2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum yatıp dinleniyorum canım çocuk okula gidiyor mecbur kahyasını beslenmesini hazırlıyorum ufak tefek şeyler için kalkıyorum ama iş güç yemek dahi yapmayı bıraktım bol bol uzanıp su içiyorum. Bebeğin rahmime baskı yapmasını istemiyorum sürekli oraya baskı yapıyormuş gibi sertleşmeler hissediyorum sanki kanalı bulmuşta oraya girmeye çalışıyormuş gibi

Dinlene dinlene düzelecek inşallah canım. Bu ilaçların da bi ortası yok biri kabız yapar biri ishal Benim de işten dolayı stres oldum midem çok fena 2 gündür cayır cayır yanıyor
Stres yapmamaya çalış canım benimde geçen hafta midem boğazıma kadar tanıyordu günde 1 tane sade soda ve akşam yatmadan rennie alıyordum o iyi geliyordu bana canım.

Canım bilmiyorum, kanda enfeksiyon çıktı ama neye bağlı bilmiyorlar hala hastanedeyim. Tahlil üstüne tahlil sabahtan beri kaç kez kan tahlili verdim kim bilir. Doktor emboliden şüpheleniyor. Sürekli bir şeyler istiyorlar, her ihtimale karşı yemekte vermiyorlar. Kan gazı vermek bilekten berbat birseymis. Bileğimi bukemiyorum ağrıdan 3 kere alındı bakalım şimdi farklı hoca çağırdılar onu bekliyoruz sanırım hastane dışından gelecek ne oksurukmus yaaaa

Canım dikiş derken anlamadım bende araştırdım ama onun atılması için belli bir haftada olmamız lazım bizim için geç değil mi? 20/21.haftalarda yapılmadı tavsiye edilmiyormuş serklaj dikişinden bahsettin değil mi? Bende hep araştırıyorum dünden beri.

En son 1 ay önce gitmiştim doktora o zaman 60,5tim şimdi 65,5 olmuşum aslında çok ekmek tüketen biri değilim genelde tam buğday yiyorum yediğimde de. Ama makarna pilav falan olmazsa olmazım mecbur azaltacağım artık

Canım geçmiş olsun yorumları geç okudugum için yeni haberim oldu kasılmaların mı oluyor nasılsın
Yani nasıl anlatsam canım bebek hep aşağıda affedersin sanki vajinamın üzerinde gibi arada orada sertleşme oluyordu pek üzerime düşmedim bebek orda olduğu için diye. Sonra çok sık olmaya başladı bu da kaşık ağrısı bel ağrısı yapıyor. Doktora söyledim çağırdı ölçüm yaptı çok hafif açıklık var dedi. Rahmin yapısıylada alakası olabilir takip edeceğiz dedi. 44mm olarak ölçtü stres yapma dedi magnezyum kalsiyum verdi bir de dinleneceksin dedi. Haftaya kontrolümvar bakacağım canım

Evet canım, korunmasız ilişki 38-39.haftalar gibi öneriyorlar doğum kasilmalarini baslatiyormus salgılar. 38 e kadar da korunma olmalı demisti.

Merhaba ben maxi cosi mura plus aldım

Ben varım canım ilk hamileligimde pilasenta previa denildi, büyüdükçe yukarı çıktı 38+1 de normal doğum yaptım

canım tahıllı ekmek al çavdarlı, çok tahıllılardan onlar hem doyurucu hem besleyici hem faydalı karbonhidrat
Aynen canım artık onlardan yiyeyim bari kahvaltıyı ekmeksiz düşünemiyorum pilavı makarnayı baya azaltsam iyi olur sanırım onlar da etkiledi baya

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun canım

1 ayda 5 kilo aslında bu aya kadar çok iyi gelmiştim kilo olarak. Bi anda çok kilo aldım sanırım doktorun da bu hoşuna gitmedi. Yani kilo almam değil de çok hızlı kilo almam sıkıntı oldu. Biraz dikkat etmem gerekecek canım

Evt cnm serklaj rahim ağzına dikiş atıyorlarmış, haftamız büyük 22 olduk ama açılma artmışsa dikiş atılır dedi hafta mı göz önünde bulundurduğunu düşünüyorum doktorun. C.tesi öğlen randevum var soracağım bakalım ne diyecek haber veriririm.

Ben çalıştığım için akşam eve gittiğimde sadece uzanmak istiyorum
allah allah inşallah önemli bir durum yoktur canım haberdar et bizi de
canım sen evde şeker aletin varsa ara ara ölçüm yap, dr şeker yüklemesi yapmayacağı için önlem amaçlı. hızlı kilo alımı da gebelik şekerine işaret çünkü

İnşallah gerek kalmaz ikimizde rahat ederiz canım .

İnşallah gerek kalmaz ikimizde rahat ederiz canım .
Amin inşallah canım Rabbim esirgesin bağışlasın tüm yavrularımızı

Ay doğru diyosun. Bende yok ama annemlerde var onlara gittikçe ölçtüreyim bari canım

5 aydan sonra alınır yaa artık normal her hafta 500 gr zaten kafadan 2 kilo e sen de yediysen normal canım ben de 5 ayda toplam 6 kilo aldım işte bakalım Allaha emanet

Çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce iyileşirsin canım

Kızlar bugün tetanoz aşımı oldum, kan verdim çok bir ağrım yok çok şükür inşallah sabah uyanınca da olmaz
Hasta olan herkese çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bütün tatlış annelerimizz
Bir de geçen hafta vajinal kültür yaptırmıştım akıntıdan dolayı enfeksiyon mantar falan olabilir diye çok korktum sonuçlar çıktı dr a attım ama o kadar yoğun ki msjla ulaşmak çok zor gitmişken bugün aile hekimine sordum normal her şey dedi rahatladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…