiyordum ama çok sık olmaya başlayınca endişelendim biraz , kontrolüme de çok var daha.
Ben de hizli kg almaya basladim1 ayda 5 kiloaslında bu aya kadar çok iyi gelmiştim kilo olarak. Bi anda çok kilo aldım sanırım doktorun da bu hoşuna gitmedi. Yani kilo almam değil de çok hızlı kilo almam sıkıntı oldu. Biraz dikkat etmem gerekecek canım
Evet, normal... Hatta sabah baya agrilariniz olacak hazir olun ve korkmayinKızlar bugun ve dün işten hastaneye git gel günlük 6000 adım atmısım normalde kanama yasadıgım için max 1500 adım atan biriydim son 40 gündür , yoruldum bayagı bacaklarım kasıklarım agrıdı normal mi bu , yürüyen yorulan anneler sizdede oluyor mu yürüyüp yorulunca ??
Güzel haberler çok sevindim. Evet normal demek ki bu süreç dediğiniz gibi birçok kişi yaşıyor. Sağlıkla gelsin bebişlerçıktım doktordan. kasılma ve sancıya takılmadı doktorum bebekler toparlanıyormuş bi noktaya. sanırım bu haftalarda hepimizde benzer şikayetler olduğuna göre normal diye düşünüyorum. ama ağrım oluyor diyince nst ye yolladı beni. bir de zaten rahim ağzı kısalmasın diye progesteron kullanıyordum. nst te ağrıya baktılar sadece bi şey çıkmadı. bi şey çıkmayınca da doktorum alttan rahim ağzı ölçümüne gerek görmedi. erken doğum riskiniz görünmüyor dedi.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelirsinSelam kızlar, bu öksürük olayı bir salgın boyutunda resmen. Şuan acildeyim ve gelen çoğu kişi öksürük şikayetiyle geliyor.
Öksürük olayı iyice arttı, nefes aldirmayacak raddeye geldi tuttuğunda ve aşırı öksürmekten rahimde kasılmalar başlayınca bugün fakülteye polikliniğe gittim. Hoca olmadığı için bakamayacaklarini haftaya gelmemi söylediler acile yonlendirdiler. Neyse acilde surekli kan verip kalp EKG çekiyorlar nedendir bilmiyorum. Bakalım neler çıkacak.
Ay korktum biraz bacaklarım özellikle sol bacagım agrıyo bide iki kasıgım belimde agrıyor hafif çok yoruldum bu iki gün neyseki yarın haftasonu tatil uzanır kalkmam dinlenirim bol bol .sizinde oyle mi oluyor cok yürüyünceEvet, normal... Hatta sabah baya agrilariniz olacak hazir olun ve korkmayin
Kızlar bugun ve dün işten hastaneye git gel günlük 6000 adım atmısım normalde kanama yasadıgım için max 1500 adım atan biriydim son 40 gündür , yoruldum bayagı bacaklarım kasıklarım agrıdı normal mi bu , yürüyen yorulan anneler sizdede oluyor mu yürüyüp yorulunca ??
Amin inşallah canımBen de dün çok koşturmalı bir gün geçirdim, bütün sabahtan beri biraz ağrılarım var. Öğlenden sonra hiç kalkmadan yattım hatta. İnşallah yarına daha iyi oluruz.
Maşallah sağlıcakla vakti zamanında gelsin kuzucuk nasıl da güzel çıkmışBende bugun detayli ultrasonu yaptırdım cok şükür. Bebek iyi hic sorun yok 380 gr olmuş. Ben hic kilo almadim resmen. bebek gelişimi iyi mi diye cok merak etmistim sukur dr gelisiminde sorun yok normal dedi.
Bende sadece rahmi besleyen sag sol damarlarin sag tarafinda centiklesme varmis. Coraspirin verdi 32 hafta bitimine kadar kullanicam. Cok nadir gorulen bisey degil karsilasiyoruz bu durumla ama önlem amacli coraspirin kullandiricam dedi. Bu durumu bilen yada daha once yasayan var mi.
Bebegin fotosunu da ekledim. Umarim sorunsuz kavusurum bebeğimehepimiz saglikla kavusalim kokularini alalim ayy yüzünü gorunce cok duygulandim ya ekran fotosu yapasim var ben onun 8cin endiselenirken o da beni tekmeliyo suan aa bir de ultrasonda tekme atisini gorurken karnimdan da ayni anda hissettim allah im nasil guzel bisey bu duygu Allah saglikla sihatle isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Doktor iliski yasak demişti bana tüp bebek olduğu için sonrasında serbest demediKızlar doktor bana hiç bir sorun yok gayet iyi dedi. Ben hiç cinsel ilişki meselesini sormadım başından beri o da bişey dmeediEşimlede hamileliğin başından hiç yakınlaşmadık. Bi sakıncasınvar mıdır? Siz ne durumdasınız bu konuda
Cok şükür canim zorlu süreci atlatmışsın.iyi akşamlar herkesee
bizim bebekler çok şükür iyilersadece birinde böbrek büyümesi sorunu varmış. onun dışında amniyon sıvıları , kordon akışları, gelişmeleri iyi gidiyormuş
rahim ağzını için de ağrım oluyor dedim nst ye yolladı beni , nst de ağrı çıkmayınca alttan ölçüm yapmadı. iyi görünüyor rahim ağzı , erken doğum riski görünmüyor şu an dedi. sancı ve kasılmaya takılmadı
progestan fitili kullanmayı bırakıyorum, lekelenme olursa kullan dedi. cinsiyet sormadım artık benimkilerin bu sefer ikisi de sırtını bize dönmüş yatıyorlardı. haftaya da kendi iletişimde olduğu preinatologların numaralarını verdi onlardan birine randevu alacağım
Ben oturmayi sevmemAy korktum biraz bacaklarım özellikle sol bacagım agrıyo bide iki kasıgım belimde agrıyor hafif çok yoruldum bu iki gün neyseki yarın haftasonu tatil uzanır kalkmam dinlenirim bol bol .sizinde oyle mi oluyor cok yürüyünce
İnşallah canım benim hepimizin tek duası bu sağlıkla yavrularımıza kavuşmak çoğu gitti azı kaldıBen de benzer baskiyi hissediyorm. Insan endise ediyor ister istemez. Kanama vs olmayinca keyfine bak diyorum sonra devam... Ben en cok bundan sonraki surecte erken dogum falan olur diye korkuyorum. Detayliyi sabir ve merakla bekliyorum. Insallah her seyi yolunda gider de 37 den once dogurmayiz
Tesekkur ederiz teyzesiMaşallah sağlıcakla vakti zamanında gelsin kuzucuk nasıl da güzel çıkmış